Wienerberger

Új termékekkel bővült a Porotherm Rapid portfólió

Az elmúlt időszakba a házépítések kapcsán is kiemelt figyelmet kapott - nemcsak a kész épület, hanem már a kivitelezési munkák során is - a fenntarthatóság, illetve a hatékonyság kérdése. A Wienerberger vállalati filozófiája, hogy mindezekre az innováció révén, a kutatás-fejlesztésre fordított nem csak anyagi, de szellemi forrásokkal lehet a legjobb válaszokat megtalálni. Ennek a különleges munkának az eredménye például a POROTHERM RAPID falazási technológia, amely egyértelműen a XXI. század építési elvárásainak megfelelően dolgoztak ki a Wienerberger szakemberei.RAPID falazási technológia lényege, hogy a téglák a felfekvő felületükön síkra csiszolva kerülnek ki a gyárból, így azok, mint két asztallap, tökéletesen egymásra helyezhetők a következő sorokban. Ezáltal a szükséges kötőanyag mennyisége kevesebb lesz, és a falazat gyorsabban elkészíthető.

A hazánkban is egyre népszerűbb csiszolt falazóelemek használata, mely változást a Porotherm termékkínálata is mutat. 2023. januárjától a 20 cm vastagságú elemek is elérhetőek Rapid (csiszolt) verzióban, így bármilyen vastagságú falazat építésére is van szükség, a Porotherm kínálatában megtalálható.

Porotherm Rapid termékportfólió

Energy+ termékcsalád:

Porotherm 50 Thermo Rapid (Dryfix)
Porotherm 44 Thermo Rapid (Dryfix)
Porotherm 38 Thermo Rapid (Dryfix)


Comfort termékcsalád

Porotherm 50 X-therm Rapid (Dryfix)
Porotherm 44 X-therm Rapid (Dryfix)
Porotherm 38 X-therm Rapid (Dryfix)
Porotherm 30 X-therm Rapid (Dryfix)


Classic termékcsalád:

Porotherm 30 N+F Rapid (Dryfix)
Porotherm 25 N+F Rapid (Dryfix)


Belső termékcsalád:

Porotherm 20 N+F Rapid (Dryfix)
Porotherm 10 N+F Rapid (Dryfix)Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 európai országban, valamint Kínában, Indiában és az USA-ban van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 10 100 alkalmazottat foglalkoztat.
A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi termelés jelenleg hét gyárban zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már hétszáz fölötti.Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 


Hírlevél

eptar.hu


Bemutatjuk az új Vasalás 5.0-t!
éptár: Bemutatjuk az új Vasalás 5.0-t! >> Örömmel jelentjük be a Vasalás 5.0 "Ursus" megjelenését. Ez az új verzió számos új funkciót és továbbfejlesztett funkciót tartalmaz, így még jobb eszköz a vasalással kapcsolatos modellezési feladatokhoz.

Részletek
 


Helyi hagyományok és német minőség: kerámia tetőcserepek a BMI Bramac kínálatában!
Bramac: Helyi hagyományok és német minőség: kerámia tetőcserepek a BMI Bramac kínálatában! >> A magyar települések szívünknek kedves hangulatát a kerámia tetőcserepek klasszikus színei és formái teszik teljessé. Ebben a szellemben hívta újra életre sokoldalú Rubin 9V kerámia tetőcserepét a BMI Magyarország.

Részletek
 


Ezt a szolgáltatást minden kivitelezőnek ismernie kell
Wienerberger: Ezt a szolgáltatást minden kivitelezőnek ismernie kell >> Az építkezés során a precizitás és megbízhatóság éppolyan fontos, mint a jó minőségű alapanyagok. A Wienerberger, az építőipari anyagok szakértője ezt felismerve vezette be az "Első sor" szolgáltatását a Porotherm Rapid, vagyis a felfekvő felületükön síkra csiszolt termékek esetében, ami egyszerre teszi könnyebbé a kivitelezők munkáját és biztonságosabbá az építkezést. A vállalat szakemberei segítik a kivitelezőt a Rapid falazat első sorának kialakításában, az építkezés helyszínén mutatva be az innovatív, idő és víztakarékos Rapid technológiát - mindezt minden költségtől menetesen.

Részletek
 


Tondach tetőt minden házra! Kihagyhatatlan kuponhetek a Tondachnál!
Tondach: Tondach tetőt minden házra! Kihagyhatatlan kuponhetek a Tondachnál! >> A Wienerberger Zrt. a Tondach kerámia tetőcserepek gyártója és forgalmazója kuponos promóciót hirdetett termékeire. Legyen szó elegáns fekete, ellenálló FusionProtect vagy FusionColor vagy hagyományos kerámia tetőcserépről, most minden adott, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni a minőséget illetően!

Részletek
 


FlexFire tűzgátló függöny EI230-kivitelben
Hörmann: FlexFire tűzgátló függöny EI<sub>2</sub>30-kivitelben >> A FlexFire textil tűzgátló függöny már hőszigetelt EI230 tűzgátlási osztályú kivitelben is elérhető, kiegészítve ezzel a korábbi Hörmann termékpalettát, melyen megtalálhatók az E120 és EW 60 tűzgátlási osztályig minősített termékek is.

Részletek
 


Így legyen a kerted álmaid oázisa
Semmelrock: Így legyen a kerted álmaid oázisa >> Mindenki arra vágyik, hogy otthona harmonikus és szép legyen, így a kertek átalakítása és tervezése is kiemelt szerepet kap. Az első lépések megtételénél azonban sokszor elakadunk, gyakran nem tudjuk hova forduljunk tanácsért, kitől kérjünk segítséget a tervezéshez és az elképzeléseink megvalósításához. Itt jönnek képbe a tájépítészek, akik szakértelmükkel, kreativitásukkal és tapasztalatukkal segíthetnek megvalósítani álmaink kertjét. Most 5+1 indokkal alá is támasztjuk, hogy miért érdemes tájépítészt felfogadni, ha kertünk átalakítására vagy tervezésére kerül a sor.

Részletek
 


Így lehet zöldebb az építőipar
Terrán: Így lehet zöldebb az építőipar >> Megkerülhetetlen kérdés, hogy hogyan lehet zöldebb az építőipar és az épületüzemeltetés. Már az épületek tervezési fázisában is kulcskérdés a fenntarthatóság, de a gyártási folyamatokban sem kikerülhető többé. A Terrán elkötelezett a minél kisebb ökológiai lábnyom elérése mellett, ami nem csak a saját fejlesztésű napelemes tetőrendszerében mutatkozik meg.

Részletek
 


Hörmann házbejárati ajtók és garázskapuk: Modern, azonos megjelenésű kapu- és ajtókialakítás
Hörmann: Hörmann házbejárati ajtók és garázskapuk: Modern, azonos megjelenésű kapu- és ajtókialakítás >> A házbejárati ajtók és garázskapuk jelentősen hozzájárulnak a ház homlokzatának megjelenéséhez. Azok az építtetők és felújítók, akik nagy hangsúlyt fektetnek otthonuk harmonikus összképére, most tökéletesen összehangolhatják a kapu- és ajtókialakítást. A Hörmann szekcionált garázskapukhoz öt új Duragrain dekor kapható. Ezek megjelenésükben illeszkednek a ThermoSafe alumínium házbejárati ajtókhoz készült Decoral dekorfelületekhez, amely modern, azonos megjelenésű kapu- és ajtókialakítást eredményez.

Részletek
 


Megújult a Mapei lábazati vakolat színmappája!
Mapei: Megújult a Mapei lábazati vakolat színmappája! >> A Mape-Mosaic lábazati díszítő vakolat évek óta szerepel a Mapei kínálatában, nagy sikerrel.

A termék vékonyrétegű dekorációs és védővakolat készítésére használható, alkalmas mind kültéri, mind beltéri felhasználásra.


Részletek
 


Megjelent a Xella Magyarország Kft. "Kivitelezési segédlet Ytong vasalt pallókhoz" című kiadványa
Ytong: Megjelent a Xella Magyarország Kft. Kivitelezési segédlet Ytong vasalt pallókhoz című kiadványa >> A kézikönyv összefoglalja a nagy elemes építési rendszer alkalmazástechnikai útmutatásait, ezzel is megkönnyítve a szakemberek munkáját a termékek betervezése illetve felhasználása során

Részletek
 


A C+, Szigma, és Szigma+ gerendák szeptember közepétől érhetők el
Lindab: A C+, Szigma, és Szigma+ gerendák szeptember közepétől érhetők el >> A Lindab új, minőségi termékei, a C+, Szigma és Szigma+ nyomásra optimalizált nagy teherbírású szelvények, amelyek jelenleg egyedülállóak a hazai piacon. Az innovatív termékek kiváló megoldási lehetőségeket nyújtanak az építőipar számára tartószerkezeti oldalról, segítségükkel egyszerűen, gyorsan és hatékonyan tervezhetnek és kivitelezhetnek rendkívül tartós és megbízható épületeket.

Részletek
 


Ha a helyzet fokozódik
Austrotherm: Ha a helyzet fokozódik >> Fél évszázada ismert az EPS magú homlokzati hőszigetelés. Az anyag kiállta az idő próbáját, a régi szigetelések többnyire ma is épek. Csakhogy az energiahordozók ára az elmúlt négy évtizedben majdnem a 150-szeresére emelkedett, így a régi 4-5 centis szigetelési vastagság ma már nem elégséges. Mit lehet itt tenni?

Részletek
 


Termékkönyvtárak és megoldások ARCHICAD 26-hoz Termékkönyvtárak és megoldások
ARCHICAD 26-hoz


 

Összefoglaló
 


 
Építészgaléria
 


Építészgaléria megtekintése Regisztráció / épület feltöltése


 
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information