1,1 W/m2K jövőbiztos Uw-értékű VELUX tetőtéri ablakok megfizethető áron

A VELUX tetőtéri ablakok alapválasztékában 2017. április 3-tól megjelennek az új, 3-rétegű üvegezéssel ellátott GLL és GLU típusú tetőablakok, melyek UW-értéke 1,1 W/m2K.




A Standard Plus ablakok újdonsága a kiváló hőátbocsátási tényező az új 3-rétegű üvegezéssel. Az üveg Ug-értéke 0,6, a teljes ablakszerkezet UW-értéke pedig 1,1 W/m2K. Ezzel a hőátbocsátási értékkel ezek a tetőtéri ablakok nemcsak az aktuális energetikai követelményértékeket teljesítik, hanem alkalmazásukkal olyan közel nulla energiájú épületek tervezhetők, amelyek a 2020 utáni időszakban érvényes előírásokat is minden bizonnyal teljesíteni tudják.
Ilyen kedvező U-értékű tetőtéri ablakok eddig is elérhetők voltak a különböző gyártók kínálatában, a megújult VELUX GLL és GLU tetőablakok mellett a legfőbb érv az, hogy ezt a műszaki felszereltséget az eddig tapasztalt árszinthez képest lényegesen olcsóbban, akár féláron képes nyújtani. Az energiahatékony és jövőbiztos tetőtéri ablakok így bárki számára könnyen megfizethetők.

A Standard Plus tetőtéri ablakok billenő ablakok, a kilincs pozíciója az ablak beépítési magasságának függvényében választható: 90-130 cm beépítési magasság esetén a felső kilincses, 130-150 cm beépítési magasság esetén az alsó kilincses működtetés a javasolt.

A GLL tetőtéri ablak esetén a nagy tömörségű, kiváló minőségű első osztályú fenyő faanyag, és a speciális rétegragasztási eljárás garantálja a nagyfokú szilárdságot és a vetemedéssel szembeni ellenálló képességet. A fafelület a gombásodás és a kártevő rovarok elleni alapimpregnálást követően két réteg lakkbevonatot kap. Ehhez színtelen, vízbázisú, oldószermentes akril lakkot használunk.
Az ablakot ThermoTechnologyTM hőszigeteléssel gyártjuk, a plusz EPS hőszigetelést az ablakszárny és a tok csatlakozási pontjainál használjuk a hőszigetelés javítása érdekében.



Felületi karbantartást nem igénylő GLU ablakunk magja hőkezelt fa, melyet egyenletes öntéssel felvitt poliuretán bevonat takar. A felület-folytonos műanyag útját állja a víznek, ezért kitűnő választás magas páratartalmú helyiségekben. Könnyen tisztítható és a felület 100% karbantartás mentes.
Az ablakot ThermoTechnologyTM hőszigeteléssel gyártjuk, a fát kemencében rendkívül magas hőfokra hevítjük. A hőkezelés a fa nedvességtartalmát akár 50%-kal is csökkenti, a nedvesség jobb hőszigetelő képességű levegőre cserélődik. A végeredmény jobb hőszigetelés és szilárdság.

Az ablakok légzárása kiváló, a legmagasabb 4. osztályú. A léghanggátlás 32 dB, mely már egy intenzív forgalmi zajnak kitett épületben is kellőképpen segíti a zajcsökkentést és nyugodt otthoni vagy munkakörnyezetet biztosít.
Mint minden VELUX tetőtéri ablak, a Standard Plus ablakok is rendelkeznek beépített szellőztető megoldással, melynek célja, hogy az ablak zárt állapota esetén a helyiség háttérszellőztetéséről gondoskodjon.



A tetőtéri ablak és a tetőszerkezet közötti hőszigetelő, vízzáró és párazáró kapcsolat kialakításához a VELUX beépítőtermékek rendszerét ajánljuk, mely hőszigetelő keretből (BDX), alátétfóliából és vízelvezető csatornából (BFX), valamint párafékező fóliából (BBX) áll.
Az ablakokat min. 25 év élettartamra terveztük, a VELUX márkanév a garancia a kiváló minőségre.

További információ:
www.velux.hu/szakembereknek


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX Cégcsoport küldetése immár majdnem 75 éve, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót és távvezérlő elemeket is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termék-gyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.hu



2017.03.10.

VELUX HírekVELUX csomópontokVELUX ÁrjegyzékVELUX ProspektusokVELUX Kereskedő partnerekVELUX Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information