Kerapoxy Easy Design - a fugázó, ami örökre tiszta marad!

A cementes fuga alkalmazása a hidegburkolás során teljesen megszokott, de bizony vannak hátrányai is ennek az anyagnak. A cementes anyagok magukba szívják a szennyeződést, és nem távolíthatóak el teljes mértékben a felületről. A cementes fugát ezért olyan helyre érdemes beépíteni, ahol kevésbé éri szennyeződés a burkolatot, pl.: nappaliban, szobákban)




TIPP

Könnyen tesztelhető, melyek a cementes fugák: cseppentsünk rá egy kis vizet, és ha beszívódik, akkor cementes fugával, ha pedig nem, akkor epoxi fugával van dolgunk.


Ha szempont az, hogy a fuga évekig könnyen tisztítható és színtartós legyen, mindenképp epoxi fugázóanyagot javasolt választani. Az epoxi fugába nem tud beszívódni a szennyeződés, így tartós, szép fugaképet alkot hosszútávon

A MAPEI legújabb, könnyen bedolgozható epoxi fugáját - a Kerapoxy Easy Design terméket - elsősorban lakossági felhasználásra fejlesztették ki, de ipari felhasználása is lehetséges.

A termék kifejezetten a mostani lapburkolati trendhez illeszkedik, és 40+1 (+1 szín az áttetsző) színben elérhető, így mindenki megtalálja a tökéletes árnyalatot. Ha pedig valami nagyon különleges megjelenést szeretnénk, akkor a Kerapoxy Easy Design 700 áttetsző színéhez adjunk hozzá Mapecolor Metallic metál hatású port!




Hogyan kell használni a Kerapoxy Easy Design fugázót?

A termék nevében az "Easy" szó arra utal, hogy könnyű bedolgozni az anyagot a fugahézagokba a megfelelő fugázó szerszám segítségével. Könnyű lemosni is, hiszen még csak várni sem kell, gyakorlatilag azonnal megkezdhető a fugakép kialakítása, ami nem egy nehéz feladat a hagyományos epoxi fugákhoz képest.

Nyeles szivacs használatával, kétszeri lemosás után, bő hideg vízzel pár perc alatt kész és gyönyörű munkát láthatunk magunk előtt. A részmennyiségek bekeveréséhez továbbra is fontos a pontos adagolás, hiszen két komponensű termékről van szó. A gumikesztyű és a védőszemüveg is kötelező kellékké vált a reaktív gyanta termékekkel való érintkezés során.

Videó a könnyű felhasználásról:




Termékeinket keresse partnereinknél!





További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu
Kereskedőkereső


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2023.04.04.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information