tondach ÚJ TERMÉK ÉS ÚJ SZOLGÁLTATÁS A TONDACH®-tól 

A TONDACH új termékkel bővítette tetőcserép palettáját, mellyel azon vevők igényeit elégíti ki, akik eredeti, természetes alapanyagú, minőségi kerámia tetőcseréppel szeretnék fedni a házukat úgy, hogy az építkezés vagy felújítás költségeit mégis a lehetséges minimumra korlátozzák.





Egyszerű, természetes, valódi kerámia tető, és mindez költségtakarékosan. Ezt kínálja a TONDACH® Nativa tetőcserép, mely 100%-ban természetes alapanyagból készül. Alkotóelemei a föld, vagyis az agyag, a tűz, a víz és a levegő. A tetőcserép színét pedig az agyag vasoxid tartalma határozza meg. A természetes alapanyaghoz a TONDACH® csupán a szakértelmet adja hozzá. A natúr felületnek köszönhetően a tető a kerámia alapanyag minden előnyös tulajdonságát maximálisan képviseli. Porózus szerkezetének köszönhetően segít kiegyenlíteni a nappali és éjszakai hőmérsékletingadozást, ennek következtében egészséges lakókörnyezetet és kellemes lakóklímát biztosít.






Minek köszönhető a nagyon kedvező ár? A TONDACH® Nativa a gyártótól megszokott kiváló minőségű tetőcserép, melynek kedvező ára annak köszönhető, hogy csak natúr téglavörös színben kapható. A Nativa cserepet a TONDACH® rendszerben értékesíti, ami azt jelenti, hogy a szakszerű tető kivitelezéséhez szükséges kerámia és nem kerámia tetőtartozékokkal együtt.



A TONDACH® Nativa egyszerű vonalvezetésével és természetes téglavörös színével tökéletes koronája lehet akár családi háznak, akár több lakásos társasháznak.

Az új termékkel egyidejűleg új szolgáltatást is kínál a TONDACH®, mely azoknak a tetőfelújítóknak jelent nagy segítséget, akik régi, veszélyes hulladéknak minősülő palatetővel fedett házukat újítják fel. Az azbeszt tartalmú palatető előírásszerű elszállíttatása költséges feladat, és csak kevés szolgáltatónak van rá jogosultsága. A TONDACH® szerződött az egyik ilyen szolgáltatóval, hogy vásárlói kedvezményes áron tudják elszállíttatni veszélyes hulladéknak minősülő régi palatetőjüket.



Részletek és további információ:

https://www.wienerberger.hu/Szolgaltatasok/Szolgaltatasok-Informacios-anyagok/Palateto-csere-program


További információk:

Wienerberger Téglaipari zRt.
www.wienerberger.hu


2016.08.11.

Tondach HírekTondach CADTondach ProspektusokTondach Mérnök-szaktanácsadókPartnerkeresőTondach Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Tondach hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information