Lindab mezőgazdasági csarnokmegoldások
2024.03.06.



A Lindab Kft. több mint 30 éve meghatározó szereplője a magyar építőiparnak. Ez idő alatt számos csarnoképítéshez biztosított kiváló minőségű termékeket, illetve szakmai támogatást. A különböző ipari szegmensek közül a mezőgazdasági csarnok megoldások népszerűek a magyar piacon.




Tartós megoldás, hosszú távú befektetés

Egy csarnok építése során a megbízható és minőségi alapanyagok kiválasztása kulcsfontosságú. Ezek az anyagok hosszú távú tartósságot és biztonságot garantálnak az épület számára.



Minőségi termék, szakmai támogatás

A Lindab egyik alappillére az ügyfélközpontúság. A svéd vállalat teljeskörű szakmai támogatást nyújt csarnoképítéshez. A minőségi termékek és megoldások mellett statikai-, mérnöki szolgáltatásokkal, továbbá megbízható kivitelezők ajánlásával is hozzájárul a csarnokok és egyéb építmények felépítéséhez. A Lindab több mint 30 éves építőipari tapasztalattal rendelkezik, olyan mérnöki támogatással, akik kiválóan ismerik a magyar építőipari előírásokat, illetve gyakorlati tapasztalatuk révén számos megoldást tudnak biztosítani a környezeti feltételekhez igazodva.

Tehát az egyszerű, gyors és professzionális a folyamat a megrendelő számára, hiszen ajánlatkéréstől kezdve a csarnokátadásig a legkiválóbb szakemberek dolgoznak a projekten. Így biztosított egy magas minőségű csarnok átadása, mely hosszú távú befektetésként szolgál, továbbá időt takarít meg és az esetleges kivitelezési hibák minimalizálhatók. Minőség és garancia

A Lindab Kft. magas minőségű svédacél alapanyagokkal dolgozik, amik az ellenőrzött eredetük mellett, megfelelnek mind az európai, mind a magyar előírásoknak.. A termékek a jól felszerelt biatorbágyi gyártócsarnokban a hosszú évek alatt kifejlesztett legkorszerűbb technológiával készülnek. A Lindab által kínált nagy szilárdságú acél alapanyagú termékek kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a magas teherbírás és a nagy fesztávok áthidalása. A termékeket tűzihorganyzott felületvédelemmel látták el, így kiváló korrózióállóságot és tartósságot biztosítanak a csarnok számára. Fontos fenntarthatósági szempont, hogy az újrafelhasználható acél alapanyag környezetbarát megoldást jelentenek, míg a burkolati elemek széles profil- és színválasztéka esztétikus megjelenést garantál. A könnyű súlyú termékek alacsony teherrel rendelkeznek az alapozás során, így csökkentik a szállítási költségeket és lehetővé teszik a gyors kivitelezést. A szerelt, száraz technológia további gyorsaságot és hatékonyságot biztosít a projekt során. A pontos gyártási méretek minimálisra csökkentik a helyszíni hulladékot, míg a komplett rendszer rugalmasságot és egyszerűséget nyújt a tervezők, kivitelezők és építtetők számára.

A megbízhatóság érték! Miért kockáztatna?

További információk a Lindab mezőgazdasági csarnokmegoldásairól olvasson részletesen a Lindab csarnok katalógust, vagy lépjen kapcsolatba a Lindab Kft. területi képviselőivel!










Lindab További információk:
www.lindab.hu


A Lindabról


A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből a Profil és Ventiláció üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 30 országában. A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a közép-kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.

www.lindab.hu


2024.03.06.

Lindab HírekLindab CADLindab Tervezői portálLindab Lindab felújításLindab MárkakereskedőkKereskedő keresésLindab Termékek


Hirdetés
Lindab hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information