Arany fokozatú munkáltatói díjat kapott a VELUX Magyarország Kft.

A Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016 arany fokozatú elismerését kapta a VELUX Magyarország Kft. az Employer Branding Awards-on nagyvállalati kategóriában.




A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSz) 2016-ban második alkalommal hirdette meg az Employer Branding Awardot azzal a céllal, hogy megismertesse a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatokat a szakmai közönséggel. A tíz tagú független szakmai zsűri összesen 8 szempont mentén értékelte a pályázatokat, amely alapján a VELUX Magyarország Kft-t arany fokozatú, kiemelkedően vonzó és felelős munkáltató elismerésben részesítette.



"Vállalatunk egyik alapértéke a folyamatos fejlődés. Ezen érték alapján végezzük a munkánkat nap mint nap, azonban fontosak azok a pillanatok, amikor megállunk és végigtekintünk az eddig elért eredményeken, azokon a programokon, amelyeken mindennap dolgozunk. A Magyar PR szövetség Employer Branding díja remek lehetőség, hogy értékeljük a munkáltatói márkaépítés terén végzett erőfeszítéseinket. A független szakmai zsűri lehetővé teszi, hogy vállalatunk külső szemlélői is visszajelezzék: jó úton járunk" - mondta el a díjat átvevő Tóthné Henye Ágnes, a VELUX Magyarország Kft. HR igazgatója.

"Több mint ezer családnak biztos megélhetést kínáló nagyvállalat vezetőjeként számos kihívással szembesülök nap mint nap, de a legnehezebb feladat, hogy biztosítsuk, minden munkatársunk elkötelezetten, motiváltan végezze munkáját. Vezetőként ez a legnagyobb és egyben legszebb kihívás is" - tette hozzá Vincze Zoltán, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A VELUX Magyarország Kft. egy évig használhatja a díjjal járó arany fokozatú minősítést, amely hűen tükrözi mindazokat a törekvéseket, amelyekre a vállalat felelős munkáltatóként kiemelt figyelmet fordít.

További információ:
www.velux.hu/szakembereknek


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX Cégcsoport küldetése immár majdnem 75 éve, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót és távvezérlő elemeket is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termék-gyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.hu



2017.04.19.

VELUX HírekVELUX csomópontokVELUX ÁrjegyzékVELUX ProspektusokVELUX Kereskedő partnerekVELUX Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information