Nem csak villámgyorsan bedolgozható hőszigetelést kínálunk, de most még értékes munkaeszközöket is nyerhetsz!

A promóciós időszak 2024. március 20-tól 2024. november 30-ig tart.

hoszig-kampany

 

A kép illusztráció. Az ajándékszortiment a mapeirepi.hu kínálatában elérhető a promóció időtartama alatt.

 

Hogyan vehetsz részt a kampányban? Itt vannak a lépések:

 

  1. Hozz létre felhasználói fiókat a Mapeirepi.hu oldalon (ha már van, ezt a lépést kihagyhatod), majd regisztrálj a játékba! A regisztrációdat egy 12.000 Ft értékű ajándékcsomaggal köszönjük meg!
  2. Vásárolj Mapei hőszigetelési termékeket a kampány időtartama alatt bármelyik kereskedőnknél, ahol széles termékpalettánk közül választhatod ki a megfelelő hőszigetelési termékeket.
  3. Használd fel a vásárolt Mapei termékeket családi házak hőszigetelési munkálataihoz.
  4. Fényképezd le a befejezett projektet, amelyen a Mapei termékeket használtad, és töltsd fel a fotót a pályázat beküldése gombra kattintva.

 

A feltöltött referencia fotó után nagyösszegű pontegyenleget írunk jóvá a Mapeirepi fiókodban! Az így kapott összeget szabadon elvásárolhatod a Mapeirepi oldalán! Pályázz minél több házzal, így akár 400.000 Ft-ot jóváírást is elérhetsz!

Ne habozz, csatlakozz hozzánk hőszigetelő szakemberként!

Élvezd a Mapei minőséget, szerezd meg a szuper munkaeszközöket és munkaruhákat! 

 

Miért válaszd a Mapei hőszigetelési termékeit?

 

Felelősségvállalás minden körülmény között

A Mapei már évtizedek óta elkötelezett a minőség és az innováció iránt. A hőszigetelés terén is kiemelkedő szakértelemmel rendelkezünk, és ezáltal vállaljuk a teljes felelősséget termékeink teljesítményéért és megbízhatóságáért. A hőszigetelési rendszerünk alapját kiváló minőségű termékek alkotják, melyeket szigorú teszteknek vetünk alá, hogy biztosítsuk a kiváló teljesítményt minden körülmények között. Rendelkezünk a szükséges tanúsítványokkal és engedélyekkel, hogy a szakemberek biztonságban tudhassák a Mapei termékekkel végzett munkát.

Könnyű és villámgyors bedolgozhatóság

Idő pénz, és mi ezt nagyon jól tudjuk. Hőszigetelési rendszerünk a könnyű és gyors bedolgozhatóságot helyezi előtérbe. Termékeink kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek, így a felhordásuk egyszerű és hatékony. Rendszerünk úgy van kialakítva, hogy minimalizálja a munkafolyamatokat, ezzel időt és energiát megtakarítva. Az egyszerű és hatékony bedolgozhatóság révén az szakemberek munkája gördülékenyen haladhat előre, és elégedett ügyfeleket hagyhat maga után.

Helyszíni gyakorlati segítség

A szakemberek sikere számunkra kiemelt fontosságú. Ezért kínálunk helyszíni gyakorlati segítséget és tanácsadást, hogy garantáljuk a hőszigetelési rendszerünk optimális felhasználását és a legjobb eredményeket. Tapasztalt szakembereink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek megoldani bármilyen kihívást, amivel a szakemberek találkozhatnak a munka során. A szakemberek sikeréhez mi is hozzá kívánunk járulni, és segíteni abban, hogy a Mapei hőszigetelési rendszerével kivitelezett projektek a legjobb eredményt hozzák.

 

#3 LÉPÉS

Miután létrehoztad felhasználói fiókodat a Mapeirepi.hu-n és regisztráltál a játék akciós felületén, megvásároltad a Mapei termékeit és felhasználtad azokat, az alábbi oldalon tudod feltölteni az elkészült munkád képeit és adatait!

 

A Mapei hőszigetelési rendszerével szakemberként nem csak egy terméket választasz, hanem egy teljeskörű megoldást, ami garantáltan hatékony és megbízható.
Felelősséget vállalunk minden termékünkért és támogatunk a munkád során, hogy kiemelkedő minőségű, energiatakarékos otthonokat hozhass létre az ügyfeleid számára.

Bízunk abban, hogy mindezek segítenek majd a hatékony és megbízható hőszigetelés megvalósításában, miközben lehetőséget kapsz egy értékes nyereményre is.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Az idő korlátozott, ezért ne várj tovább!

Vásárolj Mapei hőszigetelési termékeket a kampány ideje alatt, és tedd próbára szerencsédet szuper szerszámokért és munkaruházatért!

Amennyiben bármilyen kérdésed van a kampánnyal kapcsolatban, kérjük, lépj kapcsolatba velünk a marketing@mapei.hu e-mail címen!

MAPEI hőszigetelés - mert mi vállaljuk a felelősséget!

Könnyen és villámgyorsan bedolgozható termékek, helyszíni gyakorlati segítség hőszigetelő szakemberek számára.