Austrotherm Pályázat Kovács Zoltán emlékdíj

Az Austrotherm Hőszigetelőanyag Gyártó Kft. pályázatot hirdet a 2016 évi "Kovács Zoltán emlékdíj 2016" elnyerésére.

A pályázat célja az Austrotherm Kft. alkalmazástechnikusának, Kovács Zoltán emlékének méltó ápolása, az Austrotherm termékek megfelelő magas szintű alkalmazása, különös tekintettel az innovatív, előremutató megoldásokra, illetve az igényesen megtervezett, megvalósított lapostetők népszerűsítése. Ezen túlmenően az emlékdíj célja az, hogy fenti céloknak megfelelő szerkezetek kivitelezői magas szintű munkájukért nyilvános elismerésben részesüljenek.


Pályázni lehet minden olyan Magyarországon megépült lakó-, köz-, vagy ipari épület lapostető hőszigetelésével, ahol az építés jogilag rendezett engedélyek alapján folyt és a tető 2014. január 1. és 2015. december 31. között került átadásra és teljesen elkészült. A Pályázat jellege: országos, nyílt, egy fordulós, nyilvános. A pályázaton részt vehet minden olyan belföldi és külföldi természetes és jogi személy, aki a hőszigetelt épületszerkezet kivitelezője volt.

A pályázati díj összege: 150 000.- Ft

A kiírás részletei bővebben itt:

Kovács Zoltán emlékdíj

Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2015.12.07.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information