Weber HírekWeber TermékadatlapokWeber KiadványokWeber Irányelvek, útmutatókWeber Értékesítési pontok Weber Területi képviselőkMűszaki szaktanácsadásWeber Termékek

Weber hírek:


Weber - Színezd újra! -így válaszd ki a megfelelő színű vakolatot!
Színezd újra! -így válaszd ki a megfelelő színű vakolatot! 2022.04.13.
A hőszigetelő rendszerek egyik fontos, de leginkább szemet gyönyörködtető eleme a színvakolat. Nem mindegy, hogy milyen színt választunk: az épületek homlokzatán a valóságban megjelenő színárnyalatot rendkívül sok tényező befolyásolja. Így fontos a fény- és árnyékhatás, a színes díszítő, felületképző anyagok struktúrája, a felületképzés módja, valamint az épület rendeltetéséhez szükséges felület kialakítása.

Éppen ezért a választás során érdemes figyelembe venni az alábbi szempontokat, javaslatokat.

Weber - A webersan falszárító javítóvakolat-rendszerek működési elve
A webersan falszárító javítóvakolat-rendszerek működési elve 2021.08.11.
Meglévő épületek falszerkezeteinek felújításnál találkozhatunk a talajból kapilláris hatás révén felszívódó nedvességgel, mely komoly problémát jelent az épület állékonyságára nézve, továbbá a belső terekben egészségügyi kockázatokat is hordozhat. Azoknál az épületeknél, amelyeknél nem készült vízszintes lábazati szigetelés, illetve az idők folyamán megsérült, elöregedett és nem látja el a feladatát, nagy eséllyel találkozhatunk a térhatároló falakban talajból felszívódó nedvességgel és a nedvességgel érkező oldott ásványi anyagokkal. A köznyelvben salétromos falnak nevezik a jelenséget. A webersan felújító vakolatrendszerek teljes körű műszaki megoldást nyújtanak a felszívódó nedvességből eredő falazati illetve vakolati problémák megoldására.


Hírek

    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information