Lindab

Lindab Őszi Akció

A Lindab Kft. 20%-os Őszi Akciót hirdet lakossági termékeiből



Az őszi lakásépítés és tetőfelújítási munkálatok támogatása érdekében a Lindab Kft. az alábbi termékekre hirdeti meg kedvezményes akcióját:



Akciós szállítási és lerakodási ajánlat:

Amennyiben az akció időtartama alatt Megrendelőink LPA-L, SRP25 Click és Roca komplett tetőt rendelnek tetőfelújítás és/vagy új építés céljából. A Lindab Kft. által egy előre meghatározott és egyeztetett időpontban -Partnereink hozzájárulása esetén-, a Lindab Kft. kiszállítja és lerakodja a termékeket, a Megrendelő által kijelölt szállítható és daruzható helyszínre.

Komplett tető: minimum 80 m2 Lindab LPA-L, SRP25 Click tetőfedő lemez Classic vagy Classic Matt bevonatban és ROCA kőzúzalékos lemeztermékekre, bármely színben. A rendelésnek továbbá tartalmaznia kell legalább három akciós kiegészítőt (pl.: tetőfólia, csavar, gerincelem, szegély, tömítőanyag, stb.)

Akciós szállítás és lerakodás feltételei:

A Megrendelő vagy a helyszíni megbízottja az előre leegyeztetett időpontban a kiszállítás helyszínén aláírja a szállítólevelet. Ezzel elismeri a termék hibátlan és hiánytalan átvételét, valamint a kiszállítás teljesítését.
Ha a Megrendelő vagy a helyszíni megbízottja a megbeszélt helyen és időben nem jelenik meg a Lindab az árut a Lindab Partner telephelyére szállítja, ahonnan csak a Megrendelő költségére szállíttatja ki újra a helyszínre, nem biztosítva a helyszíni lerakodást.
A házhozszállítás csak teherközforgalom számára nyitva álló és pótkocsis járműszerelvény közlekedésére alkalmas, szilárd útburkolattal ellátott közlekedési úttal megközelíthető helyre történik.
Ha az időjárás vagy más okok (pl.: nagyfeszültségű vezeték, fák, szabálytalanul parkoló gépkocsik, 10%-nál nagyobb fokú emelkedők, stb.) miatt az építési helyszín megközelíthetetlen, vagy a darusautóval történő lerakodás műszaki okokból nem lehetséges, az árut a Lindab Kft. a Lindab Partner telephelyére szállítja, ahonnan csak Megrendelő költségére szállíttatja ki újra a helyszínre, nem biztosítva a helyszíni lerakodást.
A teljesítés helyére vonatkozó fenti szállítási feltétel meglétének előzetes egyeztetése a Megrendelő kötelessége.
A Megrendelővel előzetesen egyeztetett tehergépjárműre és időszakra szóló behajtási engedélyt a Megrendelő saját kötelessége időben beszerezni és a szállítási határidő előtt a Lindab Kft.-nek eljuttatni.
A megváltozott szállítási címről, vagy a szállítás átütemezéséről a Lindab Kft.-t a szállítást megelőző nap 10:00 óráig kell értesíteni.
Az átvett termék további állagmegóvásáról és tárolási, felhasználási feltételeiről a Megrendelő vagy a kivitelező kötelessége gondoskodni.


Lindab További információk:
www.lindab.hu


A Lindabról


A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből a Profil és Ventiláció üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 30 országában. A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a közép-kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.

www.lindab.hu


2019.09.06.

Lindab HírekLindab CADLindab Tervezői portálLindab Lindab felújításLindab MárkakereskedőkKereskedő keresésLindab Termékek


Hirdetés
Lindab hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information