Gyors, gyorsabb, TurboLux

A Hörmann TurboLux gyorskapu a világ leggyorsabb spirálkapuja

A rugós súlykiegyenlítéssel és a 4 m/s feletti nyitási sebességgel a Hörmann TurboLux a világ leggyorsabb spirálkapuja. Az ehhez hasonló gyorskapuk, nagy nyitási és zárási sebességükkel fontos funkciókat töltenek be az ipari és logisztikai épületeken belül és kívül.


A Hörmann Turbolux kapuk igazi kuriózumok az ipari kapuk között: minimálisra csökkentik a várakozási időt a bejáratoknál és az átjáróknál, csökkentik az energia- és szellőzési veszteségeket, illetve az ütközés kockázatát pl. az ipari targoncák mindennapi üzemeltetése során.

Rendkívül nagy sebesség két kivitelben

A Hörmann TurboLux spirálkapuja 5000 mm-es maximális szélességgel és magassággal, két kivitelben kapható, melyek a súlykiegyenlítésben különböznek: a rugós súlykiegyenlítésű HS 5040 TurboLux S több mint 4 m/s sebességgel nyílik, és ezzel a világ leggyorsabb spirálkapuja. Ez a rendkívül nagy nyitási sebesség csökkenti a szellőzési veszteségeket, mely magas energiahatékonyságot és költségmegtakarítást biztosít. Ráadásul az áthaladások során csökkennek a várakozási idők, megelőzhetők a személyekkel és járművekkel történő ütközések, így optimalizálható és felgyorsítható az anyagáramlás. A HS 5040 TurboLux változat karbantartásmentes ellensúlyokkal nyílik, amelyek különösen csendes és alacsony kopással járó kapufutást biztosítanak. Ez a kapu is nagy, maximum 3,5 m/s-os nyitási sebességgel bír.



Kapulap 90 százalékos átláthatósággal

A TurboLux kapulap csaknem 90 százalékban átlátszó. Ez maximálisan lehetővé teszi a fény bejutását és a szabad kilátást. A kapulap keskeny alumíniumprofilokból és ütésálló, keret nélküli, 550 mm magas polikarbonát szekciókból áll. A kapulap homogén megjelenését sem a zsanérok, sem a függőleges osztók nem törik meg. A kialakítás a 2. szélállósági osztálynak megfelelő (MSZ EN 12424 szerint), így alkalmas bel- és kültéri kapuként. Opcionálisan a 4. szélállósági osztály szerint bevizsgált kivitel is elérhető. A teljesen átlátszó kapulap helyett, külön ajánlatra, fóliázott változat is lehetséges különböző preferált és egyedi színekben.



Fokozott tárgyi és személyi védelem

Ahogy minden Hörmann gyorskapu, a TurboLux kapuk is alapkivitelben rendelkeznek biztonsági fényráccsal, melynél a fénysugarak távolsága csekély, mindössze 45 mm. Ezzel az akadályokat 2500 mm-es nyitásmagasságig megbízhatóan észleli. Minden egyes fénysugár kiértékelhető a részletes hibaelemzéshez. Ha a kapu a mozgástartományában személyt vagy tárgyat észlel, a fényrács megakadályozza az ütközést, még mielőtt az bekövetkezne. A kapu ennek során a lassított stop funkcióval finoman lefékez.



Gyors és helytakarékos szerelés

A TurboLux kapuk belső elhelyezésű meghajtása helytakarékos módon, a spirál közepén található, amelyet átlátszó tengelyburkolat véd a portól, nedvességtől és a sérülésektől. A meghajtás homlokfogaskereke különösen alacsony kopással működik, melyet több mint 1 millió nyitásciklusra terveztek. A tokoldalelemek kis helyigénye a maximális szabad áthajtószélességet szolgálja. A Hörmann a TurboLux kapukat előszerelt állapotban szállítja, melyeket két szerelő egy nap alatt be tud szerelni.



Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.




2023.04.12.

Hörmann HírekHörmann CADHörmann csomópontokHörmann MédiaközpontHörmann ProspektusokHörmann KonfigurátorHörmann VideókHörmann Ajánlatkérés3D bemutatóteremHörmann Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information