főoldal > Architerra Plus 3.0

Teljes verzió: 889 €
Megveszem a teljes verziót

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!


March 01. 2023.DOWNLOAD WIN
May 17. 2023.DOWNLOAD MAC

Architerra Plus 3.0

French, German, English, Italian, Russian, Spanish, Japanese   |   ARCHICAD 25-26   |   WIN - MACArchiCAD kiegészítőink listája új megoldással bővült. Az ArchiTerra hasznos megoldás nagy területek kezelésére az ArchiCAD munka során, mivel olyan elemek illeszthetők be, mint az utak, a síkságok vagy az épületek.

Az ArchiTerra célja megoldani a felhasználók egy gyakori problémáját, melyet az ArchiCAD önmagában nem képes kezelni: háromdimenziós földmodellek létrehozása és kezelése.

Az ArchiTerra segít olyan megoldásokat létrehozni a terepen, saját hálózat rajzolásával vagy különböző típusú fájlok - például DXF, Text vagy Shape fájlok importálásával -, amelyek lehetővé teszik a 2D és 3D morfológiájának kidolgozását és megjelenítését.

Az ArchiTerra ArchiCAD kiegészítővel terepmodelleket készíthet és várost is tervezhet.

ArchiterraPlus 3.0 újdonságok:
 • Archicad 26 kompatibilis
 • Új eszköz: Lejtésvizsgálat. Ezzel az eszközzel le tudjuk kérdezni a terep bármely két pontja között a lejtés mértékét százalék vagy fok értékben.
 • Új eszköz: árok elem, amivel az út mellé vagy szabadon definiált nyomvonalra vízelvezető árkokat készíthetünk.
 • Új eszköz: út szegély eszköz. Segítségével szabadabban hozható létre útszegély az út bármely szakaszán, mely illeszkedik az út magasságához.
 • Frissített felhasználói felület


Az ArchiTerra főbb tulajdonságai:
 • Vasút
 • Vasúti átjáró
 • Vasúti híd opció a meglévő Híd eszközben
 • Híd eszköz: a programban hidak, felüljárók elhelyezését teszi lehetővé
 • Út eszköz kibővítése: a program úttervezője útszegéllyel és felezővonallal egészült ki
 • Licenc kölcsönzés: korlátozott ideig (7 napig) az aktiváló kulcsot lementheti a gépére és offline módban használhatja. A 7 nap lejárta után a kulcs ismét online lesz. Ezt az opciót egyszer kell megvenni, és utána bármikor használható. A már meglévő licenchez is rendelhető.
 • Földmérések importálása ArchiCAD tervbe és virtuális megjelenítése
 • Fennsíkok, ásatások létrehozása, majd a megmozgatott föld mennyiségének egyszerű kiszámolása
 • Az eszköz használható utak tervezésére és létrehozására, valamint kiszámítható, az ásatási, valamint a töltési anyag mennyisége
 • A kiegészítő segítségével megtervezhető és kiszámolható, mekkora útszakaszra
  van szükségünk, illetve az ahhoz tartozó kivágás és kitöltő anyagok mennyisége
  is pontosan meghatározható
 • A föld morfológiájának alapos elemzése és megjelenítése
 • Különböző fák, sziklák és tájképek modellezésére is használható


Támogatott verziók:
 • ARCHICAD 26
 • ARCHICAD 25


Támogatott operációs rendszerek:
Az ÉPTÁR megoldásai Windows 10, macOS 10.15 Catalina, illetve macOS 12 Big Sur operációs rendszereken lettek tesztelve, működésüket ezen feltételek mellett tudjuk garantálni.
Egyéb programverziók, illetve operációs rendszerek használata esetén nem tudunk technikai segítséget nyújtani! Megértésüket köszönjük!


Online Kulcs regisztráció
ARCHITERRA - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEKK: Hogyan tudom megvenni az ArchiTerraPlus-t?
V: Két módon vásárolhatod meg az ArchiTerraPlus licencedet. Megveheted online az Éptár webshopján (BIM Shop) keresztül PayPal fizetéssel, vagy a helyi viszonteladóknál.

BIM Shop: a vásárlást a termék oldaláról indíthatod. Ha kérnél számlát kérjük küldd el nekünk a számla adataidat (Név/Cég név/cím/adószám) az info@eptar.hu e-mail címre, és mi válaszként megküldjük a számlát. A számla kifizetése után aktiváljuk a licencedet, amit szintén elektronikus formában kapsz meg.

Viszonteladóknál: viszonteladóink listáját megtalálod a weboldalunkon. Amennyiben az országodban nincs viszonteladónk, úgy kérjük vedd igénybe a BIM Shop lehetőséget vagy fordulj hozzánk e-mailben!

Hogyan tudom telepíteni az ArchiTerraPlust a gépemre?
V: A telepítéshez kattints a LINK-re és nyomd meg a LETÖLTÉS gombot figyelembe véve, hogy Windows-on vagy MAC-en dolgozol. Zárd be az ARCHICAD-et és kövesd a telepítő utasításait. Az ARCHICAD indítása után az ÉPTÁR Solutions menü jelenik meg a program menüsorában, amelyet lenyitva érhető el az ArchiTerraPlus.

K: Kell-e regisztrálnom az Éptár weboldalán, hogy ArchiTerraPlust vehessek?
V: Igen, egy regisztráció szükséges a megoldás aktiválásához. Regisztráció és belépés után megadhatod az adataid. Itt megadhatod az ArchiTerraPlus felhasználó neved és jelszavad az online kulcshoz amivel elindíthatod az ArchiTerraPlust.

Ha váltani szeretnél online kulcsról mechanikusra azt is megtudod tenni belépés után.
K: Hogyan tudom beállítani az online kulcsot?
V: Az online kulcsnál egy tetszőleges felhasználónév és jelszó megadása szükséges. Az ARCHICAD telepítése és elindítása után ki kell választanod az "ArchiTerraPlus regisztráció"-t majd meg kell nyomnod az "érvényesítés" és "online érvényesítés" gombokat. Be kell írnod a felhasználóneved és jelszavad amit az eptar.hu-s bejelentkezésed során adtál meg, majd aktiváld az ArchiTerraPlust az "aktiválás" gomb megnyomásával.

Mit csináljak ha egyszerre több gépen is szeretném használni az ArchiTerraPlust?
V: Ha egyszerre több gépen szeretnéd használni az ArchiTerraPlust akkor annyi licencre lesz szükséged ahány gépen használni akarod ugyanabban az időpontban. Egyidőben egy ArchiTerraPlus licenc csak egy gépen futhat. Több licenc is vásárolható ugyanazzal a kulcs adatokkal.

Kérdéseivel keressen minket bizalommal az alábbi emailcímen:
E-mail: info@eptar.hu

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!
PARTNERS   
a-null.com
www.applicadthai.com   www.dcs.co.th
architechnologies.com   www.vector-data.ph
wsc.pl   www.argasprojekt.pl   multibim.pl
www.hicad.rs
cadexpert.sk
www.modistudio.hu    www.pircad.hu
www.dimensionplus.in
www.piranusa.com
www.pircad.hu
www.infor.pt
https://www.nordicbim.com
https://www.nordicbim.com
https://www.nordicbim.com
www.bimticino.ch
www.topsw.gr
www.3dart.hr
graphisoft-nord.de   inside-systeme.de
www.pilon.si
designsolutions.lt
greends.com.vn
archicadecuador.com
www.licentesoft.ro
https://www.facebook.com/graphisoft.ukraine/

a-null.com    www.applicadthai.com    architechnologies.com    wsc.pl    www.argasprojekt.pl    www.hicad.rs    www.modistudio.hu    www.piranusa.com    www.pircad.hu    cadexpert.sk    www.dcs.co.th       multibim.pl    https://www.nordicbim.com    www.dimensionplus.in    www.pircad.hu    www.infor.pt    www.bimticino.ch    www.vector-data.ph    www.topsw.gr    www.3dart.hr    graphisoft-nord.de    www.pilon.si    https://www.facebook.com/graphisoft.ukraine/    inside-systeme.de    designsolutions.lt    greends.com.vn    archicadecuador.com    www.licentesoft.ro
Are you interested in becoming an Eptar Partner?
    Mint minden weboldal, az eptar.hu is sütiket használ a jobb és biztonságosabb működés érdekében.       További információk