Aliplast Aliplast ablak-ajtó, függönyfal és télikert
profilrendszerek az eptar.hu-n



Júniustól az eptar.hu-n is tájékozódhatnak látogatóink az aliplast alumínium nyílászáró profilrendszereivel kapcsolatban. Az építőanyag katalógusunkba felkerültek a cég legfontosabb termékei; a főoldalunkon pedig tájékozódhatnak az aliplast életének legfontosabb eseményeiről.


Az aliplast az éptár legújabb kiemelt partnere, egy világszerte elismert, alumínium nyílászáró profilrendszereket gyártó cég, melynek több gyártóegysége van különböző országokban. Széles termékskálájukban az ajtó és ablak rendszerektől, a télikerteken keresztül a függönyfalakig sok minden megtalálható. A magas minőség elérésén túl nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfelek igényinek kielégítésére és a versenyképes árak megtartására.

Az aliplast Sp. z o.o. teljes körű támogatást nyújt magyarországi Képviseletén keresztül partnereinek. Ma az aliplast különböző alumínium ajtó és ablak profilrendszereket (Imperial, Superial, Econoline, Triline, STAR), függönyfal profilrendszereket (MC-Wall, MC-Glass) tolóajtó profilrendszereket (Ecoslide, SlideCold, SlidePlus, Ultraglide, Visoglide), harmonika profilrendszereket (Panorama), télikert profilrendszereket (Aliver, Pergola, Victorian Plus) fém korlátokat, szúnyoghálókat és más egyéb szerkezeteket kínál partnerei részére.

Kövessék nyomon az aliplast-ot az eptar.hu-n. Látogassák meg a gyártói aloldalt, tekintsék meg a termékeket vagy kérjenek ajánlatot az aliplast-tól!

aliplast gyártói aloldal

További információ:

www.aliplast.hu
info@aliplast.hu



2014.06.20.

Aliplast HírekAliplast CADAliplast Aliplast katalógusAliplast Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Aliplast hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information