Tegye elérhetővé termékeit az építészek számára


az eptar.hu a legnagyobb, építészeket támogató oldal


vegye fel velünk a kapcsolatot

  +36 (1) 225-7355Szolgáltatásainkat főként gyártók és forgalmazók figyelmébe ajánljuk. Nemcsak BIM-et fejlesztünk, de segítünk is a magyarországi építőanyag-gyártóknak és forgalmazóknak, hogy termékeik a lehető legszélesebb réteghez eljussanak.Célközönségünk 

 • építészek, tervezők és mérnökök
 • magánépíttetők, magánvásárlók
 • kivitelezők
 • beruházók
 • kereskedőkTegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!Gyorsan változó világunkban az egyik legnagyobb kihívás jól informáltnak lenni. Honlapunk célja, hogy a tervezők, kivitelezők és érdeklődők gyorsan és hatékonyan jussanak hozzá az őket érdeklő termék információkhoz a gyártók termékeivel kapcsolatban, miközben új marketing eszközöket adunk a gyártók kezébe. Így kötjük össze a felhasználókat a gyártóval. A gyártói termékeket nemcsak hírekkel és termékkatalógusokkal, leírásokkal, hanem különböző interaktív módokon: alkalmazástechnikai videók, építészeti programokban (ArchiCAD-ben és/vagy Revitben) felhasználható elemek, online konfigurátorok képében is elérhetővé tesszük.546 000
látogató / év
7 600 000
oldalletöltés / év
27 700
CAD megoldás letöltés / év
549 000
csomópont letöltés / évVálaszható megjelenési csomagok

  Választható megjelenési csomagok Kiemelt partner Kiemelt partner +
  cikkek, hírek, bannerek korlátlan megjelenítése
  hírlevél kiküldése 7500 feliratkozónak
  kiemelt partnerek közötti megjelenés
  saját gyártói oldal, teljes termékválasztékkal
  online ajánlatkérő rendszer
  a legnagyobb hazai csomóponti adatbázis
  szakmai videótár
  Új Éptár mobil építőanyag katalógus + egyéni mobilapp *
  BIM megoldások (CAD termékkönyvtár) megjelenítése

Konkrét kérdésre keresi a választ? Szeretne egy személyes találkozó keretében tájékoztatást kapni tevékenységünkről?
Többre kíváncsi egyes szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Kérdéseivel, kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal!


Éptár Kft.      info@eptar.hu      +36 1 225 7355
Éptár.hu szolgáltatások


Szolgáltatásaink a Kiemelt partner csomagokon belül

Cikkek, hírek, bannerek korlátlan megjelenéssel

Hírek, termékismertetők, szakmai cikkek, termékújdonságok
 • Események, szakmai rendezvények, termékakciók megjelenítése
 • Termékismertetők, termékleírások közlése a hírek között
 • Hírlevélben való megjelenés
 • Banner elhelyezés (főoldalon, aloldalakon)
 • Kiemelt hirdetések elhelyezése
Az oldalunkon megjelenő hírekből, cikkekből havonta hírlevelet állítunk össze, melyet több mint 7500 olvasóhoz juttatunk el.
Kiemelt partnerek közötti megjelenés

 • Főoldalon kiemelt partnerek közötti megjelenés a gyártó logójával
 • Kiemelt hely a termékkereső építőanyag katalógusban
 • Videótárban terméket, beépítést, telepítést bemutató filmek megjelenítése
 • Online ajánlatkérő rendszer, közvetlen kapcsolat létrehozása az érdeklődő és gyártó között (területi képviselők szerint)
 • Építőanyag kereskedő-kereső rendszerhez való kapcsolódás
Saját gyártói és termékinformációs oldal az eptar.hu-n

Az Önök termékeivel kapcsolatos adatok rendezett megjelenítése:
 • Gyártói elérhetőségek
 • Cégismertető
 • Termékskála ismertetése
 • Termék adatlapok, katalógusok, fontos adatok ismertetése
  (geometria, ár, anyagszükséglet, tulajdonságok stb.)
 • Referenciaképek
 • Műszaki leírások
 • Alkalmazástechnika, beépítési útmutatók megjelenítése
 • Linkek az eptar.hu-n található összes gyártói tartalomhoz
A kiemelt gyártók aloldala az Éptár főoldalról közvetlen linken megközelíthető.
A saját gyártói oldal adatai az Éptár mobil építőanyag katalógusban is megjelennek.
Online ajánlatkérő rendszer

Online ajánlatkérő rendszerünk lehetővé teszi, hogy az oldalunkon böngésző látogatók közvetlenül Önöktől, a gyártótól kérjenek ajánlatot, információt egy-egy termékkel kapcsolatban. Rendszerünkben a felhasználók kiválaszthatják, hogy mely termékkel kapcsolatban szeretnének információkat kérni. Az ajánlatkérést az Önök által megadott e-mail címre kézbesítjük, így segítve a közvetlen kapcsolat létrejöttét a felhasználókkal.
Csomóponti adatbázis

Adatbázisunkban a beépítés helye szerint lehet keresni részletrajzokat, beépítési és szerkezeti csomópontokat, melyek a tervezők, kivitelezők számára egyértelművé teszi termékeik beépítésének szabályait. A keresést gyors előnézeti rajzokkal is segítjük, így a tervező hatékonyabban találhatja meg a számára érdekes beépítési részletet.

A csomóponti adatbázis népszerűségét jól jelzi, hogy látogatóink eddig több mint 3 833 203 alkalommal töltöttek le csomópontot oldalunkról.

Jelenleg elérhető fájlformátumok:
 • DWG,
 • DXF,
 • PDF,
 • GDL/PLN
 • ASC
Vállaljuk DWG csomópontok lementését a szükséges formátumokba.
Szakmai videótár


Oldalunkon korlátlan számban megjelenítjük a gyártók termékismertető, beépítést illusztráló és egyéb szakmai videóit. Az újonnan megjelenő videókat a főoldalon és a hírek között is közzétesszük. A korábbi videók archívumunkban megtekinthetők maradnak.


BIM megoldások, termékkönyvtárak, termékspecifikus
CAD és online megoldások megjelenítése az Éptár oldalon • GDL termékkönyvtárak publikálása (letölthető és megtekinthető is)
 • GDL termékkönyvtárak, ArchiCAD add-on megoldások publikálása
 • Cikk megjelentetése az ArchiCAD Magazinban a megoldás kapcsán
 • Technikai segítségnyújtás biztosítása
 • Használati útmutatók, videók készítése
 • A megoldás konferenciákon való megjelenítése
 • Egyéb építészeti programban használható megoldások publikálása
 • Képviseljük, segítjük partnereinket, konferenciákon, kiállításokon, termékkönyvtárat és a tervezési folyamatot bemutató kiadványok és kisfilmek elkészítésével, megoldásaik bemutatásával.


Éptár építőanyag katalógus mobilalkalmazás


A mobilallakmazás az Éptár weboldalon található híreket és termékadatokat tartalmazza okostelefonra optimalizált formában. Az appot az App Store vagy a Google Play áruházból bárki ingyen letöltheti és kipróbálhatja.

Az app az Éptár Kiemelt Partner + ügyfelei számára egyedi arculattal is alkalmazható. A gyártói appban egyedileg a mobilfelhasználók számára kialakított menürendszer, információhalmaz is szabadon létrehozható. A megoldás lehetőséget nyújt az Önök számára, hogy a mobileszközt használó ügyfeleiknek híreket, információkat (widget) küldjenek rendszerünkön keresztül.


BIM fejlesztés


Építse meg termékeit, épületeit virtuálisan! A Building Information Modelling (BIM) avagy Épületinformációs modellezés egy olyan tervezési eljárás, melynek értelmében az épület teljes egészét megépítik virtuálisan. A módszer segítségével könnyebben követhetők a különböző szakági tervek közötti összefüggések, előre felfedezhető és kiküszöbölhető a hibák és ütközések jelentős része, leegyszerűsödik az építési projekt menedzselése és a terv változásainak hatását az épület egészére nézve előre látni lehet.

A BIM modellezés folyamata szinte megköveteli a valósághűen viselkedő virtuális anyagok és termékek használatát, amit az építészeti szoftverek alapfunkciói nem támogatnak teljes körűen. Az építészeti szoftverek tudását ezért olyan gyártóspecifikus kiegészítő programokkal lehet megtoldani, melyek nem csak reprezentálnak, hanem segítik is ezen termékek betervezését az épületbe. Az így létrejött, a gyártó valódi termékeinek tulajdonságait hordozó tárgyakat nevezzük BIM elemeknek, vagy BIM objektumoknak.

A BIM elemek nem pusztán 3 dimenziós tárgyak: ennél sokkal többet nyújtanak. Az intelligens elemek leegyszerűsítik a termék kiválasztását, a beépítési lehetőségekhez szabják a tervezési lehetőségeket, az előre elkészített elemek lerövidítik a terv rajzolás és módosítás folyamatát. Mindeközben olyan plusz információkkal látják el a tervezőt, melyek a kivitelezés során nélkülözhetetlenek lesznek. Egy jól kitalált BIM elemmel élmény a tervezés!

Az Éptár Kft. az elmúlt 16 év során több száz ilyen gyártói elemkönyvtárat és Add-on megoldást, ezekben pedig több 10 000 terméket bocsátott a felhasználók részére ArchiCAD-hez és más szoftverekhez, külföldön és Magyarországon egyaránt. Tapasztalatunk garantálja, hogy jól használható, a felhasználók és a gyártók igényeinek megfelelő BIM elemek kerülnek ki a kezünk közül.


Szolgáltatásaink BIM elemek fejlesztéséhezAz alábbi fejlesztéseket vállaljuk:

 • Igények felmérése, koncepció kialakítása BIM elemekhez
 • GDL vagy Add-on programozása
 • Szoftverfüggetlen megoldások programozása
 • Online konfigurátorok létrehozása                                           
A fejlesztésekre minden esetben külön árajánlatot adunk.

Igények felmérése, koncepció kialakítása a BIM elemek működéséhez:


A gyártóval való egyeztetések során meglévő megoldásaink segítségével tudjuk modellezni a lehetséges működést. A fejlesztési koncepció kialakításánál a gyártói elképzelésekre alapozzuk az elem működését, de az általunk ismer felhasználói igényeket, az építészeti szoftverek speciális tulajdonságait is figyelembe vesszük. Így felhasználóbarát, könnyen kezelhető BIM elemeket kapunk végeredményként.
GDL könyvtár vagy Add-on programozása


A fő profilunknak számító ArchiCAD programban kétféle kiegészítő megoldás készíthető: GDL könyvtárak vagy add-on megoldások. Csapatunk fel van készülve mindkét típusú fejlesztés elvégzésére; GDL programozóink és API fejlesztőink várják a kihívásokat.


Hogy melyik megoldást ajánljuk, minden estben függ a modellezhető elemektől, és a megoldástól elvárt működés összetettségétől.


Ha a modellezett termékek inkább tárgy jellegű, önállóan lehelyezhető elemek, melyek között nincs kapcsolat, vagy csak lazább összefüggés áll fent, általában a GDL könyvtár kialakítása a megoldás. GDL elemek pl. nyílászáró könyvtáraink ajtó és ablak modelljei, vagy bútor és szaniter könyvtáraink.


Összetettebb, sajátos logika szerint felépülő, vagy több részlet együttműködését igénylő termékmegoldásokhoz add-on fejlesztése szükséges. Add-onok segítségével komplex működést is elvárhatunk a BIM elemtől. Jó példák erre tetőfedő alkalmazásaink. Ezek az add-onok automatikusan cserepezik le a felhasználó által kialakított tetőidomot, önmaguktól osztják ki a szükséges kiegészítőket, mint a hófogók, szellőzők, tetőfólia, szegélyek stb. – figyelembe véve a tetőcserepezés szabályait. Így gyors és magas színvonalú termékkonszignációk készíthetők a megszokott építészeti szoftveren belül.


Szoftverfüggetlen alkalmazások készítése

Építészeti tervezőprogramoktól függetlenül is lehetséges konfigurációs- vagy szerkesztőprogramok készítése. Ezeket az alkalmazásokat olyan szakemberek (építésvezetők, kivitelezők, kereskedők) részére fejlesztettük ki, akik nem feltétlenül használnak CAD vagy BIM rendszereket. Sok esetben ezeket a megoldásokat a gyártók utólag saját eladási rendszerükben is beépítették.

Pl. Korábbi Internorm ajtó- és ablaktervező megoldásunk mindenki számára könnyen elérhető és futtatható. A program segítségével gyorsan, egyszerűen összeállíthatók egyedi formájú nyílászárók, melyek akár azonnal, elektronikus úton meg is rendelhetők.


Online környezetben működő alkalmazások

Internet-böngésző programmal futtatható alkalmazások vagy böngésző program kiegészítők. Ezeket az alkalmazásokat a nagyközönség is letöltheti vagy akár az interneten keresztül is használhatja. Így a legtágabb felhasználói körhöz is eljutnak termékinformációk és ezzel széles körben válnak ismertté, vagyis marketing eszközként is kiválóan alkalmazhatóak.

Tekintse meg angol nyelvű referencia katalógusunkatÉptár referenciák (pdf)   
Egyéb szolgáltatásainkÉptár Mobil építőanyag katalógus

Az Éptár mobil építőanyag katalógus okostelefonra alkalmazza mindazt az információt, amely az Éptáron megtalálható. Az alkalmazásba automatikusan felkerülnek partnereink hírei, termékújdonságai és az Éptáras gyártói aloldal információi. Az alkalmazás Wi-Fi csatlakozást találva azonnal frissül, így az újdonságok rögtön megjelennek a felhasználók telefonjain. A mobilalkalmazás iOS és Android készülékekre is elérhető.

Az építőanyag katalógust partnereink számára egyedi arculattal is ellátjuk. Ebben az esetben csak az adott gyártó hírei és termékei jelennek meg, a gyártó logójával, saját háttérképeivel ellátott appban.Rétegrend-szerkesztő, épületszerkezet hőtechnikai és páratechnikai tanúsítvány készítési lehetőséggel:


Az online rétegrend-szerkesztő segítségével összeállítható egy több alkotóelemből álló, rétegrendes szerkezet (fal, oszlop, gerenda, födém, tető, kitöltés), amely beilleszthető az építészeti tervezőprogramokba. A tervbe illesztett épületelemekről formázott, pontos összetevő lista készíthető.

Rétegrend-szerkesztő

Modellezési segítség

A rendelkezésünkre álló építészeti szoftverek segítségével vállaljuk csomóponti modellek, házmodellek készítését és renderelését, marketing anyagokhoz való felhasználára.
Éptár referenciák
Eptar Ltd.

Terrán and Creaton

BIOSPEEDHOME

Schiedel Ltd.

Barabás Ltd.

Kling Ltd.

Lindab Ltd.

Kingspan Ltd.

Creaton Ltd.

Internorm Ltd.

Arktis AS

IDC AG Zentralschweiz

Arktis AS

Eptar Ltd.

ARKTIS AG.

Graphisoft Germany

Graphisoft

Solarshine Factory Kft.

MEVA Zrt.

BIMobject

RW Bautech

Aliplast Systems

Internorm Ltd.

Arktis AS

Arktis AS


BIM modellek