Austrotherm A Budapesti Operettszínházban tartotta az Austrotherm Kft. születésnapi rendezvényét

25 éves lett az Austrotherm Kft., a hazai hőszigetelőanyag ipar meghatározó tényezője. A Budapesti Operettszínházban összegyűlt mintegy 750 fős vendégsereget Németh Kristóf, a Játékszín tulajdonos-igazgatója köszöntötte, majd színpadra kérte Peter Schmid urat. A vállalatcsoport tulajdonosa rövid beszédében elmondta, hogy a magyarországi Austrotherm volt az osztrák anyacég első külföldi leányvállalata, így a kezdeti időszak valódi úttörő munka volt mindkét fél részéről. Bozsaky János, aki a 25 éve ügyvezető igazgatója az Austrotherm Kft-nek hangsúlyozta, hogy a meglevő épületállomány felújításához szükséges hőszigetelőanyag igény biztosítja a töretlen fejlődés lehetőségét. A cég történetét 5 percben összefoglaló rövid film megtekintése után került sor a Kovács Zoltán emlékdíj átadására, melyet idén Dobos József, az Uniszig Kft. ügyvezető igazgatója vehetett át.


A hivatalos program után a Fame - A hírnév ára című musicalt mutatta be az Operettszínház társulata. A darab után ismét Németh Kristóf (még Mr. Myers jelmezében) kérte a színpadra a tulajdonost és az ügyvezető igazgatót, akik az ünnepi torta felvágásával nyitották meg az állófogadást.







Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2016.03.17.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information