építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Archishade Kft.

Az Archishade Kft-t több, az építőipari kereskedelemben már tapasztalt, és ismert cég hívta életre, hogy hatékony támogatással segíthessék az építész partnereiket. Cégünk hiánypótló a piacon, hiszen az árnyékolás, a természetes szellőzés, a napenergia hasznosítás és ezek vezérlésének összefogásával kínál átfogó megoldást a természetes klímaszabályozásra. Ügyfeleink élvezhetik annak az előnyeit, hogy ezeket a területeket, egyedülálló módon, egyetlen szakértő csapat támogatásával gondolhatja át.

Célunk, hogy olyan épületek létrejöttében segédkezzünk, amelyekben a termesztés szellőzés és árnyékolás összehangolásával a klíma-szabályozás a lehető leghatékonyabb. Cégünk aktívan támogatja az építészeket ingyenesen igénybevehető tervezési segédlettel, internetes adatbázissal és tanácsadással egyaránt. A kivitelezés folyamán gondosan válogatott, és továbbképzett, állandó alvállalkozó csapatunk garancia a beépítés minőségére.

Partnereink között olyan Európa szerte elismert márkák szerepelnek, mint a Heroal, a Becker, a Renson, a Windowmaster, a Vestematic, vagy a hazánkban széles körben elismert Atenád Kft. Ezen cégek hírneve, és a saját meggyőződésünk is köt bennünket, hogy csak magas minőséget képviselő termékek kerüljenek be a dinamikusan fejlődő termékkínálatunkba.



Cím:   2120 Dunakeszi, Pallag utca 47.

Telefon:
 
+36 30 219 4740
E-mail:    
Honlap:   www.archishade.hu
 

Termékcsoport:







Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information