Leier HírekLeier CADLeier csomópontokLeier online KerttervezőLeier 3D ÉpületbemutatószínválasztóLeier Termékek

Leier hírek:


Leier - Építészek kreditpontos továbbképzési napja 2017
Építészek kreditpontos továbbképzési napja 2017 2016.12.09.
A folyamatos továbbképzést és az ismeretek bővítését szem előtt tartva a Leier 2017 elején kreditpontos képzéssorozatot tart az ország 7 pontján
(Győr, Veszprém, Budapest, Kecskemét, Pécs, Eger, Debrecen).

Leier - Látványpincék a hazai építészet fókusz­pontjában Borászat a nyúli havasokban...
Látványpincék a hazai építészet fókusz­pontjában Borászat a nyúli havasokban... 2016.11.14.
Sok éves tetszhalott állapotából feltámadni látszik az építőipar, ezt most már egyre bátrabban jelenthetjük ki. Épülnek a társasházak és szaporodnak az ipari beruházások is.
A borkultúra fejlődésével értelemszerűen egyenes arányban gyarapszik a szegmenshez tartozó építkezések száma is. Látványos pincészetek nőnek ki a földből, és komoly termelés zajlik a borvidékeken, melyhez elengedhetetlen az e folyamatot kísérő, átgondolt épületstruktúra is.

Leier - Van jobb módszer a költözésnél!
Van jobb módszer a költözésnél! 2016.06.10.
Több mint kerítés: a Durisol zajárnyékoló rendszer ipari méretekben már bevált

Nem kell azonnal hirdetést feladnia, ha megelégelte a szomszéd hétvégi zajongásait, csak egy zajbiztos kerítést kell felhúznia. A 40 éve ismert Durisol zajárnyékoló falrendszer időtálló, környezetbarát és bombabiztos módszer.

Leier - Öntözze növényeit esővízzel!
Öntözze növényeit esővízzel! 2016.06.10.
Környezettudatos és gazdaságos megoldás a csapadék összegyűjtése

A víz az egyik legfőbb természeti kincsünk, mégsem bánunk vele takarékosan. Környezettudatos, 21. századi, anyagilag is takarékos megoldás az esővíz gyűjtése, hiszen akár a háztartás vízigényét is fedezhetjük belőle. Mégis kevesen élnek még ezzel a lehetőséggel.

Leier - A zajárnyékoló falak evolúciója
A zajárnyékoló falak evolúciója 2016.02.18.
A fasortól a falemezfonaton keresztül az igazi és szép zajárnyékoló falakig.

Kezdetben csak Ausztrián átautózva láttuk, hogy az autópályák mentén, bizonyos szakaszokon falak szegélyezik az utakat. Az EU-s fejlesztési támogatások beáramlásakor a mi jogrendszerünkben is megjelentek a környezetvédelemmel foglalkozó kötelezettségek, s a mi tervdokumentációinkban is megjelentek a környezetvédelmi munkarészek, s bennük a zajjal foglalkozó fejezetek számításokkal, megfelelőségi nyilatkozattal.

Leier - LEIER DURISOL- a környezettudatos megoldás
LEIER DURISOL- a környezettudatos megoldás 2016.02.11.
Már a házépítés gondolatának első pillanatától végigkíséri a leendő lakókat az energiatudatosság. A házakat úgy kell megépíteni, épületgépészeti rendszereiket úgy kell kialakítani, hogy a lehető legkevesebb energiát használják fel. Ennek az energiatudatos építésnek egyik fontos része a kellően hőszigetelő falazat építése, ami a megfelelő falazóanyagok kiválasztásával kezdődik. A Leier Durisol falazati rendszere azoknak a falazóanyaga, akiknek nem csak az energiatudatosság, hanem a környezet védelme is fontos, ám stabil és kellően teherbíró házban szeretnének élni. A rendszerben olyan falazóelem is található, melynek alkalmazásával kiegészítő homlokzati hőszigetelés nélkül is megépíthetőek a falszerkezetekre vonatkozó szigorú követelményértékeket kielégítő falazatok.

Leier - Megbízható, hosszú távú, innovatív
Megbízható, hosszú távú, innovatív 2015.11.06.
Megbízható, hosszú távú, innovatív
Évezredek óta használjuk otthonaink, épületeink felépítéséhez. A tégla az egyik legősibb és legkedveltebb építőanyag, amely a kiemelkedően jó tulajdonságainak köszönheti népszerűségét. A Leier Hungária Kft. már évtizedek óta tanulmányozza ezt a hihetetlen történelemmel rendelkező építőanyagot, és azért fejleszti a legmagasabb minőségi szintre, hogy otthonaink biztonságos, értékálló és megbízható falazattal rendelkezzenek. A cég a téglagyártás csúcsát jelentő csiszolt téglákat ajánlja mindenkinek, akik nem kívánnak kompromisszumot kötni házuk kivitelezésénél.

Leier - Tetőfedési "kalauz" lépésről lépésre
Tetőfedési "kalauz" lépésről lépésre 2015.10.08.
Ahhoz, hogy álmaink otthona felépülhessen, majd időtálló hajlékunkká válhasson, rengeteg előzetes tervezgetés, számos mérlegelési tényező, és nem utolsósorban komoly szakmai ismereteket feltételező választás áll előttünk. Milyen alapanyagokat vásároljunk, melyik építőipari cégnek szavazzunk hosszútávon bizalmat - és talán a legfontosabb kérdés - mely szakemberekre bízzuk rá házunk tégláról téglára történő építését?

Leier - A társasház is megérdemel egy jó kéményt!
A társasház is megérdemel egy jó kéményt! 2015.10.08.
Örömmel tapasztaljuk, hogy az építőipar kezd magára találni. Örömteli mindannyiunk számára, hiszen ha az építőipar húzó ágazat lesz, az a gazdaság minden területére kihat, abból a gépészet is profitál! Városainkban egyre-másra épülnek a megnövekedett lakásigényeket kielégíteni kívánó társasházak. Különböző igényekhez, különböző méretekben, különböző készültségi fokkal és minőségben. Ami mindannyiban közös, hogy az épületek fűthetőségéről gondoskodni kell! Társasház esetében a fűtés megtervezéséhez elengedhetetlen a gépész segítség igénybevétele! Ez rendszerint azt jelenti, hogy a lakásokba zárt égésterű gázkészüléket terveznek, ami biztosítja a meleget, esetleg a meleg vizet is. A kérdés csak a márka kiválasztása, ez különösebb kihívás elé nem állítja a felkészült gépészt, amihez viszont már kell "némi" gyakorlat, az a gázkészülékek égéstermék -elvezetésének kiválasztása, megtervezése, mert egy rossz döntéssel örökre megkeseríthető a lakástulajdonosok életét! Vigyázzunk tehát, hogyan döntünk!

Leier - Ismét elindult a Leier őszi akciója!
Ismét elindult a Leier őszi akciója! 2015.09.10.
Legyen szó térkövezésről, új, modern kéményrendszerről, vagy minőségi falazóelemről, a Leier most is jó választás az építkezésekhez, az őszi felújításokhoz!

Lapozzon bele megújult őszi katalógusunkba, melyben kedvezményes áron kínáljuk számos termékünket, legyen szó kertépítésről, tetőfedésről, magasépítésről vagy Durisol elemeinkről.

Leier - Megújultak a Leier Kaiserstein kerítéskövek
Megújultak a Leier Kaiserstein kerítéskövek 2015.07.15.
A Leier Hungária Kft. a folyamatos innováció jegyében, időről-időre újragondolja, és fejleszti termékeit: bővíti az általuk elérhető funkciók körét, stílusban és minőségben is kitűnően passzoló kiegészítő termékeket kínál, vagy épp új színskálával rukkol elő frissítéseként. A nemzetközi építőipari trendek követése, valamint a vevői igényeknek való maximális megfelelés cégünk minden területét áthatja, legyen szó az építkezés teljes folyamatának végigkíséréséről, speciális betontermékekről vagy akár kertépítésről.
A tavasz beköszöntével igencsak aktuális szabadidős tevékenységgé válik a kertészkedés. Ahhoz azonban, hogy önfeledten hódolhassunk ennek a szenvedélynek, mihamarabb gondoskodnunk kell az ápolt, rendezett udvarról, illetve a megjelenésében esztétikus és csalogató környezetről.

Leier - Elkészült a Leier Durisol magaságyás kisfilm!
Elkészült a Leier Durisol magaságyás kisfilm! 2015.07.15.
A magaságyásban való növénytermesztés számos előnyt hordoz magában, és a praktikum iránti igényt is maximálisan kielégíti. Megvalósítása kis helyen is megoldható, így olyan területek is termőképessé válhatnak általa, amelyek egyéb módon nem biztosítanának lehetőséget a veteményezésre. A különböző típusú növények - palánták, zöldségfélék, fűszer-, illetve dísznövények - kitűnően megférnek akár vegyesen is az általunk összeállított minőségi termőföldben, sőt gyorsabb növekedést mutatnak, ha egymást védve és támogatva fejlődhetnek.

Leier - Valósághű épületmodellezés könnyedén - Együttműködés a Leier és GRAPHISOFT között
Valósághű épületmodellezés könnyedén - Együttműködés a Leier és GRAPHISOFT között 2015.02.06.
Az ArchiCAD 18 építész-tervező program kiegészítője hatalmas segítség a tervezőmérnökök számára

Magyarország legnagyobb építőanyag gyártó cége, a Leier Hungária Kft. és a világ egyik vezető építész-tervező program fejlesztője, a GRAPHISOFT együttműködéséből olyan kiegészítő program született az ArchiCAD tervezőszoftver legújabb - 17-es, 18-as - verzióihoz, amely nagyban megkönnyíti és felgyorsítja az építészek munkáját. A kiegészítést telepítve a Leier teljes termékpalettája könnyedén elérhetővé, és betervezhetővé válik. Ez az egyedülálló és komplex megoldás gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a tervezési fázist, tájékoztatást ad az anyagmennyiségekről és a 2014-es árakat figyelembe véve az anyagköltségek kalkulálásánál is hatékony segítséget nyújt. A kiegészítő valós idejű működését, a Leier és a GRAPHISOFT egy budapesti sajtótájékoztatón közösen mutatta be a sajtó képviselőinek, 2015. február 5-én.

Leier - Ami hazánkban még szenved a sok év alatt berögzült előítéletektől, Nyuat-Európában a legkeresettebb...
Ami hazánkban még szenved a sok év alatt berögzült előítéletektől, Nyuat-Európában a legkeresettebb... 2015.01.20.
Nyugati szomszédunknál hatalmas reneszánszát éli az előre gyártott építőelemből való építkezés. Bécsben az elmúlt évek ingatlan beruházásainak nyomán, majdnem az épületek fele ilyen technikával készült. Hiába használnak minőségi anyagokat, vagy lehet sokkal gyorsabban, kevesebb munkaidővel dolgozni vele, mint a hagyományos építőanyagokkal és hiába kombinálja a nagyüzemi gyártás előnyeit az egyedi igények maximális kielégítésével, Magyarországon még nem igazán honosodott meg ez a technológia. Ennek okát keresve egy, a magyar társadalomban évtizedek alatt kialakult negatív beidegződésre találhatunk, mégpedig a panel szóval szemben.

Leier - Bravúros első helyezett a Leier milliós ötletpályázatán
Bravúros első helyezett a Leier milliós ötletpályázatán 2015.01.07.
Lezárult a Leier Hungária Kft. országos ötletpályázata, amelyet hazai felsőoktatási intézményekben tanuló építészhallgatók számára írtak ki. A pályázatra maximum háromfős csapatok jelentkezését várták, akik 2014. november 21-ig küldhették be munkáikat, három különböző kategóriában. A beérkezett terveket a Leier szakértő gárdája bírálta el, és ítélte oda az összesen 1 050 000 forint értékű pénznyereményt a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó tervezőcsapatoknak. A Leier számára kiemelten fontos a már építészként dolgozó szakemberek folyamatos képzése, valamint a leendő tervezők oktatásában és ösztönzésében való aktív részvétel.


Régebbi hírek:
Leier - Győr egyik szimbóluma új életre kelt

Ami hazánkban még szenved a sok év alatt berögzült ...

2014.12.04.


Leier - Leier Smart kéményrendszer - keskeny és hőszigetelt

Ami hazánkban még szenved a sok év alatt berögzült ...

2014.11.13.


Leier - A hőszigetelés bajnokai - töltött téglák a Leier kínálatában

Ami hazánkban még szenved a sok év alatt berögzült ...

2014.11.13.


Leier - Országutak hangtalan őre

Ami hazánkban még szenved a sok év alatt berögzült ...

2014.10.30.


Leier - Ismét elindul a Leier őszi akciója!

Ami hazánkban még szenved a sok év alatt berögzült ...

2014.10.21.


Leier - Eső előtt köpönyeg

Ami hazánkban még szenved a sok év alatt berögzült ...

2014.09.29.


Leier - Leier térkövekkel szépült meg Sopronkövesd főtere

Ami hazánkban még szenved a sok év alatt berögzült ...

2014.09.24.


Leier - Térkőből készült sakktábla egy SOS Ifjúsági Háznak

Ami hazánkban még szenved a sok év alatt berögzült ...

2014.09.12.


Leier - Élet kerekesszékben

Ami hazánkban még szenved a sok év alatt berögzült ...

2014.08.06.


Leier - Amikor az extrémsportolók szerelembe esnek

Ami hazánkban még szenved a sok év alatt berögzült ...

2014.07.30.


Leier - "Megújulnak köztereink!": több mint 2000 m<sup>2</sup> közterület kap térburkolatot

"Megújulnak köztereink!": több mint 2000 m2 ...

2014.07.17.


Leier - "Megújulnak köztereink!" - Még mindig lehet pályázni!

"Megújulnak köztereink!": több mint 2000 m2 ...

2014.05.23.


Leier - Kerttervezés felsőfokon

"Megújulnak köztereink!": több mint 2000 m2 ...

2014.04.24.


Leier - Milliós ötletpályázat építészhallgatóknak a Leiertől

"Megújulnak köztereink!": több mint 2000 m2 ...

2014.03.26.


Leier - Siker és elégedettség: lezárult a Leier kétnapos kreditpontos rendezvénysorozata

Siker és elégedettség: lezárult a Leier kétnapos kreditpontos ...

2014.02.17.


Leier - Elindult a Leier kétnapos kreditpontos képzése

Siker és elégedettség: lezárult a Leier kétnapos kreditpontos ...

2014.01.16.


Leier - A kormány stratégiai partnerei között a Leier Hungária Kft.

Siker és elégedettség: lezárult a Leier kétnapos kreditpontos ...

2014.01.10.


Leier - Két napos kreditpontos képzést indít a Leier

Siker és elégedettség: lezárult a Leier kétnapos kreditpontos ...

2013.11.14.


Leier - Elkezdődött a fűtésszezon - most a kéményeké a főszerep

Siker és elégedettség: lezárult a Leier kétnapos kreditpontos ...

2013.10.14.


Leier - Térkővel az esztétikus és környezetbarát főterekért

Siker és elégedettség: lezárult a Leier kétnapos kreditpontos ...

2013.10.01.


Leier - Kertépítés az alapoktól

Siker és elégedettség: lezárult a Leier kétnapos kreditpontos ...

2013.09.12.


Leier - Minőségi tetőcserepeket ajánl fel a Leier a viharkárok enyhítésére

Minőségi tetőcserepeket ajánl fel a Leier a viharkárok ...

2013.08.14.


Leier - Kiváló minőségű zajárnyékolási megoldások az M0-on

Minőségi tetőcserepeket ajánl fel a Leier a viharkárok ...

2013.07.25.


Leier - Nyári nyereményakció a Leiertől

Minőségi tetőcserepeket ajánl fel a Leier a viharkárok ...

2013.05.30.


Leier - Kiemelkedő biztonsági besorolású zajárnyékoló fal elsőként hazánkban

Kiemelkedő biztonsági besorolású zajárnyékoló fal elsőként ...

2013.05.29.


Leier - Ismét Superbrands díjas a Leier

Kiemelkedő biztonsági besorolású zajárnyékoló fal elsőként ...

2013.05.29.


Leier - Itt a jó idő, irány a kert!

Kiemelkedő biztonsági besorolású zajárnyékoló fal elsőként ...

2013.05.07.


Leier - Biztonságos, nyugodt lakókörnyezet zajárnyékoló fallal

Kiemelkedő biztonsági besorolású zajárnyékoló fal elsőként ...

2013.04.22.


Leier - Tavaszi akció a Leiertől

Kiemelkedő biztonsági besorolású zajárnyékoló fal elsőként ...

2013.04.02.


Leier - Hatalmas sikerrel zárult a Leier kreditpontos képzéssorozata

Kiemelkedő biztonsági besorolású zajárnyékoló fal elsőként ...

2013.04.02.


Leier - Kiváló együttműködés már évtizedek óta

Kiemelkedő biztonsági besorolású zajárnyékoló fal elsőként ...

2013.03.26.


Leier - Új színekkel bővül a Leier betoncserép kínálata

Kiemelkedő biztonsági besorolású zajárnyékoló fal elsőként ...

2013.03.05.


Leier - Hatalmas sikerrel indult el a Leier kreditpontos képzése Győrben

Kiemelkedő biztonsági besorolású zajárnyékoló fal elsőként ...

2013.02.04.


Leier - Lezárult a Leier nyereményjátéka

Kiemelkedő biztonsági besorolású zajárnyékoló fal elsőként ...

2013.01.15.


Leier - Újra kreditpontos képzést indít a Leier

Kiemelkedő biztonsági besorolású zajárnyékoló fal elsőként ...

2012.12.06.