Creaton Címvédő a Creaton az ÉMSZ Év Tetője Nívódíj pályázatán

Azok számára, akik figyelemmel követik az ÉMSZ Év Tetője Nívódíj pályázatot, talán nem meglepetés, hogy ismét a Creaton kerámiacseréppel fedett tetők hódították el a magastető szekció legfőbb díjait. A tetőfedők körében legrangosabb magyar pályázaton elért eredmények alapján a Creaton idén összesen 13 díjazottal büszkélkedhet.


Az ÉMSZ Év Tetője Nívódíj magastető szekciója győzteseinek páholyában lassan örökös helyet vívnak ki maguknak a Creaton termékekkel fedett tetők és mestereik, akiknek előválogatására a cég 2012-ben harmadik alkalommal írta ki házi, egyre magasabb rangot elnyerő Tetőszépségversenyét. A Creaton nyáron ismét kiírja pályázatát.

Ennek kapcsán az idén pályázni készülő szakemberek figyelmét felhívjuk arra, hogy a magas műszaki színvonal bemutatása érdekében, a kivitelezés alatt feltétlenül készítsenek fotó dokumentációt.

A Creaton Tetőszépségversenyére beérkezett összesen 79 pályaműből a három helyezett, és az öt különdíjas tetőn és tetőfedőjén túl, a zsűri döntése alapján a cég további kilenc pályázót és munkáját, azaz összesen 16 tetőt terjesztett fel az ÉMSZ idei Év Tetője Nívódíj Pályázatára.
Az építőipar éves seregszemléjén, hagyományosan a Construmán átadásra kerülő országos pályázatra idén 4 kategóriában mindösszesen 102 tetőt neveztek be.
A Nívódíj pályázaton a szelekció fő szempontjai idén is az esztétikai és gazdaságossági szempontok, műszaki, funkcionális és építészeti megoldások összehangolásának sikeressége volt.

A Creaton tetővel készült épületek mesterei ismét taroltak a magastető szekcióban

A legnagyobb érdeklődésre számot tartó magastető kategóriában érkezett ezúttal is a legtöbb nevezés: a 67 pályázat közül 33 nyert díjat, ezek között 11 Creaton kerámia tetőcseréppel, további 2 a Creaton által forgalmazott Eternit palával készült tető volt.

A legrangosabb díjakkal ismét a Creaton cseréppel fedett épületek kivitelezői térhettek haza. A legmagasabb szintű elismerést, a magastető szekció Nívódíját a Creaton Tetőszépségversenyének III. helyezettje, a zirci Bagolyvár kivitelezője, Urbanics János nyerte el (tervező: dr. Márkus Gábor, AMBIENTE egyenesvágású rézvörös engóbozott tetőcserép fedés). nyerte el (tervező: dr. Márkus Gábor, AMBIENTE egyenesvágású rézvörös engóbozott tetőcserép fedés).


Magastető szekció Nívódíj Urbanics János zirci Bagolyvár


Az ÉMSZ Bíráló Bizottsága a különleges ácsszerkezet kivitelezéséért a magastető szekcióban kategórián kívüli különdíjjal és Aranyszekerce vándordíj elismeréssel jutalmazta a romhányi Prónay Kastély tetőszerkezetének helyreállításáért és fedéséért Zsiga Lászlót, aki a Creaton Tetőszépségversenyén elismerő oklevélben részesült (Hornyolt RÓNA, natúrvörös tetőcserép).


Zsiga László Aranyszekerce és kategórián kívüli különdíj Prónay-kastély Romhány


A magastető szekció két különdíját Trombitás Zoltán, a munkáját dicsérő balatonfenyvesi nyaraló tetőszerkezetének felújításával (KLASSIK natúrvörös hódfarkú tetőcserép), valamint Drong György a Dánszentmiklóson található irodaépület magas színvonalú tetőfedésével nyerte el (KLASSIK natúrvörös hódfarkú tetőcserép).


Különdíj Trombitás Zoltán balatonfenyvesi nyaralóKülöndíj Drong György dánszentmiklósi irodaépület


További hét Creaton kerámia tetőcseréppel fedett tető kivitelezője kapott munkájáért elismerő oklevelet:

Harmadás Kornél, egy összetett tetőszerkezetű balatonszemesi nyaraló tetőfelújításáért (KLASSIK hódfarkú rézvörös engóbozott tetőcserép),


Elismerő oklevél Harmadás Kornél balatonszemesi nyaraló


Császár József, egy móri családi ház tetőjének szakszerű fedéséért (FUTURA üvegmázas antik tetőcserép),


Elismerő oklevél Császár József családi ház mór


Antal István, egy Mezőkövesden található lakóház rendkívül összetett tetőformájának kialakításáért (KLASSIK hódfarkú NUANCE rézvörös engóbozott tetőcserép),


Elismerő oklevél Antal István Mezőkövesd családi ház


Kovács Zoltán, egy szeged-tápéi családi ház különleges manzárdtetőjének szakszerűen kivitelezett ács- és tetőfedő munkájáért (KLASSIK matt fekete engóbozott hódfarkú tetőcserép),


Elismerő oklevél Kovács Zoltán szeged tápé családi ház


Katona Szabolcs, a Buzsák - Csisztafürdőn található termálfürdő szakszerű tetőszerkezetének egyedi kialakításáért (RÓNA szegmensvágású natúrvörös hornyolt tetőcserép),


Elismerő oklevél Katona Szabolcs Buzsák-Csisztafürdő termálfürdő


Szabó Imre, a helvéciai templom tetőjének tetőfedéséért és bádogos munkájáért (KLASSIK hódfarkú natúrvörös tetőcserép),


ELismerő oklevél Szabó Imre templom Helvécia


Becséri János, egy székesfehérvári irodaház tetőszerkezetének kialakításáért (KLASSIK hódfarkú rézvörös engóbozott tetőcserép).


Elismerő oklevél Becséri János iroda Székesfehérvár


További két pályázó olyan palafedésért kapott elismerő oklevelet, amelyhez a Creaton által forgalmazott Eternit palát használta: a Zatatibau 2011 Kft., egy budapesti kastély, illetve a Bádog-dob Kft. egy budapesti templom tetőfelújításáért.


Elismerő oklevel palafedes kategoria Zalatibau Kft Kastely Bp

Elismerő oklevel Bagod-dob Kft palafedes templom Bp


A Creaton idén ismét Tetőszépségversenyén keresi majd a legszebb és műszakilag magas színvonalon kivitelezett tetőket. A kiírás nyár végén várható, beadási határidő a szokásos módon ősz végén.

Jó munkát és jó fotózást kívánunk a szép és jó tetők kivitelezőinek!

További információ a Creaton Tetőszépségversenyéről info@creaton.hu, T: (92) 551 550. www.creaton.hu
Elnézést ez a hír nem található meg az adatbázisban!

vissza a Főoldalra
Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information