Gil-Trade Kft.
Egyedi tapéta tervezése falra, tapétaajtóra

Gil-Trade Kft.
Elérhetőségünk:

Gil-Trade Kft.
1036 Budapest, Tímár utca 8/b fszt. GIL üzlet
www.gil-trade.hu
Email: info@gil-trade.hu
Telefon: +36 1 453-0448
Gil-Trade Kft.

Cím:
1036 Budapest, Tímár u. 8/b fszt. GIL üzlet
Telefon: +36 1 453-0448  Gil-trade Hírek   Gil-trade Termékek

2021.07.14.
Műanyag bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtók

Profil: 5- ill. 7 légkamrás, A -osztályos profi, 3 mm-es külső ...

Fa bejárati ajtó

Fa bejárati ajtó

Profil: 68 ill. 92 mm vastag, réteg ragasztott, hossztoldott vagy ...

GIL Minimal bejárati ajtók

GIL Minimal bejárati ajtók

Kívül-belül síkban záródó többszörös biztonsági ...

Hírlevél

eptar.hu


Hozzon ki többet olcsóbban, magasabb hozzáadott értékkel az Otthonfelújítási Hitelprogramból!
AlbaGips: Hozzon ki többet olcsóbban, magasabb hozzáadott értékkel az Otthonfelújítási Hitelprogramból! >> A családi házak többségének esetében eljön az az idő, amikor korszerűsítésre van szükség, melyhez tökéletes segítséget nyújt hazánkban az Otthonfelújítási Program, amely részben vissza nem térítendő támogatást jelent azok számára, akik új ingatlan vásárlása helyett meglévő ingatlanuk fejlesztésébe, modernizálásba szeretnének fektetni.

Részletek
 


Energetikai szintlépés a kockaházaknál
Terrán: Energetikai szintlépés a kockaházaknál >> A becslések szerint Magyarországon 700 ezer és egymillió közé tehető az építészeti örökségünket képező Kádár-kockák száma, amelyek többsége megjelenését tekintve és energetikailag is korszerűtlen. Azonban design, valamint zöldítés szempontjából egyaránt számos lehetőséget rejtenek magukban. Nézzük, mi az első lépés, ha kockaház felújítása előtt áll.

Részletek
 


38 százalékkal jár jobban, aki téglaházat vesz vagy épít
Wienerberger: 38 százalékkal jár jobban, aki téglaházat vesz vagy épít >> A kerámia tégla hagyományosan Magyarország egyik legkedveltebb építőanyaga, köszönhetően tartósságának és hőszigetelő képességének. Emellett hosszú távú befektetésnek sem utolsó: az Ingatlan.com adatai szerint a téglaépítésű lakások és házak jelentősen magasabb áron kelnek el más falazatú ingatlanokhoz képest. Azonban az építőipar évek óta tartó ingadozása és a munkaerőhiány új megoldásokat kíván. Ennek köszönthetően egyre nagyobb teret nyer a szakemberek és az építtetők körében egy új technológia, mellyel felére csökkenhet a falak építésének ideje.

Részletek
 


Itt a Porotherm 20 SONO! Elérhető a Porotherm hanggátló termékcsalád legújabb tagja!
Wienerberger: Itt a Porotherm 20 SONO! Elérhető a Porotherm hanggátló termékcsalád legújabb tagja! >> 2024. június 17-től elérhető az új Porotherm 20 SONO hanggátló falazóelem, mely kiegészíti a már jól ismert Porotherm AKU Z termékcsaládot, és bővíti a Wienerberger hanggátló termékpalettáját.

Részletek
 


Falazatok szerkezeti megerősítése erősítő háló nélkül
Mapei: Falazatok szerkezeti megerősítése erősítő háló nélkül >> A hagyományos megerősítési technológia több centiméter vastag betonba ágyazott hegesztett háló alkalmazását jelenti. Bár ez a módszer növeli a falazat szilárdságát, számos problémát is felvet. A legfőbb gondot a merevség jelentős növekedése okozza, amely a beton magas rugalmassági modulusának következménye (a beton általában cement alapú, és így kevéssé kompatibilis az aljzattal). Továbbá a fémháló hajlamos a korrózióra, és a rendszert nehéz felvinni, különösen az egyenetlen aljzatokra.

Részletek
 


Lindab Carport megoldások
Lindab: Lindab Carport megoldások >> A Lindab Kft. több mint 30 éve meghatározó szereplője a magyar építőiparnak. Számos sikeres építőipari projektben vettünk részt, biztosítva a kiváló minőségű alapanyagokat és szakmai támogatást. Magyarországon gyártjuk a Lindab Carport fedett kocsibeállónk szerkezeti elemeit, garantálva a tartósságot és megbízhatóságot.

Válassza a Lindab Carport megoldásait, hogy autói biztonságban legyenek az időjárás és a környezet viszontagságaitól, miközben költséghatékony és professzionális megoldást nyújtanak!


Részletek
 


Business Superbrands minősítést kapott a Lindab
Lindab: Business Superbrands minősítést kapott a Lindab >> Büszkék vagyunk, hogy a Lindab 2024-ben ismét elnyerte a Business Superbrands minősítést! ??

A Superbrands egy nemzetközi, világszinten is elismert márkaértékelési program, több mint 90 országban nyújt benchmarkot a nagyközönség számára és minden iparágból keresi a legjobb márkákat két kategóriában: fogyasztói és üzleti. Magyarországon immár 20 éve van jelen a program, melynek keretében alapos, jól kiforott módszertannal rendelkező kutatómunka után, több szempontot figyelembe véve egy 40 fős marketing szakemberekből és vállalatvezetőkből álló független szakmai zsűri dönt a díjazottakról.


Részletek
 


Termékkönyvtárak és megoldások ARCHICAD 26-hoz Termékkönyvtárak és megoldások
ARCHICAD-hez


 

Összefoglaló
 
 
Építészgaléria
 


Építészgaléria megtekintése Regisztráció / épület feltöltése


 
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information