Austrotherm Méréssel ellenőrzi a hőszigetelő anyagokat a fogyasztóvédelem

Jóváhagyta a nemzeti fejlesztési miniszter a 2016. évre tervezett fogyasztóvédelmi ellenőrzési programot. Továbbra is a fogyasztók testi épségének, egészségének, és vagyoni biztonságának védelme került a vizsgálatok középpontjába, ugyanakkor az ellenőrzések kiterjednek még a közelmúltban elfogadott jogszabályi változások betartására is.


A programot úgy állították össze, hogy a lehető leghatékonyabban lehessen kiszűrni a piacon lévő veszélyes termékeket, a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokat, és a fogyasztók érdekeit sértő szabálytalanságokat. A kiemelt területek között szerepel az építőanyagok laboratóriumi vizsgálattal egybekötött piacfelügyeleti ellenőrzése (pl.: szigetelőanyagok (expandált és extrudált polisztirolhab, ásványi szálas anyagok), cement alapú építési termékek/ragasztók), illetve a korábban megszokott eljárás keretében vizsgálják a nyílászárók, cserepek, faanyagok megfelelőségét.


Forrás: fogyasztovedelem.kormany.hu/#/nyitolap


Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2016.03.01.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information