Hatékony nyári hővédelem a tetőtérben a kilátás megzavarása nélkül!
Élvezze a zavartalan kilátást és a kellemes hőmérsékletet tetőterében a VELUX hővédő rolók segítségével.


A VELUX hővédő rolók az ablak külső oldalára kerülnek felrögzítésre, így még azelőtt megfékezik a napsugarakat, hogy azok elérnék az ablaküveget. Ennek köszönhetően akár 76%-kal csökkenthetik a besugárzó hőt, és kellemes hőmérsékletet biztosítanak a tetőtéri szobákban meleg, nyári napokon is. Az áttetsző háló megőrzi a kilátást és beengedi a fényt.
Minden, a nap nagy részében intenzív napsugárzásnak kitett tetőtéri ablakra hasznos kiegészítő, különösen a nyugati és déli tájolású helyiségekben.




Milyen előnyökkel jár a VELUX hővédő roló?

Most bárki kiszámolhatja VELUX hővédő rolója árát a velux.hu oldalon!
Legyen a tetőtér még kényelmesebb!
Hogyan válasszon a tetőablakohoz külső hővédelmi kiegészítőt? A VELUX ingyenesen letölthető útmutatót kínál mindazok számára, akik a tetőteret minél kényelmessebbé szeretnék tenni a design szem előtt tartva.










VELUX Magyarország Kft.
+36 1 436 0601
www.velux.hu/szakembereknek
vevoszolgalat@velux.com


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon - a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel - melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket - minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. A VELUX Magyarország Kft.-t 2017. áprilisában arany fokozatú elismeréssel díjazták az Employer Branding Awards-on (Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016.) nagyvállalati kategóriában. www.velux.hu



2021.08.04.

VELUX HírekVELUX csomópontokVELUX ÁrjegyzékVELUX ProspektusokVELUX Kereskedő partnerekVELUX Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information