Fenntartható és értékálló befektetés innovatív termékekkel
2023.12.01.

Egy komplex rendszer jellemzője, hogy egyszerre kínál falazatot, hőhídmentes csomóponti elemeket (áthidalókat, falazati indítóelemeket), illetve födémelemeket. A megfelelő alapanyag megválasztása nemcsak a falak felhúzását könnyíti meg, de megoldást is kínál a „termikus burok‟ kialakítására.




Az Ytong pórusbeton millió apró pórusba zárt levegőt tartalmaz, optimális nyomószilárdságú, A1-es tűzvédelmi osztályba sorolt, nem éghető minőségi falazó anyag. Az elemek homogén anyagszerkezetéből adódóan a különböző csomópontoknál nem alakul ki hőhíd, így biztosítva az alacsony hőveszteséget és fűtési energiaszükségletet. A termékek használatával egyrétegű energiahatékony, környezetbarát korszerű falazatok építhetők, ezáltal a kiegészítő hőszigetelések idő- és költségvonzata megtakarítható. Kiváló hőszigetelő képességével egyedülálló a hazai falazóelem piacon, továbbá az építőanyagok között éllovasnak tekinthető a széndioxid-kibocsátás csökkentésében, az egészséges lakóklíma megteremtésében és a hosszú távú fenntarthatóság területén.




Az Ytong Lambda 37,5 cm termék használatával a követelményekhez képest is magasabb hőszigetelő képességű falak (U=0,22 W/m2K) építhetők úgy, hogy nem vezetnek páratechnikai problémákhoz sem. Emellett kibővült a termékek szortimentje 45 és 50 centiméteres széles elemekkel: míg az előbbi egyrétegű energiahatékony falszerkezet megfelel a szigorodó energetikai előírásoknak is (U=0,19 W//m2K), addig az utóbbi alkalmazásával már passzívházak mutatóihoz közelítő (U=0,16 W/m2K) hőszigetelő képességű falazatok építhetők egyetlen munkafolyamattal. Az elemek könnyen, gyorsan megmunkálhatók, mely lehetővé teszi a szerkezetépítés minőségének javítását. A kész falazatban szükséges gépészeti vezetékek, elektromos szerelvények helye felesleges mértékű roncsolás nélkül alakítható ki, így a felületek javítása minimális mértékű munkát igényel.

30 éve Magyarországon

Hazánkban az Ytong pórusbeton gyártása 1991-ben indult el, amikor a németországi Ytong Deutschland AG megalapította az Ytong Hungary Kft.-t. Az azóta több névváltozáson átesett Xella Magyarország Kft. Ytong-Falazóelem gyára Halmajugrán a Mátrai Hőerőmű szomszédságában máig, kitűnő minőségű és hosszú élettartamú építőanyagot állít elő.

Hazai termék

A környéken élő gyári szakmunkások lojalitását kiválóan bizonyítja, hogy több kolléga már a kezdet-kezdete óta dolgozik az üzemben. A vállalat küldetésének érzi, hogy hatékony, megfizethető, és hosszú távon fenntartható építési megoldásokat kínáljon ügyfelei részére. A környezetvédelem az üzleti tevékenység középpontjában áll. Ez már a termékek gyártásánál megjelenik, hisz csak a közelben bányászott, helyi nyersanyagokból készülnek a falazóelemek.

Országos mérnöktanácsadói hálózat

Nincs olyan kivitelezési kihívás, melyre a Xella termékpalettája ne kínálna optimális műszaki megoldást. A falazóanyagok mellé biztosított professzionális szolgáltatások, valamint az értékesítési kollégák szaktudása és hozzáállása példa értékű a hazai építőanyag-ipari piacon.

A cég üzleti stratégiájának fontos részét képezi az aktuális piaci igények felmérése, ennek megfelelően változik a termékkínálat. Jelenleg nincs olyan kivitelezési kihívás, melyre a Xella termékpalettája ne kínálna optimális műszaki alternatívát. A vállalat küldetésének érzi, hogy hatékony, megfizethető, és hosszú távon fenntartható építési megoldásokat kínáljon ügyfelei részére.




Építhetsz rá!
www.xella.hu






Bővebb információk:
www.multipor.hu
www.xella.hu

06 80 69 69 00 Az Ytong zöld szám reggel 9:00-tól 15:00 óráig hívható.
Abban az esetben, ha ezen rendelkezési időn túl szeretné felvenni a kapcsolatot, írjon a telefonszámhoz kapcsolódó email címre zoldszam@xella.hu.




2023.12.01.

Ytong HírekYtong termékkönyvtáraYtong csomópontokYtong ProspektusokYtong Értékesítő partnerekYtong Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Ytong hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information