Sika Hungária Kft.
SIKA-SCHÖNOX - MEGDUPLÁZOTT ERŐ A PRÉMIUM RAGASZTÁSTECHNIKÁBAN

Magyarországon a SIKA Hungária Kft. kínálatában 2018-tól ismét megtalálhatók a kiváló német minőséget nyújtó SCHÖNOX termékek.


A SIKA a nagy múltú SCHÖNOX márka 2014-es megvásárlásával tovább erősítette pozícióját, a SIKA prémium minőségű porfoliója jelentősen kiszélesedett mind a hideg, mind a melegburkolati ragasztók területén.

Az 1891-es alapítású rosendhali székhelyű, Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb portermék-gyárával rendelkező SCHÖNOX 1989-ben piacra dobta a melegburkolati ragasztókat kínáló termékcsaládot is. A legmagasabb szintű minőség- és környezetirányítási tanusítványokkal rendelkező cég 100 évet meghaladó fennálása óta előkelő helyet vívott ki a német versenytársak között és immár több mint 20 országban van jelen Európában, továbbá Észak-Amerikában is elismert márkaként tartják számon a professzionális ipari ragasztók területén.

Azoknak a kivitelezőknek, szakiparosoknak, akik a nagy volumenű, komplex projektek esetében is időveszteség nélkül, kifogásolhatatlan minőségű munkát szeretnének átadni megrendelőiknek különösen jó hír a SCHÖNOX SIKA rendszerbe integrálása. Az integrálással a vízszigetelő rendszerek, csemperagasztók, padlóburkolat ragasztók, fugázóanyagok mellett megjelentek a a legkülönbözőbb körülmény között is megbízható eredményt nyújtó kiegyenlítő anyagok, esztrichek, alapozók és fali glettanyagok.

A termékpaletában a magyar piacon egyedülálló módon olyan speciális elvárásoknak is megfelelő anyagok érhetők el, mint pl. a SCHÖNOX HS hibrid aljzatkiegyenlítő, amely egy termékben egyesíti a cementes és gipszes aljzatkiegyenlítők pozitív tulajdonságait, vagy a kórházi bevonat- és ragasztórendszerek, valamint medence rendszerek, melyek e két rendkívül speciális elvárásoknak kitett felhasználási területen is biztonsággal helytállnak.




A német és amerikai építőiparban különösen megbecsült SCHÖNOX márka hazánkban eddig sem volt ismeretlen. A lakossági beruházások mellett már számos fürdő és uszoda bizonyított.




A több, mint 70 országban meghatározó szerepet betöltő SIKA a fúziónak köszönhetően újabb mérföldkövet lépett át az építőipari innovatív technológiák területén szem előtt tartva a folyamatos és fenntartható fejlődést, mellyel választ kíván adni a ma és holnap kihívásaira.

Amennyiben biztos alapot adó, nagy tapasztalati háttérrel rendelkező gyártói megoldásokat keres a hideg- és melegburkolás területén, akkor válassza Ön is a SIKA SCHÖNOX termékeit!

További információért kérjük lépjen kapcsolatba területi képviselőinkkel.

Területi képviselők

További információk:

www.sika.hu
      telefon: +36 (1) 371 2020
      email: info@hu.sika.com


2018.12.12.

Sika HírekSika KiadványokSika Termékek és megoldások Sika Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Sika hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information