BAU2023 - Építőipari Kiállítás München - 2023.április 17-22.

A Hörmann örömmel várja, hogy minden termékterületen bemutathassa izgalmas innovációit!

Helyszín:

Messe Munich Trade Fair Center
Am Messesee 2, 81829 München, Germany


Időpont:
2023. április 17-22.


A BAU szakkiállításon a Hörmann ismét több mint 1600 m2-es területen lesz jelen, rengeteg új termékkel és további fejlesztésekkel. Szokás szerint 2023-ban a kapuk, ajtók, tokok, hajtások és beléptető rendszerek újdonságai is bemutatásra kerülnek. Idén újdonságnak számítanak a tárolóhelyi rendszerek is. A Hörmann különösen örül annak, hogy ismét személyesen mutathatja be a számos újdonságot.

TOVÁBBI RÉSZLETES INFORMÁCIÓK A VÁSÁRRÓL >>>ITT

VÁRJUK A B3 PAVILON HÖRMANN STANDJÁN >>> ITT

A Hörmann a BAU szakkiállítás kiállítója, és számos újítást és további fejlesztést mutat be a B3-as csarnok 302-es standján. "A járvány miatti 2021-es törlés után nagyon várom a BAU 2023-at. Még ha a digitális koncepciók jól működnek is, továbbra is hiszünk a közvetlen kommunikációban és a személyes cserében. A nemzetközi kereskedelmi közönség a helyszínen láthatja számos termékinnovációnkat és beszélgethetünk velük. Mindig nagyon különleges a hangulat" - mondja Martin J. Hörmann, a Hörmann-csoport vezetője.

A BAU 2023 egyik kulcstémája a "Klímaváltozási kihívás". A Hörmann is évek óta szembesül a kihívásokkal, hiszen családi cégként különösen tudatában van a jövő generációi iránti felelősségének. Az évek óta végrehajtott környezetvédelmi és klímavédelmi intézkedéseket 2023-ban következetesen folytatják és bővítik. Ez magában foglalja a digitális kínálat bővítését is a Hörmann standnál a papír mennyiségének csökkentése érdekében. További részleteket csak a vásár kezdetekor közölnek.

A Hörmann egy újabb csúcspontot mutat be a magánlakásépítésre szánt ajtók területén. Új felületek, dizájnok és ajtómodellek bővítik a fa szobaajtók és bejárati ajtók választékát. A hangsúly elsősorban a felületek robusztusságán és a tervezési lehetőségeken van. Kereskedelmi építkezéshez a Grothaus gyártó 2022 nyarán átvett gyártásából származó lengőajtók is először lesznek láthatóak a Hörmann vásári standon. Néhány további fejlesztés a tűzvédelmi ajtó és tok kínálatában teszi teljessé az innovációt.

A Hörmann a BAU szakkiállításon első ízben mutatja be az új tárolóhely-rendszereket - szerszámkamrákat és tűzifatartókat -, és kitekintést ad a termékterület jövőbeli innovációiról.

Újítások vannak még a sorompók beléptető rendszerében, a fizetési automatákban és a megfelelő működési és ellenőrzési lehetőségekben. Emellett bemutatásra kerülnek az ipari ajtók és a rakodástechnika területéről származó innovatív termékmegoldások is. 2021 végén a Hörmann átvette a rakodástechnikai speciális megoldásokat gyártó Transdek céget.



Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.




2023.03.03.

Hörmann HírekHörmann CADHörmann csomópontokHörmann MédiaközpontHörmann ProspektusokHörmann KonfigurátorHörmann VideókHörmann Ajánlatkérés3D bemutatóteremHörmann Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information