Lindab



Lindab - 30 éve a hazai építésben

Idén 30 éve, hogy Magyarországon megalakult a svéd LINDAB GROUP leányvállalata, a LINDAB Kft. Az 1991. januárjában induló vállalkozást napjainkban a svéd anyacég egyik meghatározó, regionális leányvállalataként tartják számon.


Ez a három évtized a lineáris növekedésről, a légtechnikai rendszerek, illetve építési rendszerek fejlesztéséről, hazai gyártásáról és értékesítéséről szól.

A folyamatos növekedés elengedhetetlen feltételei voltak azok az innovatív fejlesztések, melyek során évről-évre újabb megoldások születtek.

Sikeresen meghonosította hazánkban a kiváló minőségű acéllemezekből készült tetőfedést olyannyira, hogy a köznyelvben a cserepeslemezből készült tetőket már csak Lindab tetőként emlegetik.
Tetőfedő anyagokon kívül a biatorbágyi gyárban készülnek az ereszcsatornák is, mely a lakosság körében az egyik legismertebb termék.
Az ipari felhasználók részére acélszerkezetes csarnoképületek a legkülönfélébb igényeket is ki tudják elégíteni.
A légtechnikai üzletág légcsatornái, légkezelői és egyéb kiegészítő termékei nem csupán a legnívósabb irodaházakban, áruházakban és gyárakban találhatóak meg, de kórházakban is tökéletes megoldást biztosítanak a tiszta levegő biztosítására.

FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉS

A LINDAB Kft. indulása óta, az anyavállalathoz hasonlóan, kiemelkedő prioritással kezeli a környezetvédelmet, fenntarthatóságot, energiahatékonyságot és újrahasznosíthatóságot mind a fejlesztések, mind a gyártás terén.

A LINDAB, a termékek fejlesztésénél figyelembe veszi az általuk gyártott termékek teljes életciklusát az alapanyag előállításától a termékek újrahasznosításáig. Olyan rendszermegoldásokat fejleszt, gyárt és forgalmaz, melyekkel egyrészt leegyszerűsíti az építkezés adott szegmensét, másrészt jobb, egészségesebb beltéri klímát biztosít.

Építészeti anyagok

A környezettudatosság és innováció szellemében az építészeti anyagok területén áttért a GreenCoat bevonat használatára, ami a svéd repceolaj alkalmazásával csökkenti a káros cink-kromát anyag felhasználását. Az alapanyagok további védelme érdekében alumínium-cink ötvözetet használ, ezzel is csökkentve az acéltermékekre felvitt védőréteg mennyiségét.

SolarRoof rendszerek



Solar Roof rendszerek - https://www.lindab.com/product/in-focus/solarroof/

A Lindab fémlemez felületre ragasztott napelemeivel megváltoztatta a hagyományos napelemekről alkotott vizuális élményt. Azzal, hogy a rendszereket harmonikusan belesimította a tető felületekbe, professzionális módon ötvözte a svéd minimalizmust, a megújuló energiafelhasználási technológiákkal, új utat nyitva a napelemek és a design kapcsolatában.

Ultralink technológia



Ultralink technológia - https://www.youtube.com/watch?v=9BLgfrvBb3M

A forradalmian új Ultralink technológia biztosítja a minimális energiafelhasználású üzemeltetést minden Lindab légtechnikai rendszerben. Az ultrahangos szenzor nagyfokú precizitással, nyomásesés nélkül méri a légáramlást, a levegő sebességét és hőmérsékletét, melyek az UltraLink App-pel mobiltelefonról kontrollálhatóak.

Termékeit komplexitás, kiváló minőség, letisztult formavilág, könnyű szerelés, energiahatékonyság, és hozzáadott értékként a magas színvonalú szolgáltatás jellemzik.

A LINDAB Kft. az elmúlt 30 év során számos szakmai elismerésben és díjazásban részesült. Fennállása óta, eddig 10 alkalommal nyerte el a BUSINESS SUPERBRANDS díjat.








Lindab További információk:
www.lindab.hu


A Lindabról


A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből a Profil és Ventiláció üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 30 országában. A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a közép-kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.

www.lindab.hu


2021.03.11.

Lindab HírekLindab CADLindab Tervezői portálLindab Lindab felújításLindab MárkakereskedőkKereskedő keresésLindab Termékek


Hirdetés
Lindab hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information