Soudal Magyarország Kft.
Bringaszez(ON)

Készítse fel kerékpárját otthon a nyárra


A borongós, hideg időszaknak hivatalosan is vége. A jó idő beköszöntével előkerülnek a téli hónapokban nem használt kerékpárok is, amelyeket az első használat előtt érdemes alaposan átvizsgálni. Számos, kifejezetten a kerékpár karbantartáshoz kialakított termék közül választhatunk, érdemes ezekbe beruházni, ha hosszú távon is megbízható járműre vágyunk.




Nem csak a téli időszak után javasolt átnézni kétkerekű járművünket, hanem minden használat előtt, de legalább havonta ajánlott a biciklik állapotfelmérése. Ezekkel a lépésekkel elkerülhető az út közben fellépő esetleges meghibásodás, amely akár a testi épséget is veszélyeztetheti.

Manapság számtalan kerékpárápolót kínálnak a piacokon. Vannak kifejezetten tisztítására alkalmas termékek, de a hibák megelőzésére is kínálnak különböző olajokat, folyadékokat.

A tömítő, ragasztó és purhab gyártó, piacvezető Soudal Magyarország Kft. célzottan hegyi és versenykerékpárok karbantartására használható termékcsaláddal is rendelkezik. "14 fajta termékkel rendelkezünk a kerékpározók számára, amelyek között megtalálható a tisztításához szükséges sampon, lánc- és féktisztító folyadék, de a gépek védelméről sem feledkeztünk meg, amelyre speciális védő és polírozó spray-t szoktunk javasolni." - mondta Oltyán János, a Soudal Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.



Két keréken a Soudal Magyarország

A vállalatnál dolgozó munkatársak a kerékpár karbantartáshoz szükséges termékek értékesítése mellett maguk is a kerékpározás szerelmesei.

Az anyavállalat egy 2020-ig tartó, hosszú távú elkötelezettség részeként a belgiumi Lotto Soudal csapat főszponzora. A támogatás mellett a vállalat a vegyipari termékek terén meglévő szakértelmével is támogatja a csapatot és a kerékpáros világot.

Mivel az anyavállalat is a kerékpársport iránt köteleződött el, úgy a - többszörös Superbrands díjas, valamint "AA" tanúsítvánnyal és Opten A minősítéssel rendelkező - Soudal Magyarország Kft. is a hazai kerékpárosok támogatását tűzte ki célul. 2016-óta a magyar kerékpáros körverseny, a Tour de Hongrie szponzorai. A Tour de Hongrie-n az Epronex-BSS Oil kerékpáros csapat szponzoraként 2017-ben jelent meg a Soudal Magyarország Kft., ahol karbantartásához szükséges eszközöket biztosítottak. A 2017-es szezonban a team egyik tagja a legjobb magyarnak járó megkülönböztető trikót húzhatta magára a szlovákiai versenyen, majd a székely körversenyen is dobogóra állhatott a csapat egy versenyzője. A 2018-as szezonban a kollektíva első ízben kapott meghívást az Epronex Afrika egyik legrangosabb körversenyére, ahonnan több top 10-es helyezéssel tértek haza. Hazai terepen, a magyar kritérium bajnokságon elit és U23-as kategóriában egyaránt ezüstérmet szereztek a team versenyzői.



A Soudal Magyarország Kft. idén is támogatja - a kerékpár karbantartáshoz szükséges eszközökkel és Soudalos mezekkel - a 2019. június 11-16-ig tartó Tour de Hongrie kerékpár versenyen induló Epronex kerékpáros csapatot.

Az Soudal Magyarország Kft. kerékpár karbantartáshoz szükséges termékei verseny- és hobbi kerékpárosok számára egyaránt elérhetőek az ország legtöbb szaküzletében, így bárki megvásárolhatja a professzionális termékeket.

A Soudal Magyarország Kft.-ről:

A Soudal Magyarország Kft. 1999. óta működik Magyarországon. A kiskereskedelem és az építőipar számára tömítőket, poliuretán ragasztókat, tömítő habokat, illetve ragasztókat és technikai aeroszolokat, valamint a kerékpár karbantartáshoz szükséges termékeket forgalmazó vállalat évek óta piacvezető szerepet tölt be a hazai piacon. Országos lefedettségű képviselői hálózatukkal és nagykereskedelmi partnereikkel az ország egész területén biztosítják a termékeikhez való hozzáférés lehetőségét.

További információk:

       www.soudal.hu
      telefon: +36 (23) 880-804
      email: info@www.soudal.hu


Termékek


Soudal DIY Termékek



Purhabok
Ragasztók
Tetős termékek
Szilikonok
Akrilok
FixAll polimer ragasztó-tőmítők
Egyéb tömítők
T-REX szerelőragasztó
Szaniter termékek
Soudal
Professzionális termékek



Purhabok
Ragasztók
Tömítők
Alapozók
Tűzvédelem
Soudatight membrán
Soudatherm Roof

Technikai Aeroszolok



Ipari alkalmazások
Zsírzás és felületvédelem
Tisztítás

Vízszigetelés



Soudal Hydro System

Kerékpár karbantartás



Soudal Bike Range
2019.06.07.



    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information