SPECIÁLIS TERMÉKEK VASBETON SZERKEZETEKHEZ

Duzzadó szalagok
Fugalemezek
Betonelválasztó eszközök
Falgallérok
Gyűrűs tömítések
Fali zárósávok
Falgallérok
Injektáló tömlők
Injektáló gyanták
Csőátvezetések
Villámvédelem
Lépészaj


Bevont tömítőlemezek

VB tömítőlemez vízzáró szerkezetekhez

Tulajdonságok

A beton munkahézagok szigetelése magas szintű tömítő technikákat igényel. A teljesen bevont VB tömítőlemez rendszere garantálja, hogy a beton és vasbetonszerkezet munkahézagai biztonságosan és tartósan vízzáróak legyenek a túlnyomásos és pangó vizekkel szemben. A VB tömítő lemez horganyzott acéllemezből készül és mindkét oldalán - teljes felületen - különleges bevonattal rendelkezik.

Alkalmazási területek
Műszaki jellemzőkBeépítés

A teljesen bevont VB tömítő lemez gyorsan, biztonságosan és egyszerűen beépíthető, kevés tartozékkal szerelhető. Kivitelezéskor a gyártó/forgalmazó feltételezi az alapvető műszaki ismereteket. A szigetelő lemez távolsága az egyéb alkotóelemektől (vasalat, zsaluzat, csőátvezető stb.) a felhasznált beton Dmax-nak háromszorosa legyen.

1. Távolítsa el a középen osztott szilikon fóliát (a fólia alsó felét).
2. Helyezze el a VB tömítő lemezt az alaplemez felső vasalatára, a függőleges fal tengelyébe.
3. Helyezze a rögzítőkonzolt a VB lemezre, és kötöző dróttal rögzítse a vasalathoz.
4. A toldás átfedése 6 cm. A lapokat szorosan össze kell nyomni, az átfedéseket kötéskapcsokkal kell biztosítani.

5. A sarkok kialakítása a kívánt szögben a VB lemez megtörésével, hajlításával könnyen megoldható.
1. Az alaplemez betonozása és a belső zsalu felállítása után távolítsa el a maradék felső szilikon fóliát a kontra zsalu felállítása előtt.

2. Beágyazási mélység a betonba minimum 3 cm.

3. Az osztott szilikon fólia miatt az alaplemez betonozása során a VB lemez felső része nem szennyeződik az esetleg felcsapódó betontól és megőrzi magas tapadási tulajdonságát.


A beépítésről készített bemutatófilm itt tekinthető meg:
http://www.mastertec.eu/de/installation/deutschSzállítás/kiszerelési egyeségek

1 láda: 120 méteres egységcsomagokban, komplett rendszerként, tartozékokkal együtt kerül kiszállításra, melynek tartalma: 50 db * 2,4 m hosszú, 160 mm széles, mindkét oldalán teljesen bevont lemez, 55 db kötéskapocs és 150 db rögzítőkonzol; 1 raklap: 12 db láda/ 1440 fm lemez.

Tárolás: Zárt, lehetőleg eredeti csomagolásban száraz helyen; a terméket védeni kell az erős felmelegedéstől, és az UV sugárzástól.

Rendelési jel: MASTERTEC VB2 160 tömítőlemez

Minősítés: Európai Műszaki Engedély ETA-17/0550 - 2017.10.26 és MFPA Leipzig Nr.: P.B. 5.1/14-423-3 (2015.12.01.)Bemutatófilmek:
http://www.mastertec.info/de/installation/english

http://www.mastertec.info/de/installation/deutsch

Gyártó: MASTERTEC GmbH Im Maintal 13, Gewerbegebiet Unterhaid, 96173 Oberhaid
Magyarországi forgalmazó: Techno-Wato Kereskedőház Építőipari Kft. Székhely: 1113 Budapest, Rőf u. 9-13.

Techno-Wato Kereskedőház Építőipari Kft.
+36-1-209-2490
www.technowato.hu
posta@technowato.huTechno-Wato Kereskedőház Építőipari Kft.


A Techno-Wato Kereskedőház Építőipari Kft. 1989-ben alakult magyar magántulajdonú vállalkozás.

A társaság kezdetben építőanyag-fejlesztési és kutatási munkákat végzett németországi és hazai cégek részére. A sokéves fejlődés eredményeként jelenlegi fő tevékenységi körünk a különleges építőipari, és ezen belül elsősorban a műtárgyjavítási feladatok megoldására irányuló jó minőségű, széles anyagkínálat és a magas szintű műszaki szakértői tevékenység.

Az építőanyag kínálata a beton és vasbeton szerkezetek, kő- és téglaszerkezetek javítására és védelmére, szerkezeti hézagok vízzáró szigetelésére, ipari padlóburkolatok készítésére terjed ki. A termékek minőségének folyamatos ellenőrzésével és fejlesztésével a társaság arra törekszik, hogy egy-egy kínálati területen minél szélesebb körű, egyre korszerűbb műszaki megoldásokkal és anyagokkal állhasson partnerei rendelkezésére. Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a quick-mix, az ITEC, a KORODUR és a REWAH építőanyag-gyártó, ill. forgalmazó cégeknek.

Cégünk 2003-ban saját fejlesztésű betonjavító anyagokkal bővítette a kínálatát, ezáltal a német termékeket fokozatosan Magyarországon gyártatott, KESTON márkanevű termékekkel váltja ki. Figyelve a piac műszaki igényeit, rugalmasan újabb és újabb termékek fejlesztését és gyártását célozza meg.

A Techno-Wato Kereskedőház Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer szerinti tanúsítással. Arra törekszünk, hogy beszállítóink és gyártóink is megfeleljenek az európai minőségirányítási rendszer követelményeinek. 2009. februárjában megkaptuk az első termékcsoportunkra a CE megfelelőséget igazoló gyártásellenőrző tanúsítványt az MSZ EN 1504 harmonizált európai szabvány szerint, és célunk a tanúsítványt megszerezni a többi, saját receptúrás termékekre is. Több szakmai szövetségnek is tagja vagyunk, úgymint: HUNKOR, Magyar Víziközmű Szövetség, HSTT, Magyar Mérnöki Kamara.2020.01.15.

Techno HírekTechno Termékek


Kapcsolodó termékek:
 

Hirdetés

Techno hírek:


A Techno-Wato Kereskedőház Kft. szakmai napot tartott a műemlék épületek felújításával foglalkozó szakértők részére      2022.03.08.

A Techno-Wato Kereskedőház Kft. 2022. február 17-én a cég budapesti székhelyén szakmai napot tartott a műemlék épületek felújításával foglalkozó szakértők, tervezők és műszaki ellenőrök részére.

Egri vár      2021.09.14.

Az egri vár egy részét az 1950-70-es évek között restaurálták, de a műkő és beton kiegészítésekkel ellátott falak azóta szétfagytak, a kövek kihullottak, néhol életveszélyessé váltak.

Munkahézagok, repedések, üregek utólagos kitöltése injektálási technológiával      2021.02.11.

Alkalmazható anyagok:
quick-mix VP III/VP IV
Keston DUR

Villamosipari vasbeton szerkezetek javítása és felületvédelme      2020.11.11.

Távvezeték oszlopok alapjai
Szabadtéri   - portálok
          - készülékalapok

KESTON LB-4      2020.06.11.

lőtt szárazhabarcs

Cement kötőanyagú, 0-4 mm kvarchomok adalékanyagot, műanyag szálvagdalékot és mikroszilikát tartalmazó, kloridmentes, zsugorodáskompenzált szárazkeverék.

Habcement a magas- és mélyépítésben      2020.05.13.

A habcement széles körben szabályozható kiváló tulajdonságai sokoldalú alkalmazást tesznek lehetővé az építőipar szinte minden területén, különösen a magas és mélyépítésben.
Speciális habképzőszerrel hagyományos módon, vagy habgenerátor segítségével cemetből, adalék és kötőanyagokból előállított keverék, melynek testsűrüsége, és más tulajdonságai a hab és kötőanyagpép arányának függvényében rendkívül széles határok között változtathatók.
Rugalmasan alkalmazható, a tető és közbenső födémek kialakításától, a legkülönbözőbb padló és földalatti üregek kitöltéséig, a magas- és mélyépítés területén szinte mindenhol.

Keston Watt      2020.04.16.

hőtükör, hőszigetelő festék és bevonat

Nanoméretű falvastagságú, vákuumteret körbezáró kerámia gömböcöket tartalmazó, ultravékony, sűrűn folyós, magas hő- és fényvisszaverő képességű, vízzáró, de páraáteresztő szigetelő bevonat. Ellenáll a sóoldatnak, lúgoknak, visszaveri az UV sugárzást, a látható fény (magas frekvenciájú sugárzás), valamint a sugárzó hőenergia 92 %-át. Nem éghető, semleges kémhatású. 1 mm vtg. bevonat egyenértékű 4,5-5,0 cm vtg. szálas, ill. 4 cm vtg. zártcellás hőszigetelő lappal.

KESTON PCC GLETT      2020.03.12.

A KESTON PCC GLETT polimerrel módosított cementkötésű aktív ásványi kiegészítő-anyagot, finomszemcsés kvarchomokot és különleges adalékszereket tartalmazó szárazhabarcs, melyet csak vízzel kell simítómasszává keverni. Kiválóan tapad minden cementkötésű alapfelületen, jól átfesthető.

ARTIWOOD kétkomponensű javítópaszta fa bútorok, szerkezetek restauráláshoz      2020.02.10.

Kétkomponensű paszta, mely alkalmas fa tárgyak, fából készült antik bútorok, faszobrok, fa festménykeretek, fa mennyezeti kazetták restaurálására, javítására, penészes és rovaroktól megtámadott, korrodált fa elemek, fakeretek, gerendák, szerkezeti elemek javítására, restaurálására.

SPECIÁLIS TERMÉKEK VASBETON SZERKEZETEKHEZ      2020.01.15.

A beton munkahézagok szigetelése magas szintű tömítő technikákat igényel. A teljesen bevont VB tömítőlemez rendszere garantálja, hogy a beton és vasbetonszerkezet munkahézagai biztonságosan és tartósan vízzáróak legyenek a túlnyomásos és pangó vizekkel szemben. A VB tömítő lemez horganyzott acéllemezből készül és mindkét oldalán - teljes felületen - különleges bevonattal rendelkezik.

Speciális építőanyagokat kereső ügyfelek részére!      2019.11.12.

A speciális építőanyag piacon dolgozunk, és az alábbiakban szeretném bemutatni a Techno-Wato Kft. és a hozzá kapcsolódó Reko-Team Mérnökiroda Kft. tevékenységét.

Cégünk családi vállalkozás és 30 éve foglalkozik speciális építőanyagok fejlesztésével, gyártásával és kereskedelmével, valamint a szükséges szaktanácsadással.

A Techno-Wato Kft. 2005. óta képviseli a belga REWAH céget Magyarországon      2019.10.04.

REWAH nv - Alapítva: 1985
Főbb tevékenységek: speciális termékek kutatása, fejlesztése, gyártása és kereskedelme. Oktatás és helyszíni tanácsadás.

ADEKA ULTRA SEAL®      2019.09.09.

Vízzáró betonszerkezetek tartós, vegyszerálló tömítéseinek megoldása

Előre gyártott és monolit szerkezetek munka- és dilatációs hézagainak tömítésére, akár extrém időjárási és kivitelezési feltételeknél is.

DURALEVEL SYSTEM      2019.08.08.

Egységes, hosszú élettartamú műszaki megoldás, mely segíti a szennyvízakna fedlapok és víznyelőrácsok igazodását az úttest szintjéhez, és biztosítja, hogy a műtárgyak és környezetük nem süllyed meg terhelések hatására.

1. Technológiák és anyagrendszerek a Techno-Wato Kereskedőház Kft. kínálatából ipari létesítményekhez és műemlékvédelemhez      2019.07.05.

A. Mérnöki műtárgyak, beton és vasbeton építmények felújításához
kifejlesztett javítóanyag család. Ezek között elsősorban hidraulikus kötésű szigetelő habarcsok, speciális rögzítő, aláöntő és horganyhabarcsok, lőttbetonok és kézi javítóhabarcsok - hazai fejlesztésű Keston termékcsalád PCC típusú, szükség esetén szulfát- és szennyvízálló tulajdonságokkal. Új fejlesztésű bazaltszálas habarcsok és bazaltarmatúra a sókorróziónak kitett és műemlékvédelem kőjavításához ajánlott.

BAZALT ARMATÚRA
betonacélt helyettesítő merevítés
     2019.06.07.

Techno-Wato Kft által forgalmazott KESTON BAZALT termékek, melyeket az építőipar helyszíni és előre gyártott betontermékeihez ajánlunk.

Olcsó, biztonságos, hosszú élettartamú ivóvízmedence felújítás      2019.03.14.

Mikroszilika adagolású, szórható, csak szervetlen anyagokat tartalmazó
szárazhabarcsok az ivóvíztározók és csővezetékek felületének szigetelésére

    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information