Okos szellőzés: VELUX Smart Ventilation

Szellőztessen okosan! A piacon elsőként megjelenő VELUX Smart Ventilation egy olyan forradalmi megoldás, amely kétcsatornás rendszerének köszönhetően váltakoztatja a levegő áramlását a hőregenerátorokon keresztül.
Ez miért jó? Több okból is: biztosítja a friss levegőt az állandó légcserének köszönhetően, javítva ez által a beltéri komfortot és nem utolsósorban jelentős (több mint 75%) hőt nyerünk vissza. Mindkét csatorna egy ventilátorból és egy regenerátorból áll, melyek felváltva működnek.






Az egyik csatorna eltávolítja a benti párás meleg levegőt, áthalad a regenerátoron, ahol hőnyereség keletkezik belőle, majd a regenerátor eltárolja azt. Mindeközben a másik csatorna a kinti hideg levegőt beszívja, átengedi a regenerátoron, ahol a tárolt hőenergia előmelegíti azt, majd tovább engedi a szellőző szárnyon keresztül a szobába. A VELUX Smart Ventilation rendszer egy rendkívül csendes és esztétikus megoldás GGL/GGU típusú tetőtéri ablakokhoz, mely kívülről a tokba beépíthető, emiatt nem kell tartani attól, hogy nem illene otthonába. Kiváló hőszigeteléssel tervezett házakba és magasan beépített ablakok esetén javasoljuk használatát. Amennyiben több információra lenne szüksége a VELUX Smart Ventilation rendszer áráról, működéséről kérjük, keresse vevőszolgálatunkat!




Erkély pillanatok alatt: VELUX CABRIO®

Ismerje meg a VELUX CABRIO® tetőerkélyek egyedülálló formabontó világát! Nemcsak térérzetét növeli, de rengeteg fényt is biztosít a tetőtérben és nem utolsó sorban teljesen új hangulatot teremt. 26 éve, 1990-ben vezettük be elsőként ezt a ma is figyelemreméltó műszaki megoldást, melyet az évek során tökéletesítettünk.




A VELUX CABRIO ® tetőerkéllyel pillanatok alatt új kilátás nyílik a környékre, csak ki kell nyitni a felső felnyíló ablakot és kifele tolni az alsó ablakelemet és már élvezhetjük is az extra tér nyújtotta páratlan élményt. Két méretben kapható. Vásárláskor és tervezéskor javasoljuk az új, megnövelt méretű 114x252 cm-es típus választását a még több térigény eléréséért, mely már elérhető a meglévő 94x252 cm méret mellett. Anyagát tekintve minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre festett változatban is. Az energiatakarékos háromrétegű üveg és a ThermoTechnology™ hőszigetelés megakadályozza a hőveszteséget, a beépített szellőzőnyílás pedig a friss levegőről gondoskodik, mely egyszerűen a felső kilincs lebillentésével érhető el. A VELUX CABRIO® tetőerkély egyértelműen megéri a befektetést és a lakberendezés szerelmesei sem fognak hiányt szenvedni, hiszen számtalan színben és mintában létező fényszűrő és fényzáró terméket is ajánlunk mellé, mellyel a beáramló fény adta hangulatot szeretnénk növelni. Legyen Ön is részese a VELUX innovatív megoldásainak!


www.velux.hu


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX Cégcsoport küldetése immár majdnem 75 éve, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót és távvezérlő elemeket is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termék-gyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.hu



2016.09.14.

VELUX HírekVELUX csomópontokVELUX ÁrjegyzékVELUX ProspektusokVELUX Kereskedő partnerekVELUX Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information