Gil-Trade Kft.
Egyedi tapéta tervezése falra, tapétaajtóra

Gil-Trade Kft.
Elérhetőségünk:

Gil-Trade Kft.
1036 Budapest, Tímár utca 8/b fszt. GIL üzlet
www.gil-trade.hu
Email: info@gil-trade.hu
Telefon: +36 1 453-0448Gil-trade HírekGil-trade Termékek


Kapcsolodó termékek:
 


Hírlevél

eptar.hu


Inverteres kisszótár: ezek a legfontosabb tudnivalók
Terrán: Inverteres kisszótár: ezek a legfontosabb tudnivalók >> Az elmúlt időszakban hatalmas igény mutatkozott a szaldós napelemes rendszerekhez történő csatlakozáshoz. Ha napelem, akkor pedig biztosan azonnal találkozunk a rendszer működtetésében nélkülözhetetlen inverter fogalmával. Rövid áttekintéssel segítünk azoknak a szakembereknek a fogalmak tisztázásában, akik mostanában kerülnek kapcsolatba a Generon napelemes tetőcseréppel és az ahhoz kapcsolódó lehetőségekkel.

Részletek
 


Új termékekkel bővült a Porotherm Rapid portfólió
Wienerberger: Új termékekkel bővült a Porotherm Rapid portfólió >> Az elmúlt időszakba a házépítések kapcsán is kiemelt figyelmet kapott - nemcsak a kész épület, hanem már a kivitelezési munkák során is - a fenntarthatóság, illetve a hatékonyság kérdése. A Wienerberger vállalati filozófiája, hogy mindezekre az innováció révén, a kutatás-fejlesztésre fordított nem csak anyagi, de szellemi forrásokkal lehet a legjobb válaszokat megtalálni. Ennek a különleges munkának az eredménye például a POROTHERM RAPID falazási technológia, amely egyértelműen a XXI. század építési elvárásainak megfelelően dolgoztak ki a Wienerberger szakemberei.

Részletek
 


Ismét online képezhetik magukat a tetőfedők
Bramac: Ismét online képezhetik magukat a tetőfedők >> A BMI Bramac idén is gondolt a fejlődni vágyó tetőfedő szakemberekre. Elindult a BMI Akadémia legújabb évada, melynek célja, hogy átfogó és naprakész ismereteket nyújtson a tetőfedésben dolgozók számára. A képzés immár harmadik alkalommal nyitotta meg kapuit, amely a kanapé kényelméből élvezhető, és ingyenes részvételt biztosít.

Részletek
 


Már csak bő egy hónapig lehet jelentkezni az idei Brick Awardra
Wienerberger: Már csak bő egy hónapig lehet jelentkezni az idei Brick Awardra >> Március 14-én lezárul a nevezés az építészeti szakma egyik legrangosabb elismerésére. A Wienerberger által életre hívott és kétévente megrendezett Brick Award-on a modern és innovatív téglaépítészet legkreatívabb példáit díjazzák a nemzetközi téglaépítészet független platformjaként. A jelentkezés ingyenes, a pályaműveket angol nyelven kell feltölteni 2023. március 14-ig.

Részletek
 


Mit javasol az Építésügyi Műszaki Irányelv a falazott szerkezetű épületek helyreállításáról?
Mapei: Mit javasol az Építésügyi Műszaki Irányelv a falazott szerkezetű épületek helyreállításáról? >> Épületeink jelentős hányada még azokból az időkből származik, amikor még nem foglalkoztak a talajból származó nedvesség elleni védelemmel. Ennek hiánya folyamatos állapotromláshoz vezethet, amely csökkenti az épületek értékét, tönkremenetelhez vezethet, és vegyük figyelembe a falazott szerkezetek esetén a nedvességgel szállított sók okozta károkat is.

Részletek
 


GLASROC® X KÜLTÉRI ÁLMENNYEZET
Rigips: GLASROC® X KÜLTÉRI ÁLMENNYEZET >> Több éves kitartó fejlesztőmunka eredményeként megalkottunk egy kültérben is felhasználható építőlemezt, mely kiválóan alkalmas, többek közt, homlokzati hőszigetelő rendszerek fogadására, kültéri álmennyezetek készítésére vagy akár közvetlen felületképzéssel attika és egyéb építményszerkezetek kialakítására.

Részletek
 


ALBAGIPS RENDSZEREKKEL A FELÚJÍTÁS IS GYORSAN HALAD
AlbaGips: ALBAGIPS RENDSZEREKKEL A FELÚJÍTÁS IS GYORSAN HALAD >> Aki felújításba vágja a fejszéjét, annak nagy fejtörést okozhatnak a napi szinten változó árak, az infláció, melyek alól az építőanyag árak sem képeznek kivételt. Teljesen érthető okokból kifolyólag mindenki csökkenteni szeretné felújítási-, kivitelezési költségeit. A mai megnövekedett építőanyag és munkaerő költségek mellett ez szinte lehetetlen a hagyományos technológiák használatával, de az ALBAGIPS termékek ebben is tudnak segíteni!

Részletek
 


Termékkönyvtárak és megoldások ARCHICAD 26-hoz
Termékkönyvtárak és megoldások ARCHICAD 26-hoz Hofstädter termékkönyvtár
KUBIO kukatároló termékkönyvtár
Új ALEX BÚTOR könyvtár
Bramac Tetőtervező ARCHICAD-hez
Austrotherm rétegrendszerkesztő modul
Terrán cserepező kiegészítő ARCHICAD-hez
[éptár] Vasalás 4.0
[éptár] Architerra Plus 3.0
[éptár] Csempéző 3.5
 
Összefoglaló
 
 


Építészgaléria megtekintése Regisztráció / épület feltöltése


 
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information