Lindab Lindab Tavaszi Akció

Tavaszi tetőfelújítási kedvezmények még jobb kilátásokkal!

A Lindab Kft. 2016. április 1. és május 15. között Tavaszi Akciót hirdet az új tetőt építők és felújítók részére.



Az akció a családi házak gazdaságos, tartós, komplett felújítását támogatja, felhívva a figyelmet a szakszerű, minőségi felújításra. Az akció keretében 20% kedvezményt biztosítunk a tetőfedő anyagokra, ereszcsatorna rendszerre, valamint a tetőfedéshez szükséges kiegészítőkre.

Számos, különböző megjelenést biztosító tetőprofil kedvezményes áron érhető el:

LPA cserepeslemez: hagyományos cserépfedés textúráját, megjelenését biztosítja a nagytáblás, tűzihorganyzott acél fedés előnyeivel (alacsony önsúly, gyors és egyszerű szerelés, nagy teherbírás)

LPA-L cserepeslemez: az LPA-hoz viszonyítva alacsonyabb hullámmagassággal rendelkező tetőfedő anyag, amely eltérő megjelenése mellett így gazdaságosabb megoldást is jelent

Lindab Rainline: magas minőségű ereszcsatorna rendszer

És a tetőfedéshez szükséges kiegészítők:
- tetőfóliák, gerincelemek, csavarok és tömítőprofilok

A kedvezmények mellett ingyenes helyszíni szemlét, tetőfelmérést, továbbá ingyenes árajánlat készítést és szakértő, minősített kivitelezői ajánlást is biztosít a Lindab.

Érdeklődjön és kérjen ajánlatot: partnereinknél, illetve a www.felujitas.lindab.hu
weboldalon, vagy kövessen minket a facebook.com/lindabmagyarorszag oldalunkon!


A Lindabról


A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből a Profil és Ventiláció üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 30 országában. A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a közép-kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.

www.lindab.hu


2016.04.04.

Lindab HírekLindab CADLindab Tervezői portálLindab Lindab felújításLindab MárkakereskedőkKereskedő keresésLindab Termékek


Hirdetés
Lindab hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information