Wienerberger

WIENERBERGER TONDACH TERMÉKÚJDONSÁGOK A CONSTRUMÁN

Idén április 5-9. között kerül megrendezésre a CONSTRUMA, a legnagyobb hazai építkezés tematikájú szakkiállítás és vásár a Hungexpo területén. 2017-ben a WIENERGERGER és a TONDACH impozáns, 210 négyzetméteres közös standdal állít ki.
A két vállalat integrációjának célja, hogy termékválasztékában egyesítse a kerámia építőanyagokat, a pincetéglától - a falazaton, áthidalókon és a kerámia födémrendszeren át egészen az épület külső burkát képező homlokzatburkoló téglákig és a kerámia tetőrendszerig.
A kerámia építőanyagok több ezer éves múltra tekintenek vissza, kiállták az idő próbáját, viszont újra és újra képesek a megújulásra, innovációra. Kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, környezetbarátak és hozzájárulnak épületeinkben az egészséges lakóklíma megteremtéséhez.

Várjuk vendégeinket a Construmán, az A pavilon 212 E standján április 5-9-én (HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.).

Minden partnerünk ingyenesen regisztrálhat az alábbi linken a vásár bármely napjára az alábbi linken:

REGISZTRÁCIÓ A RENDEZVÉNYRE

A WIENERBERGER termékei közül a standon nagy hangsúlyt kapnak a Porotherm okostéglák, melyek leginnovatívabb, legenergiahatékonyabb falazóelemeink, melyek 40-60 %-kal jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek a hagyományos téglákhoz viszonyítva.
A Porotherm Építési Rendszer felhasználásával a nyílásáthidalások, a födém is rendszerben felépíthető, ehhez járul hozzá a TONDACH által nyújtott tetőrendszer, amely kerámia tetőcserepekből és kerámia, ill. nem kerámia kiegészítőkből és tuning elemekből áll.
Érdemes rendszerben gondolkodni, hiszen a jól átgondolt, egymáshoz illeszkedő elemek alkalmazásakor számos építési hiba elkerülhető.

A TONDACH tetőcserép választéka idén a piaci trendekhez, elvárásokhoz igazodva megújult. A tetőcserepeket négy termékcsaládba soroltuk a könnyebb áttekinthetőség kedvéért: a Natur line, Color line, Protect line és Exclusive line termékcsaládok nevei önmagukért beszélnek - mindenki megtalálhatja a termékválasztékban az ízlésének és igényeinek megfelelő tetőcserepet.

A kerámia tetőcserepek között választhatunk Fusion Color és Fusion Protect felületvédelemmel ellátott termékeket is, ill. a színeket illetően további divatos barna, szürke és fekete tetőcserepekkel bővült a választék.

További információ:
www.wienerberger.hu
www.tondach.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger a világ legnagyobb téglagyártója (Porotherm, Terca), piacvezető szerepet tölt be a tetőcserepek terén Európában (Koramic, Tondach), és a beton térkövek első számú gyártója Közép- és Kelet-Európában (Semmelrock). Építőanyagként és rendszerszintű megoldásként a tégla egészséges, gazdaságos és energiahatékony, ideálisan megfelel minden energiahatékony építési koncepció számára, mint pl. a közel nulla energiaigényű épületek, a passzívházak és a szolárházak. A tégla minimum 100 év hasznos élettartammal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy rendkívüli értékvezérlő tényező. A Wienerberger a csőrendszerek gyártása terén is vezető szerepet tölt be (Steinzeug-Keramo kerámia csövek és Pipelife műanyag csövek). A 221 üzemet működtető Wienerberger csoport összesen 2.356 millió EUR bevételt és 246 millió EUR a kamatok, adók és értékcsökkenések levonása előtti eredményt (EBITDA) ért el 2012-ben.Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger VideókWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 


Hirdetés

Wienerberger hírek:


Wienerberger - Wienerberger Brick Award 2018: Pályázati felhívás
Wienerberger Brick Award 2018: Pályázati felhívás 2017.04.05.
A 2004-ben indított Wienerberger Brick Award kétévenként meghirdetett építészeti díj, amelyet a modern és innovatív téglaépítészet kiemelkedő példáinak ítélnek oda. 2018-ban a Wienerberger nyolcadik alkalommal osztja majd ki ezt a nemzetközileg elismert díjat, amelyre most pályázatot hirdet. A projekteket egy online felületen keresztül nevezhetik be építészek, építészeti kritikusok és újságírók. 2016-ban rekordszámú, több mint 600 projekt érkezett be 55 országból.

Wienerberger - WIENERBERGER TONDACH TERMÉKÚJDONSÁGOK ­A CONSTRUMÁN
WIENERBERGER TONDACH TERMÉKÚJDONSÁGOK ­A CONSTRUMÁN 2017.04.05.
Idén április 5-9. között kerül megrendezésre a CONSTRUMA, a legnagyobb hazai építkezés tematikájú szakkiállítás és vásár a Hungexpo területén. 2017-ben a WIENERGERGER és a TONDACH impozáns, 210 négyzetméteres közös standdal állít ki.

Wienerberger - Wienerberger Brick Award 2016:  A világ innovatív tégla­építészetének elismerése
Wienerberger Brick Award 2016: A világ innovatív tégla­építészetének elismerése 2016.06.15.
- Hivatalosan bejelentették a Wienerberger Brick Award 2016 díj nyerteseit.
- Az idei díjra 55 országból több mint 600 projektet neveztek be.
- 2016. május 19-én a bécsi Radiokulturhausban került sor a díjátadóra, melyen öt kategóriában ítéltek oda díjakat, beleértve két Nagydíjat és egy Különdíjat is.

Wienerberger - Wienerberger Brick Award 2016: Jelentkezési felhívás
Wienerberger Brick Award 2016: Jelentkezési felhívás 2015.02.27.
- A Wienerberger kiemelkedő téglaépületek nevezését várja a 2016-os Brick Awardra
- Most először építészek is nevezhetik munkáikat
- A jelentkezési határidő 2015. március 31.
- A pályázatokat a Brick Award zsűrije bírálja el, amely angol, olasz, francia, belga és szlovén nemzetközileg elismert építészekből áll.

Wienerberger - Kreditpontos építész továbbképzés 2014 őszén
Kreditpontos építész továbbképzés 2014 őszén 2014.10.15.
Október közepétől országszerte nyolc helyszínen Budapesten, Győrben, Nyíregyházán, Sopronban, Szegeden, Székesfehérváron, Szombathelyen és Tatabányán tartjuk őszi, a MÉK által akkreditált képzéseinket. Jelentkezzen most online itt a honlapon!

Wienerberger - Formabontó téglaépületeket díjaztak
Formabontó téglaépületeket díjaztak 2014.05.20.
Bejelentették a Wienerberger Brick Award 2014 győzteseit a Bécsi Építészeti Központban. A legjobb 50 pályamű között két magyar alkotás is szerepelt, a nagydíjat ebben az évben egy thaiföldi filmintézet nyerte el.

Wienerberger - Wienerberger falazóelemek 2013
Wienerberger falazóelemek 2013 2013.11.11.
Újdonságok, változások a Porotherm Építési Rendszerben

Porotherm 30 K és 30 K Profi, Porotherm 44 T Profi, Porotherm 44 K és 44 K Profi, Porotherm 38K és 38 K Profi, Porotherm HG 25 Profi, Macuphon 20, Porotherm Thermo-áthidaló

Wienerberger - Wienerberger Brick Award 2014: Wang Shu a bécsi zsűriben
Wienerberger Brick Award 2014: Wang Shu a bécsi zsűriben 2013.07.04.
- A Wienerberger neves építészeket hívott meg a tekintélyes "Brick Award" zsűrijébe, köztük a Pritzker-díj nyertes Wang Shut
- Az öt kategóriában kiválasztották a díjnyertes projekteket, a Brick Award díjkiosztó gálát 2014 tavaszán rendezik majd meg
- A Wienerberger idén hatodik alkalommal díjazza ezzel a nemzetközi elismeréssel a kiemelkedő színvonalú téglaépítményeket

Wienerberger - Hetedszer is elismerve! Újabb Superbrands kitüntetések a Wienerbergernek
Hetedszer is elismerve! Újabb Superbrands kitüntetések a Wienerbergernek 2013.05.13.
A Wienerberger Téglaipari zRt. 2013-ban sorozatban hetedik alkalommal kapta meg a legjobb márkáknak járó Superbrands/Business Superbrands díjat, mely a világ legjelentősebb piaci márkaértékelési rendszerének elismerése. A Magyarországon vezető téglaipari vállalat így ismét bizonyította: az építőipari válság ellenére is az egyik legmegbízhatóbb és legkedveltebb márka a hazai és nemzetközi piacon.

Wienerberger - A Wienerberger, piacvezető téglagyártóként további termékinnovációkkal és beruházásokkal folytatja tevékenységét
A Wienerberger, piacvezető téglagyártóként további termékinnovációkkal és beruházásokkal folytatja tevékenységét 2013.05.03.
A lakhatás alapvető emberi szükséglet. Az, hogy milyen körülmények között lakunk, az nagyban meghatározza egy ember egészségi és lelki állapotát, ezáltal társadalmunk állapotát is.

Wienerberger - Kezdje velünk energiatudatosan ezt az évet is - a Wienerberger várja Önt a TFH+E szezonnyitó rendezvényen
Kezdje velünk energiatudatosan ezt az évet is - a Wienerberger várja Önt a TFH+E szezonnyitó rendezvényen 2013.02.01.
A Wienerberger Téglaipari Zrt. és a TONDACH Magyarország Zrt. közös kiállítóként vesz részt 2013-ban a tradicionálisan a Syma Rendezvényközpontban megrendezett Tetők - Falak - Homlokzatok + Épületenergetika Szakkiállításon.

Wienerberger - Herenden kezd új életet az iszapkárosult család
Herenden kezd új életet az iszapkárosult család 2011.10.06.
Egy évvel a 2010. október 4-én bekövetkezett iszapkatasztrófa után még mindig vannak olyan családok, akiknek nem oldódott meg lakhatási problémája. Az Illés család háza is az iszapkatasztrófában semmisült meg. A két kisgyermeket nevelő szülők egészségügyi okokra hivatkozva nem szerettek volna az új lakóparkban és ebben a térségben maradni, így viszont nem épült számukra új családi ház, elestek az állami támogatások nagy részétől is. Ezért a Wienerberger vállalta, hogy a térségben épült új lakópark építésénél is használt POROTHERM Profi falazatot, a POROTHERM áthidalókat és födémet ingyenesen biztosítja Illésék részére. A család kiválasztása a Nagycsaládosok Országos Egyesületének segítségével történt.

Wienerberger - 2011 őszi Wienerberger konferencia-sorozatok
2011 őszi Wienerberger konferencia-sorozatok 2011.09.19.
A Wienerberger Téglaipari zRt. - a MÉK és az MKK által akkreditált rendezvény keretében - idén ősszel is házhoz viszi az energiahatékony, illetve a "földrengésbiztos" építészet legújabb fejlesztéseit. Szeptember végétől, országosan több helyszínen és időpontban két konferencia-sorozaton várják az építőipari szakembereket.

Wienerberger - EUROCODE 6-8 Konferencia 2011. június 23-án Budapesten
EUROCODE 6-8 Konferencia 2011. június 23-án Budapesten 2011.06.07.
A Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karának Szilárdságtani és Tartószerkezeti Tanszéke a Wienerberger közreműködésével 2011. június 23-án, Budapesten újabb konferenciát tart.

Régebbi hírek: