Hűvös tetőtér, akár a legforróbb nyári napokon is a VELUX redőnyök segítségével!

Sokszor tapasztalhatunk hőséget, amikor a kinti hőmérséklet emelkedik. A VELUX hővédelmi kiegészítők a legjobb megoldást nyújthatják a meleg elleni védekezésben. Könnyen és gyorsan felszerelhetőek, így azonnali megoldással szolgálhatnak a legforróbb nyári napokon is.





A VELUX külső hővédelmi termékei akár 30-60 perc alatt felszerelhetők. Úgy tervezték őket, hogy akár belülről a szobából lehessen felszerelni, ami segítségével a munkafolyamatok megkönnyíthetők. A külső hővédő termékek gyors, egyszerű megoldást és azonnali megkönnyebbülést jelentenek a forró nyári napokon napokon.

Sőt, kiegészítpk elérhetőek a napelemes működéssel is. A telepítéséhez nincs szükség vezetékekre és villanyszerelésre, a folyamat nagyon gördülékenyen. Ideális kézi- és már telepített ablakokhoz. Minden VELUX elektromos vagy napelemes termékhez gyárilag előpárosított, falra is szerelhető kapcsoló tartozik, amely még egyszerűbbé teszi a folyamatot.





Még több előny

Mind a zaj, mind a fény és hő kizárására is szükség van? Fontos szempont a természetes fény és a zavartalan kilátás napközben? A különböző helyiségek használatuknak megfelelően eltérő hővédő megoldásokat igényelnek.

A redőny nemcsak a hőt zárja ki, hanem segít a szoba besötétítésében nappal és véd a zaj ellen is, így ideális választás lehet a hálószobákhoz és a gyerekszobákhoz. Azonban nemcsak nyáron jó megoldás a redőny használata a tetőablakokon. Ha kint beköszönt a hideg, a redőny segít az energiatakarékosságban, mivel javítja a tetőablak szigetelését. Ráadásul megvédi az ablakot a külső környezet okozta sérülésektől is.




Azonban minden tetőtérben vannak olyan területek, ahol a nappali fény elengedhetetlen. Azokhoz a helyiségekhez, amelyek hatékony hővédelmet igényelnek, de nem igényelnek sötétítést, a VELUX hővédő rolókat jánljuk. A hővédelem mellett a hővédő rolók beengedik a nappali fényt is, így kellemesen világos marad a helyiség például a játékhoz vagy a házi feladat megírásához és az ablakon is ki lehet látni.





Ha mind a hő, mind a fény kizárására szükség van, a hővédő fényzáró roló időjárásálló és hővisszaverő szövetével teszi ezt lehetővé. Ez a hővédelmi megoldás napelemes távműködtetésű változatban kapható.

Hasonlítsa össze a VELUX hővédelmi megoldásokat: Összehasonlítás - VELUX külső hővédelm


VELUX Magyarország Kft.
+36 1 436 0601
www.velux.hu/szakembereknek
vevoszolgalat@velux.com


A VELUX Cégcsoportról


A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon - a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel - melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket - minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. A VELUX Magyarország Kft.-t 2017. áprilisában arany fokozatú elismeréssel díjazták az Employer Branding Awards-on (Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016.) nagyvállalati kategóriában. www.velux.hu



2021.06.07.

VELUX HírekVELUX csomópontokVELUX ÁrjegyzékVELUX ProspektusokVELUX Kereskedő partnerekVELUX Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Velux hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information