Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek

Wienerberger hírek:


Wienerberger - Ezt a szolgáltatást minden kivitelezőnek ismernie kell
Ezt a szolgáltatást minden kivitelezőnek ismernie kell 2023.09.14.
Az építkezés során a precizitás és megbízhatóság éppolyan fontos, mint a jó minőségű alapanyagok. A Wienerberger, az építőipari anyagok szakértője ezt felismerve vezette be az "Első sor" szolgáltatását a Porotherm Rapid, vagyis a felfekvő felületükön síkra csiszolt termékek esetében, ami egyszerre teszi könnyebbé a kivitelezők munkáját és biztonságosabbá az építkezést. A vállalat szakemberei segítik a kivitelezőt a Rapid falazat első sorának kialakításában, az építkezés helyszínén mutatva be az innovatív, idő és víztakarékos Rapid technológiát - mindezt minden költségtől menetesen.

Wienerberger - Építse fel házát Rapid sebességgel!
Építse fel házát Rapid sebességgel! 2023.08.14.
Íme 5 érdekes tény a legkorszerűbb falazási technológiánkról, a Porotherm Rapidról!

Wienerberger - Így készíthet a tervező egyszerűen teljesítmény nyilatkozat kiírást
Így készíthet a tervező egyszerűen teljesítmény nyilatkozat kiírást 2023.07.17.
A jelenleg érvényben lévő építési jogszabályok szerint az építési a tervező feladata az épületbe betervezett építési termékek elvárt teljesítményjellemzőit rögzíteni. A jogszabályok nem nevezik meg konkrétan ezt a feladatot, a szakmában többféle elnevezés született rá: "teljesítmény nyilatkozat kiírás" vagy "CPR kiírás", illetve időnként "CPR specifikáció" kifejezéssel is találkozhatunk. Elég gyakori az "anyagkiírás, anyagspecifikáció", illetve "termékspecifikáció" megnevezés is.

Wienerberger - FUTURE PAVING NEMZETKÖZI KONFERENCIA MEGHÍVÓ - Utolsó lehetőség a regisztrációra!
FUTURE PAVING NEMZETKÖZI KONFERENCIA MEGHÍVÓ - Utolsó lehetőség a regisztrációra! 2023.06.08.
Mind az építészek, tájépítészek, épületfejlesztők, városi és önkormányzati döntéshozók egyaránt felismerték annak fontosságát, hogy településeink külső élettereinek az éghajlatváltozással szembeni ellenálló képességét növelnünk szükséges.

Wienerberger - Kimagasló számú magyar nevezés érkezett a világ legrangosabb téglaépítészeti díjára
Kimagasló számú magyar nevezés érkezett a világ legrangosabb téglaépítészeti díjára 2023.05.11.
Korábban sosem látott érdeklődés övezte a világ egyik legkomolyabb téglaépítészeti elismerését. A 11. alkalommal megrendezett Brick Awardra sem a nemzetközi, sem a hazai nevezések száma nem volt még ilyen magas: a 743 pályamunkából 17 Magyarországról érkezett, mindkét érték kimagaslónak számít a díj történetében.

Wienerberger - Év Tájépítésze Díj 2023 - folyik a pályázati időszak, díjátadó májusban
Év Tájépítésze Díj 2023 - folyik a pályázati időszak, díjátadó májusban 2023.04.12.
Idén immár 11. alkalommal hirdette ki az Év Tájépítésze Díj pályázatot és rendezi meg a hozzá kapcsolódó díjátadó gálát a Magyar Építész Kamara Táj- és Kertépítészeti Tagozata, a Magyar Tájépítészek Szövetsége és a Wienerberger Zrt., a Semmelrock termékek gyártója közösen.

Wienerberger - Fókuszban a gyakorlati ismeretek – lezárultak ez első negyedéves Wienerberger képzések
Fókuszban a gyakorlati ismeretek – lezárultak ez első negyedéves Wienerberger képzések 2023.04.12.
A téli időszaknál nincs megfelelőbb az építőipari szakemberek képzésre, hiszen a zord időjárás megnehezíti a kinti munkavégzést. A Wienerberger 2023-ban hagyományaihoz híven kivitelező-kőműves, térburkoló és tetőfedő szakemberek számára szervezett gyakorlati ismeretek átadására fókuszáló képzéssorozatot.

Wienerberger - Kiterjesztett valósággal segíti az építészeket a Wienerberger
Kiterjesztett valósággal segíti az építészeket a Wienerberger 2023.04.12.
Hasznos funkciókkal és megújult struktúrával bővült a Wienerberger weboldala, melynek célja, hogy a felhasználói szokásokhoz igazodva támogassa az építészek munkáját a tervezéstől a beépítésig. A megszokott BIM/CAD bővítmények, 2D részletrajzok és a videós tartalmak mellett, készültek olyan csomópontok is, melyek 3D verzióban is megtekinthetők. Ez a funkció tableten és telefonon a kiterjesztett valóság (AR) segítségével a kamera képébe integrálja a csomópontot, ezáltal az építés helyszínén megtekinthető, és akár körbe is járható az adott rajz.

Wienerberger - Ingyenes szolgáltatással könnyíti meg a tervezést és az építkezést a Wienerberger
Ingyenes szolgáltatással könnyíti meg a tervezést és az építkezést a Wienerberger 2023.03.06.
Valamennyi termékére díjmentes anyagmennyiség-számítási szolgáltatással, valamint látvány- és koncepciótervezéssel segíti a kivitelezők munkáját a Wienerberger Magyarország. A vállalat szakemberei a weboldalon megadott adatok és feltöltött tervrajz alapján kiszámítják, pontosan mennyi falazó- és tetőfedő elem szükséges egy-egy építkezéshez. A kert megvalósításában alkalmazás is segíti a kivitelezőket, ahol még térkő kiosztás is választható.

Wienerberger - Új termékekkel bővült a Porotherm Rapid portfólió
Új termékekkel bővült a Porotherm Rapid portfólió 2023.02.09.
Az elmúlt időszakba a házépítések kapcsán is kiemelt figyelmet kapott - nemcsak a kész épület, hanem már a kivitelezési munkák során is - a fenntarthatóság, illetve a hatékonyság kérdése. A Wienerberger vállalati filozófiája, hogy mindezekre az innováció révén, a kutatás-fejlesztésre fordított nem csak anyagi, de szellemi forrásokkal lehet a legjobb válaszokat megtalálni. Ennek a különleges munkának az eredménye például a POROTHERM RAPID falazási technológia, amely egyértelműen a XXI. század építési elvárásainak megfelelően dolgoztak ki a Wienerberger szakemberei.

Wienerberger - Már csak bő egy hónapig lehet jelentkezni az idei Brick Awardra
Már csak bő egy hónapig lehet jelentkezni az idei Brick Awardra 2023.02.09.
Március 14-én lezárul a nevezés az építészeti szakma egyik legrangosabb elismerésére. A Wienerberger által életre hívott és kétévente megrendezett Brick Award-on a modern és innovatív téglaépítészet legkreatívabb példáit díjazzák a nemzetközi téglaépítészet független platformjaként. A jelentkezés ingyenes, a pályaműveket angol nyelven kell feltölteni 2023. március 14-ig.

Wienerberger - Március közepéig lehet nevezni a jövő évi Brick Awardra
Március közepéig lehet nevezni a jövő évi Brick Awardra 2022.12.14.
Elkezdődött a nevezés az építészeti szakma egyik legrangosabb elismerésére. A jövő évi Brick Awardra idén öt kategóriában várják építészek, nemzetközi építészkritikusok, ingatlanfejlesztők és újságírók pályaműveit. Az értékelési kritériumok közé tartozik például a tégla kiemelkedő és innovatív felhasználása, de különös figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra, valamint az éghajlatváltozással szembeni ellenálló képességre is. A nevezés ingyenes, a leadási határidő 2023. március 14.

Wienerberger - Modern szaktanteremmel bővült a Vásárhelyi Pál Technikum
Modern szaktanteremmel bővült a Vásárhelyi Pál Technikum 2022.12.01.
Átadták a Békéscsabai SZC Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium új, minden szakmai igényt kielégítő tantermét, melynek elkészültét a Wienerberger összesen közel 20 millió forintnyi pénzbeli és termékadománnyal támogatta. A vállalat és az oktatási intézmény a hazai szakképzés magas színvonalát és a szektorban lévő szakemberhiány csökkentését szem előtt tartva alakította ki a különleges helyiséget, ami fiatalos környezetben a jövő technológiáját nyújtja a diákok számára.

Wienerberger - Legyen Ön is a siker részese! Már lehet jelentkezni a Wienerberger 2023-as kivitelezőknek, tetőfedőknek és burkolómestereknek szóló szakmai képzéseire
Legyen Ön is a siker részese! Már lehet jelentkezni a Wienerberger 2023-as kivitelezőknek, tetőfedőknek és burkolómestereknek szóló szakmai képzéseire 2022.11.09.
A Wienerberger Zrt. a Porotherm, a Tondach, valamint a Semmelrock termékek gyártójaként kiemelten fontosnak tartja, hogy a kivitelező szakembereket - kőműveseket, tetőfedőket, burkolómestereket - folyamatosan képezze, termékújdonságairól informálja.

Wienerberger - Új filmekkel bővült a Wienerberger Porotherm videósorozata
Új filmekkel bővült a Wienerberger Porotherm videósorozata 2022.08.15.
A tavaly indított, Porotherm Rapid falazást bemutató széria további - ezúttal a kiegészítő elemekre fókuszáló részekkel bővült.


Hírek

Wienerberger - Júliustól már csak az energiahatékony házak jöhetnek szóba

Júliustól már csak az energiahatékony házak jöhetnek szóba

2022.07.08.
Wienerberger - Modern szaktanteremmel bővül a Vásárhelyi Pál Technikum

Modern szaktanteremmel bővül a Vásárhelyi Pál Technikum

2022.07.07.
Wienerberger - "Nem akartunk egy hagyományos iparművészeti kiállítást, a tégla pedig önmagában is egy design elem"

"Nem akartunk egy hagyományos iparművészeti kiállítást, a ...

2022.06.20.
Wienerberger - Rekordszámú projekt közül választották ki az idei Brick Award győzteseit

Rekordszámú projekt közül választották ki az idei Brick Award ...

2022.06.14.
Wienerberger - Átadták a Wienerberger kivitelezői programjának fődíját, egy Renault Mastert

Átadták a Wienerberger kivitelezői programjának fődíját, egy ...

2022.06.09.
Wienerberger - Megjelent az idei Architectum kiadvány és online is elérhető

Megjelent az idei Architectum kiadvány és online is elérhető

2022.05.12.
Wienerberger - Összefogás: 30 millió forintnyi termékadományhoz juthatnak a lakhatási problémákkal küszködő magyar családok

Összefogás: 30 millió forintnyi termékadományhoz juthatnak a ...

2022.05.11.
Wienerberger - Tégla a művészetben - de nagyon másképp, mint ahogy gondolnánk

Tégla a művészetben - de nagyon másképp, mint ahogy gondolnánk

2022.05.10.
Wienerberger - Idén vehette át a tavaly elnyert Construma díjait a Wienerberger

Idén vehette át a tavaly elnyert Construma díjait a Wienerberger

2022.04.13.
Wienerberger - Tévhitek a falazásról - ezeket jó tudni az építkezés előtt

Tévhitek a falazásról - ezeket jó tudni az építkezés előtt

2022.03.09.
Wienerberger - Porotherm Rapid technológia a fókuszban <br /> Teltházzal is biztonságban zajlott le a Wienerberger kivitelezői képzéssorozata

Porotherm Rapid technológia a fókuszban
Teltházzal is ...


2022.02.09.
Wienerberger - Teltházzal indultak a Wienerberger 2022-es szakmai képzései

Teltházzal indultak a Wienerberger 2022-es szakmai képzései

2022.01.13.
Wienerberger - 2022-ben is folytatódik a Wienerberger által 2021-ben életre hívott Porotherm Kivitelezői Program!

2022-ben is folytatódik a Wienerberger által 2021-ben életre ...

2022.01.13.
Wienerberger - Semmelrock Burkolómester szakmai képzés - 2022

Semmelrock Burkolómester szakmai képzés - 2022

2021.12.09.
Wienerberger - Ötven ház, amely versenyben van a világ legszebb téglaépülete címért

Ötven ház, amely versenyben van a világ legszebb téglaépülete ...

2021.11.11.
Wienerberger - Magasrangú magyar állami kitüntetést kapott Heimo Scheuch, a Wienerberger konszern első embere

Magasrangú magyar állami kitüntetést kapott Heimo Scheuch, a ...

2021.11.11.
Wienerberger - Már álmaink háza is megvál­tozott a koronavírus hatására

Már álmaink háza is megvál­tozott a koronavírus hatására

2021.10.13.
Wienerberger - A Wienerberger-csoport új szintre emeli a fenntarthatóságot

A Wienerberger-csoport új szintre emeli a fenntarthatóságot

2021.08.11.
Wienerberger - Gyorsítsa fel a munkálatokat Porotherm Rapid technológiával

Gyorsítsa fel a munkálatokat Porotherm Rapid technológiával

2021.07.13.
Wienerberger - Díjesőt hozott a tavasz vége a Wienerberger számára

Díjesőt hozott a tavasz vége a Wienerberger számára

2021.06.10.
Wienerberger - Most lehet igazán kifizetődő a hűség

Most lehet igazán kifizetődő a hűség

2021.06.10.
Wienerberger - A digitális térben született a Wienerberger különleges téglája

A digitális térben született a Wienerberger különleges téglája

2021.05.07.
Wienerberger - Csúcsra futott a Brick Awardra pályázók száma

Csúcsra futott a Brick Awardra pályázók száma

2021.05.06.
Wienerberger - Ismeretlen ismerős!

Ismeretlen ismerős!

2021.04.14.
Wienerberger - Tisztelt Építész Partnerünk!

Tisztelt Építész Partnerünk!

2021.04.14.
Wienerberger - A "hőhíd" és a nyílásáthidalások

A "hőhíd" és a nyílásáthidalások

2021.03.10.
Wienerberger - Brick Award: ismét lehet pályázni a világ egyik legkomolyabb téglaépítészeti elismerésére

Brick Award: ismét lehet pályázni a világ egyik legkomolyabb ...

2021.02.12.
Wienerberger - A Porotherm téglákkal most csak jól járhat!

A Porotherm téglákkal most csak jól járhat!

2021.02.11.
Wienerberger - Fagyhat, havazhat - falazhat!<br /> 	Falazás télen Porotherm Profi Dryfix falazási technológia alkalmazásával

Fagyhat, havazhat - falazhat!
Falazás télen Porotherm ...


2021.01.13.
Wienerberger - Porotherm és Tondach szakmai képzések - 2021

Porotherm és Tondach szakmai képzések - 2021

2020.11.11.
Wienerberger - Habarcs nélküli falazás - lehetséges?

Habarcs nélküli falazás - lehetséges?

2020.11.10.
Wienerberger - Pénzvisszatérítéssel járó vásárlói promóció új, kedvezőbb feltételekkel

Pénzvisszatérítéssel járó vásárlói promóció új, kedvezőbb ...

2020.10.13.
Wienerberger - Együttműködés Profi alapokra helyezve!

Együttműködés Profi alapokra helyezve!

2020.10.13.
Wienerberger - A Sziléziai Egyetem televíziós karának az otthona lett a világ legjobb téglaépülete

A Sziléziai Egyetem televíziós karának az otthona lett a világ ...

2020.09.28.
Wienerberger - Erre építhet: pénzvisszatérítés Porotherm téglákra!  Most október 31-ig meghosszabítva

Erre építhet: pénzvisszatérítés Porotherm téglákra! Most ...

2020.09.10.
Wienerberger - Erre építhet: pénzvisszatérítés Porotherm téglákra!

Erre építhet: pénzvisszatérítés Porotherm téglákra!

2020.08.12.
Wienerberger - Megújult, továbbgondolt forma, változatlan teherbírás! Ez a Porotherm A-10 NEO!

Megújult, továbbgondolt forma, változatlan teherbírás! Ez a ...

2020.07.13.
Wienerberger - Ötven ház verseng 2020 legjobb téglaépülete címért

Ötven ház verseng 2020 legjobb téglaépülete címért

2020.06.10.
Wienerberger - Végezze el a Wienerberger online kurzusát és szerezzen 1 MÉK pontot!

Végezze el a Wienerberger online kurzusát és szerezzen 1 MÉK ...

2020.04.14.
Wienerberger - Wienerberger Építészeti Nívódíj 2020

Wienerberger Építészeti Nívódíj 2020

2020.03.02.
Wienerberger - A "hőhíd" és a nyílásáthidalások

A "hőhíd" és a nyílásáthidalások

2020.02.12.
Wienerberger - Wienerberger Építészeti Nívódíj 2020

Wienerberger Építészeti Nívódíj 2020

2020.01.16.
Wienerberger - Ingyenes Wienerberger építész konferencia 2019 őszén újra

Ingyenes Wienerberger építész konferencia 2019 őszén újra

2019.10.10.
Wienerberger - Ingyenes Wienerberger Alkalmazási és Tervezési Útmutatók

Ingyenes Wienerberger Alkalmazási és Tervezési Útmutatók

2019.10.06.
Wienerberger - Ingyenes Wienerberger építész konferencia 2019 őszén újra

Ingyenes Wienerberger építész konferencia 2019 őszén újra

2019.08.29.
Wienerberger - ARCHITECTUM - 2019-ben is elérhető a Wienerberger konszern ingyenes folyóirata

ARCHITECTUM - 2019-ben is elérhető a Wienerberger konszern ...

2019.06.14.
Wienerberger - Csúcsteljesítmények kerámia építőanyagokból: A Wienerberger Építészeti Nívódíj 2019-es nyertesei

Csúcsteljesítmények kerámia építőanyagokból: A Wienerberger ...

2019.04.24.
Wienerberger - A Wienerberger 2019-es termékújdonsága: Új Porotherm 50 Thermo Okostégla - a valaha volt legjobb hőszigetelő képességű Porotherm tégla

A Wienerberger 2019-es termékújdonsága: Új Porotherm 50 Thermo ...

2019.03.11.
Wienerberger - Brick Award Nemzetközi Pályázat

Brick Award Nemzetközi Pályázat

2019.01.23.
Wienerberger - Wienerberger Építészeti Nívódíj

Wienerberger Építészeti Nívódíj

2019.01.22.
Wienerberger - Kivitelező képzés 2019

Kivitelező képzés 2019

2019.01.14.
Wienerberger - Új kiadványok a falazott szerkezetek méretezéséhez, igazolásához

Új kiadványok a falazott szerkezetek méretezéséhez, igazolásához

2018.09.11.
Wienerberger - Tisztelt Építész Kollégák!

Tisztelt Építész Kollégák!

2018.08.30.
Wienerberger - A legkülönlegesebb téglaépületeket díjazták

A legkülönlegesebb téglaépületeket díjazták

2018.06.13.
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information