Mediterrán Kreatív támogatások a tetőfelújítóknak és -építőknek 

A technológiai fejlődéssel együtt a felhasználói igények is növekednek, ennek köszönhetően a gyártó cégeknek is fejleszteniük kell nem csak a termékeiket, hanem informatikai hátterű szolgáltatásaikat is. A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. olyan innovatív támogató megoldásokat kínál, amelyekkel segítséget nyújtanak az építkezőknek a tetőépítéshez vagy -felújításhoz, valamint megkönnyítik a választást, hogy könnyebben tervezhessenek a várható költségekkel. Sok esetben a tetőfelújítást vagy -építést tervezők még megbecsülni sem tudják, hogy mennyibe fog kerülni az új tető. A Terrán tetőkalkulátor alkalmazás által a megközelítőleg kiszámítható termékköltség közelebb viszi a vásárlót a megfelelő megoldáshoz, azonban a pontos anyagszükséglet megállapításához mindenképp tanácsos szakember segítségét kérni. Nemcsak az összeg, hanem a látvány is segít a döntésben, amelyhez a Terrán Live Home mobilalkalmazás olyan vizuális segítséget nyújt, mintha élőben látnánk a házak tetejét.


Az összetett, ám könnyen kezelhető Terrán tetőkalkulátor alkalmazásban, a többlépcsős válaszadás után egy megközelítő tól-ig költséget kapunk. Ennek alapján már tisztábban látható, hogy a tervezett folyamat termékköltsége nagyságrendileg mennyibe kerülne, szakember segítségét kérve pedig pontos összeget kaphatunk, amivel már egyszerűbbé válik a tervezés és a döntés.

Terrán tetőkalkulátor példa egy átlagos méretű tetőhöz:





A Terrán Live Home mobilalkalmazás segítségével, drónnal készített videófilm nézhető néhány referenciaépületről, amelynek olyan hatása van, mintha élőben látnánk az épületeket, ezzel könnyebbé válik a választás. Néhány egyszerű lépést követve, QR kód beolvasásával letölthető és telepíthető telefonra az ehhez szükséges Terrán mobilalkalmazás. Miután megnyitotta az alkalmazást, az őszi kiadványban (innen letölthető) videókamera jellel ellátott épületképek fölé tartva a telefont, a videó elindításával élvezhető a fantasztikus látványt nyújtó felvétel.

https://www.youtube.com/watch?v=m4Mg62QZMKY



Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
http://www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2016.11.07.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information