Gil-Trade Kft.
Egyedi tapéta tervezése falra, tapétaajtóra

Gil-Trade Kft.
Elérhetőségünk:

Gil-Trade Kft.
1036 Budapest, Tímár utca 8/b fszt. GIL üzlet
www.gil-trade.hu
Email: info@gil-trade.hu
Telefon: +36 1 453-0448Gil-trade HírekGil-trade Termékek


Kapcsolodó termékek:
 


Hírlevél

eptar.hu


Évindító kisokos: minden, ami tetőfelújítás
Bramac: Évindító kisokos: minden, ami tetőfelújítás >> A BMI Magyarország lendületesen kezdte meg a 2023-as évet, és igazi Jolly Joker, bármikor elővehető összegzést és ütemtervet készített a tetőfelújítás előtt állók részére. Körüljárták, hogyan érdemes nekikezdeni a folyamatnak, milyen felületekről inspirálódhatunk, vagy akár hogyan tudjuk ismereteinket bővíteni a témában. A tulajdonosokon kívül pedig a szakemberekre is gondoltak: hamarosan újraindul a BMI Akadémia!

Részletek
 


Energiatakarékosság, kiszámítható tervezhetőség a
sokoldalú Szendvicspanelek által
Swedsteel: Energiatakarékosság, kiszámítható tervezhetőség a sokoldalú Szendvicspanelek által >> Szendvicspanel: a sokoldalú építőelem

Közismert, hogy a szendvics Lord Sandwichről kapta a nevét. Az angol főúr ugyanis szenvedélyes kártyásként még az evés kedvéért sem volt hajlandó kimaradni a partiból. Így aztán két pirítós közé helyezett hússzelettel csillapította étvágyát. Arról viszont nem szól a fáma, hogy népszerű építőelemet, a szendvicspanelt ki találta fel, de az biztos, hogy a könnyűszerkezetes építészetnek legalább annyira innovatív és megkerülhetetlen eleme, mint a gasztronómiának a szendvics.


Részletek
 


Új színek a Mapei kínálatában!
Mapei: Új színek a Mapei kínálatában! >> Az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt kap az év színe, melyet a Pantone választ, és ami hatással van a lakberendezésre, a divatvilágra, és néha az építőiparra is. Azért néha, mert a 2022-es év színe a Very Peri-t, ami egy igazán dinamikus szín, ibolya, vörös árnyalattal keresztezve. Ez az összeállítás nem gyakori homlokzaton.

Részletek
 


Fenntartható telephelybővítés az Austrotherm-nél: új XPS szigetelőanyag gyártó üzem indult Ausztriában, a Fertő-tónál
Austrotherm: Fenntartható telephelybővítés az Austrotherm-nél: új XPS szigetelőanyag gyártó üzem indult Ausztriában, a Fertő-tónál >> Ausztria egyedüli XPS-gyártója újabb gyárat helyezett üzembe indított Purbachban a Fertő-tó mellett. Az Austrotherm 20 millió euró beruházásával valósította meg a 160 méter hosszú és 21 méter széles gyártócsarnok megépítését, melyet a legújabb extruder-technológiával szereltek fel. Az energiahatékonyan szigetelt, zöldtetővel és fahomlokzattal ellátott épület harmonikusan illeszkedik az UNESCO Világörökség részét képező Fertő-tóhoz.

Részletek
 


További tévhitek a Generon napelemes tetőcserépről
Terrán: További tévhitek a Generon napelemes tetőcserépről >> Korábbi cikkünkben a Terrán Generon napelemes tetőcseréppel kapcsolatban felmerülő kérdéseket vettük sorra. És bár hozzávetőlegesen 205.000 db beépített modullal, már 425 épület kivitelezésénél bizonyított, még mindig számos tévhit övezi. A leggyakrabban előfordulókat vesszük most sorra.

Részletek
 


GELLÉRTHEGYI PRÉMIUM LAKÁSOK ALBAFALLAL
AlbaGips: GELLÉRTHEGYI PRÉMIUM LAKÁSOK ALBAFALLAL >> Tovább erősítjük a magyarországi prémium szegmensben való jelenlétünket ALBAGIPS termékeinkkel.

Az Iconic Team Kft. az Essence of Gellért luxusingatlan belső térelválasztására is környezetbarát, természetes ásványi gipsz alapú ALBAFAL válaszfal rendszerünket választotta!


Részletek
 


Összefoglaló
 
 


Építészgaléria megtekintése Regisztráció / épület feltöltése


 
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information