építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

F-STUDIO Kft.

Az F-STUDIO KFT. 1991 óta van jelen a magyar irodabútor piacon. Először 100 % olasz tőkével, majd vegyes vállalatként működött, 2000-től magyar tulajdonban van.

irodabútorokA cég több mint 20 éven keresztül az olasz FARAM Group, Európa egyik legnagyobb és legnépszerűbb olasz irodabútorok gyártásával foglalkozó cégcsoportjának kizárólagos magyarországi képviselője volt. Emellett több olasz, spanyol és lengyel gyártó képviseletét is ellátta Magyarországon.

Cégünk ma már generál tervezéssel, belsőépítészettel, projektmenedzsmenttel és generál kivitelezéssel is foglalkozik.

A vállalkozás fő feladata a képviselt olasz gyártó cégek termékei, a korszerű irodabútorok, ülőbútorok és üveg válaszfalak  széleskörű magyarországi megismertetése és értékesítése. Ez felöleli a számítógépes belsőépítészeti tervezést (CAD), külkereskedelmi lebonyolítást, a bútorok helyszínre szállítását, igény szerinti összeszerelését és a vevőszolgálati, valamint a garanciális feladatok ellátását is.

minőségi irodabútorok

Az egyes irodabútor családok egymással jól kombinálhatók és kompatibilisek, de idegen termékekkel - így az általunk képviselt más gyártók termékeivel - is esztétikus módon harmonizálnak. A külföldi gyártók palettáján esetleg nem szereplő berendezéseket, falburkolatokat, egyedi asztalos termékeket hazai gyártásból illesztjük a tervekbe.
Az irodabútorok installációját követő 12-60 hónap jótállási időtartamon belül - a termékek rendeltetésszerű használata esetén - vállaljuk a szükség szerinti cserét, a helyszíni javításokat a hiba bejelentésétől számított 24 órán belül megkezdjük.


Cím:   1013 Budapest, Attila út 29. IV. 5.

Telefon:
 
+36 1 375-8309
E-mail:   info@f-studio.hu  
Honlap:   www.f-studio.hu
 

Termékcsoport:



belsőépítészet



Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information