2023.12.14.



1. kép: a Hörmann DuraProject fából készülő beltéri ajtófelülete még különösen nagy,
pl. szállodai igénybevétel esetén is gondoskodik az ajtó tartósan szép nézetéről.


A HPL-felület tulajdonságai

Az új Hörmann DuraProject beltéri ajtófelület

Az új Hörmann DuraProject beltéri ajtófelület még különösen nagy igénybevétel esetén is gondoskodik az ajtó tartósan szép megjelenéséről. Az olyan bevizsgált tulajdonságainak köszönhetően, mint a speciális HPL-felület, tökéletesen alkalmas iskolák, óvodák és irodák ajtóihoz.


A DuraProject beltéri fa ajtófelület még különösen nagy igénybevétel esetén is gondoskodik az ajtó tartósan szép megjelenéséről. Az új Hörmann felületet a Holztechnologie GmbH (EPH) fejlesztő- és vizsgálólaboratórium a DIN EN 438 — 3 szabvány szerint tanúsította, és igazoltan rendelkezik a HPL-felület tulajdonságaival. Ezzel a DuraProject felületű Hörmann beltéri ajtók a HPL gazdaságosabb alternatívájaként szolgálnak, és ideálisan alkalmasak iskolákban, óvodákban és irodákban, valamint minőségi lakóépületekben.

A felület rendkívül ütésálló, kopás- és karcálló, valamint fény-, hő- és gőzálló. A DuraProject felület alapkivitelben a robusztus VarioFix acél béléstokkal kerül felhasználásra, és sima vagy strukturált felületű falcolatlan és falcolt faajtókhoz rendelhető fehér RAL 9016, világosszürke RAL 7035 és porszürke RAL 7037 színekben.



2. kép: a Hörmann új DuraProject felületet a Holztechnologie GmbH (EPH)
fejlesztő- és vizsgálólaboratórium (Drezda) a DIN EN 438 — 3 szabvány szerint tanúsította,
és igazoltan rendelkezik a HPL-felület tulajdonságaival.



FA PROJEKT AJTÓK KATALÓGUS



Fotók: Hörmann



Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.




2023.12.14.

Hörmann HírekHörmann CADHörmann csomópontokHörmann MédiaközpontHörmann ProspektusokHörmann KonfigurátorHörmann VideókHörmann Ajánlatkérés3D bemutatóteremHörmann Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information