DDC cement

Játssz és nyerj a DDC cementtel!



Vásárolj legalább egyet a Magyar vagy Hazai Termék védjeggyel ellátott zsákos cementtermékeink közül, és nyerd meg a csodás főnyereményt, egy Suzuki Vitara-t vagy a napi, heti, havi nyeremények egyikét!


Játssz és nyerj a DDC cementtel!

Válassz a Magyar vagy Hazai Termék védjeggyel ellátott zsákos cementtermékeink közül, és nyerd meg az értékes nyereményeket!

A játék menete:


Promóció időtartama: 2017.08.15.-12.28.

A promócióban csak magánszemélyek vehetnek részt.


DDC cement
További információ:
www.magyarszivek.hu


Duna-Dráva Cement Kft.-ről

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek. A vállalat két, németországi székhelyű építőanyag-ipari társaság, a HeidelbergCement Group és a SCHWENK Zement KG 50-50 százalékos tulajdonában van. Cement, Beton és Kavics üzletágai, valamint a Beton Technológia Centrum Kft. közel 500 alkalmazottat foglalkoztatnak. Éves konszolidált árbevétele 2016-ban meghaladta a 44 milliárd forintot. A DDC gazdasági eredményeivel kapcsolatos információk eléréséhez kérjük, keresse fel a e-beszamolo.kim.gov.hu internetes oldalt, ahol részletes információkat, nyilvános üzleti beszámolókat találhat.

A Társaság jelenleg két hazai cementgyárban állít elő cementet, Dél-Dunántúlon Beremenden, és Pest megyében Vácott. A váci gyár 2013-ban ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját, a beremendi cementgyártás pedig több mint 100 éves hagyománnyal rendelkezik. A két tulajdonos az elmúlt évek, évtizedek során a Duna-Dráva Cement Kft. mindkét gyárában jelentős fejlesztéseket hajtott végre a modernizáció és a környezetvédelem jegyében.

2014 őszén a DDC 7 cementterméke megkapta a rangos Magyar Termék, 4 cementterméke pedig a Hazai Termék minősítést. A 2015 tavaszától forgalmazott új zsákcsomagolásokon már könnyen észrevehetőek e védjegyek logói, amelyek segítenek, hogy hazai alapanyagokból készült cementterméket választhassunk.

A Duna-Dráva Cement Kft. és leányvállalatai a múltban már önállóan is bizonyították, hogy szakterületük kiemelkedő képviselői - 2013. október 1-től pedig egységes vállalatként, DDC néven folytatják tevékenységüket.



2017.08.25.



    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information