Gil-Trade Kft.
Egyedi tapéta tervezése falra, tapétaajtóra

Gil-Trade Kft.
Elérhetőségünk:

Gil-Trade Kft.
1036 Budapest, Tímár utca 8/b fszt. GIL üzlet
www.gil-trade.hu
Email: info@gil-trade.hu
Telefon: +36 1 453-0448Gil-trade HírekGil-trade Termékek


Kapcsolodó termékek:
 


Hírlevél

eptar.hu


Pirosan is naprakész tetőcserép
Terrán: Pirosan is naprakész tetőcserép >> A kortárs építészetet kedvelők körében nagyon elterjedt és népszerű a sötét színű cserépfedés, ám továbbra is a klasszikusnak nevezhető tégla- valamint piros színű cserepek a legelterjedtebbek hazánkban. A Terrán éppen számukra alkotta meg az idén debütált piros Generon napelemes tetőcserepet, amely nem csak új színt hoz a cégcsoport kínálatába, hanem egy továbbfejlesztett réteggel is készül.

Részletek
 


Új Hörmann Reverse tokba nyíló faajtó
Hörmann: Új Hörmann Reverse tokba nyíló faajtó >> A tokba nyíló ajtók esetében az ajtólap és a tok — a folyosó felőli oldalon — egy síkot alkot, ugyanakkor az ajtó nem a folyosóra, hanem befelé, a szobába nyílik. Ennek köszönhetően az előszobában sem kell lemondani az elegáns megjelenésről úgy, mint a normál, falcolatlan ajtók esetében.

Részletek
 


7 díjjal ismerték el a Mapei Kft. társadalmi célú programjait
Mapei: 7 díjjal ismerték el a Mapei Kft. társadalmi célú programjait >> Hét kategóriában nyert szakmai díjat a Mapei Kft. a Marketing Diamond Awards díjátadón. Az építőipari ragasztókat, segédanyagokat és szigetelőrendszereket gyártó vállalat jelentős erőfeszítéseket tesz az építőipar népszerűsítéséért és az ágazat kultúrájának fejlesztéséért. Marketing kommunikációja jelentős hatást gyakorol az építőiparra és a társadalom egészére.

Részletek
 


Európa egyik legmodernebb áthidaló- és gerendagyárát adta át Kőszegen a Wienerberger
Wienerberger: Európa egyik legmodernebb áthidaló- és gerendagyárát adta át Kőszegen a Wienerberger >> A teljes automatizálásnak köszönhetően még hatékonyabban és precízebben gyárt majd áthidalókat és födémgerendákat a kőszegi Wienerberger gyár. A mintegy 3,6 milliárd forintos beruházásból megvalósuló teljes megújítás egyaránt fontos mérföldkő a vállalat és a régió ipari fejlődése szempontjából. A döntően exportra gyártó üzem kapacitása évi 5 millió folyóméter, ami hosszabb, mint a Budapest és az Északi-sark közötti távolság.

Részletek
 


Korszerű polimer-modifikált bitumenes lemezek alkalmazása épületek vízszigetelésénél
Mapei: Korszerű polimer-modifikált bitumenes lemezek alkalmazása épületek vízszigetelésénél >> Az épületek vízszigetelése létfontosságú a szerkezet hosszú élettartamához és a benne tartózkodók kényelméhez. A megbízható, nagy teljesítményű szigetelőanyagok alkalmazása számos okból fontos:

Részletek
 


Modern és energiatakarékos csarnok épült Szombathelyen!
Lindab: Modern és energiatakarékos csarnok épült Szombathelyen! >> Az impozáns csarnok tetőburkolásához 4000, illetve falburkolásához 2760 négyzetméter Lindab PIR szendvicspanelt használtak fel a kivitelező szakemberek. Ezek a panelek nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöznek az épületeknek, hanem kiváló hőszigetelési tulajdonsággal rendelkeznek, így hozzájárulnak az energiahatékonyság növeléséhez a téli és a nyári időszakban egyaránt. Az energiahatékonyság fontos szempont minden épület tervezése és megvalósítása esetén, így beruházások esetén érdemes figyelembe venni a beépítendő anyagokat ebből a szempontból is.

Részletek
 


Kitűnő vízszigetelések hidegburkoláshoz: Monolastic Zero és Mapelastic
Mapei: Kitűnő vízszigetelések hidegburkoláshoz: Monolastic Zero és Mapelastic >> Ön ismeri azt a megdöbbentő tényt, hogy bár a vízszigetelés egy új építésű épület ráfordításainak csak 3-5%-át teszi ki, a műszaki problémáknak azonban legalább a 85 %-át a nem megfelelő anyagokkal vagy technológiával kialakított vízszigetelés okozza?

Részletek
 


Válaszd a hazait a Terránnal is
Terrán: Válaszd a hazait a Terránnal is >> Válaszd a hazait, és nyerj! — elindult „A hazaiban több van!″ kampány, amelyhez a száz százalékban magyar tulajdonú Terrán cégcsoport is csatlakozott. Hazait választani környezettudatos, biztonságos és most nyereménnyel is jár.

Részletek
 


Termékkönyvtárak és megoldások ARCHICAD 26-hoz Termékkönyvtárak és megoldások
ARCHICAD-hez


 

Összefoglaló
 
 
Építészgaléria
 


Építészgaléria megtekintése Regisztráció / épület feltöltése


 
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information