Lindab

A Lindab ismét emeli a szintet!

Légcsatorna-hálózat EUROVENT minősítéssel



A Lindab Safe kör keresztmetszetű szellőztetőrendszer a világon elsőként szerezte meg a nemzetközi EUROVENT minősítést légcsatorna-hálózatok légtömörségére és szilárdságára vonatkozóan. Ez azt is jelenti, hogy Ön biztos lehet abban, hogy a termék "D" légtömörségi osztálya és a minősége garantált.

Az Euroventről röviden

- Európai szervezet, amely hatékony programot hozott létre, amely emeli a minőségi szintet a légtechnikai üzletben
- Független minősítő intézet.
- A légcsatorna hálózatok légtömörségére és szilárdságára vonatkozó új minősítési program.
- Biztosítja, hogy a termék minősége a teljes gyártási folyamatban az aktuális szabványoknak megfelelő legyen.
- Független ellenőrzést garantál.
-Termékteszteket hajt végre, amivel ellenőrzi, hogy a rendszer teljesítménye és jellemzői a gyártói specifikációnak megfelelnek.

Nézze meg videónkat!

Bővebb információ itt !






Lindab További információk:
www.lindab.hu


A Lindabról


A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből a Profil és Ventiláció üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 30 országában. A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a közép-kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.

www.lindab.hu


2018.10.09.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Lindab hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information