Korlátrögzítést tervez? Soha nem volt ilyen könnyű!
FIXPERIENCE RAIL-FIX szoftver a fischertől


A korlátrögzítés a tervezésnek az a fázisa, amellyel az építészek még nem szeretnének, a statikusok pedig már nem szeretnének foglalkozni. Pedig ahová korlát kell, ott a biztonságos kialakítás elengedhetetlen!
Legyen szó beltérben vagy kültéren kialakított bármilyen funkciójú korlátról, a megfelelő rögzítések kialakításának, alkalmazásának megtervezése a FIXPERIENCE RAIL-FIX szoftver használói számára nem lesz többé "mostohagyerek". A tervezési munkafolyamat e részterületének specialistája, a rögzítéstechnikával foglalkozó fischer Hungary a szoftvert letöltő építészek és műszaki szakemberek kezébe könnyen használható, gyors és díjmentes segítséget ad, amely a lakatoskonszignáció elkészítéséhez a biztonságon túl gazdasági előnyöket is kínál. Sőt, aki február végéig letölti a FIXPERIENCE RAIL-FIX szoftvert és regisztrál a legújabb frissítésekért, akár a németországi gyárlátogatásra is meghívást kaphat!A FIXPERIENCE RAIL-FIX szoftver felhasználóbarát felületén könnyen és egyszerűen, Eurocode alapján méretezhető vagy ellenőrizhető a korlátok rögzítése. A letöltés előtt érdemes megnézni a pár perces ismertető filmet, amely lépésről lépésre mutatja be a szoftver egyszerű használatát. Majd mindössze pár lépés bárki számára, hogy egy igazán hasznos alkalmazás segíthesse a mindennapi munkát a korlátrögzítések tervezése esetén! A szoftver a www.fischerhungary.hu oldalról díjmentesen tölthető le. A letöltés után érdemes regisztrálni is, hiszen így időnként frissítések is érkeznek - továbbra is természetesen díjmentesen. Regisztráció nélkül azonban csak 1 hónapos próbaverzió előnyeit élvezhetjük.A méretezés során számos beállítással élhetünk.

Miután kiválasztottuk, hogy erkély vagy lépcsőkorlátot méretezünk, beállíthatjuk, hogy a talplemez hova kerüljön, és az akár nem ritka szűk geometriák esetén is egyszerűen dolgozhatunk. A teljesség igénye nélkül beállíthatók a hőmérsékleti tartományok, az oszlop vagy a talplemez formája, a dübelek elrendezése, valamint a terhelések (szélteher, a korlát saját súlya, a változó terhek, élőterhek). Ezek után a szoftver a kalkulációt a teljes acélszerkezetre végzi el, végig számolva minden lehetséges megoldást, ami akár többszáz is lehet. A felajánlott megoldások listájából akár szűrővel különböző paraméterek megadásával tudjuk kiválasztani a számunkra megfelelőt a hozzá tartozó dübel megoldásokkal együtt. A végleges összeállításból készülő exportot pdfben mentve az anyag a tervdokumentáció részét is képezheti.Utazzon velünk Németországba!

Azok, akik 2022. február 28-ig letöltik a FIXPERIENCE szoftvert és beregisztrál a frissítésekért, március elején sorsoláson vehetnek részt!

A fődíj egy kétszemélyes gyárlátogatás a fischer németországi gyárába, ahol a résztvevők élőben is megtekinthetik, hogyan készülnek a 21. századi kihívásoknak megfelelő rögzítőelemek!* A sorsoláson további 5 db dübelkészlet is gazdára talál!

*Az egészségügyi előírások figyelembevételével kijelölt időpontban.


A szoftverrel és a rögzítési megoldásokkal kapcsolatos további kérdései esetén a fischer Hungária munkatársai örömmel segítik munkáját az alábbi elérhetőségek valamelyikén.


Telefon: +36 1 347 9754
E-mail: info@fischerhungary.hu

Bővebb információ a fischer termékeiről és a FIXPERIENCE szoftver moduljairól www.fischerhungary.hu


2022.02.07.
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information