Bramac

Ismét online képezhetik magukat a tetőfedők

A BMI Bramac idén is gondolt a fejlődni vágyó tetőfedő szakemberekre. Elindult a BMI Akadémia legújabb évada, melynek célja, hogy átfogó és naprakész ismereteket nyújtson a tetőfedésben dolgozók számára. A képzés immár harmadik alkalommal nyitotta meg kapuit, amely a kanapé kényelméből élvezhető, és ingyenes részvételt biztosít.

MIT TUDHAT A KÉPZÉSRŐL?

A BMI Akadémia a tető kivitelezésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, részletmegoldásokat, és alkalmazástechnikai előírásokat mutatja be gyakorlati videók keretében. A BMI Bramac termékmenedzsere Viniczai Róbert, és szakmailag elismert rendszermesterek vezetik végig a résztvevőt az egyes munkafolyamatokon a legnagyobb részletességgel.

A gyakorlati videók hármas blokkokban kerülnek fel a bmiakademia.hu oldalra, ahol a videók megtekintését követően lehetőség van egy ellenőrző tesztsor kitöltésére is, amivel a szakmai fejlődés mellett egyszeri garantált ajándék is elérhető, illetve a helyes válaszadók között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra, amelyek elengedhetetlen kiegészítői a tetőfedésnek. Az első két blokk már megtekinthető az oldalon, a harmadik blokkot pedig február 13-tól érik el az érdeklődő szakemberek.
A KÉPZÉS TARTALMA

A BMI Bramac online képzésén az idei évben ismét előtérbe került a már korábban használt 45 fokos hajlásszögű makett, melyen két féle lég- és párazárást, valamint kombinált hőszigetelést mutatnak be a BMI Bramac tetőfedő szakemberei. Továbbá a hőszigetelésről és süllyesztett vápakialakításról is naprakész ismereteket szerezhetnek az érdeklődők.ÉLÓ BEJELENTKEZÉSEK

A gyakorlati videók mellett élő bejelentkezéseket szerveznek, érdekes témákkal és vendégekkel, ahol a résztvevők a kérdéseiket is feltehetik a BMI Bramac tetőfedő szakembereinek. Az események a BMI Magyarország Facebook-oldalán érhetőek el a megadott időpontokban, a következő: 2023. február 15., 18 óra-kor kezdődik. A további információkat megtalálja a www.bmiakademia.hu oldalon.

Amennyiben érdekli Önt a képzés, melyben a legújabb trendekkel, tetőfelújítási technikákkal ismerkedhet meg, látogasson el a bmiakademia.hu/bramac oldalára, és regisztráljon a gyakorlati videók megtekintéséhez.


További információk:

BMI Magyarország Kft.
www.bramac.huBramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 


Hírlevél

eptar.hu


Bemutatjuk az új Vasalás 5.0-t!
éptár: Bemutatjuk az új Vasalás 5.0-t! >> Örömmel jelentjük be a Vasalás 5.0 "Ursus" megjelenését. Ez az új verzió számos új funkciót és továbbfejlesztett funkciót tartalmaz, így még jobb eszköz a vasalással kapcsolatos modellezési feladatokhoz.

Részletek
 


Helyi hagyományok és német minőség: kerámia tetőcserepek a BMI Bramac kínálatában!
Bramac: Helyi hagyományok és német minőség: kerámia tetőcserepek a BMI Bramac kínálatában! >> A magyar települések szívünknek kedves hangulatát a kerámia tetőcserepek klasszikus színei és formái teszik teljessé. Ebben a szellemben hívta újra életre sokoldalú Rubin 9V kerámia tetőcserepét a BMI Magyarország.

Részletek
 


Ezt a szolgáltatást minden kivitelezőnek ismernie kell
Wienerberger: Ezt a szolgáltatást minden kivitelezőnek ismernie kell >> Az építkezés során a precizitás és megbízhatóság éppolyan fontos, mint a jó minőségű alapanyagok. A Wienerberger, az építőipari anyagok szakértője ezt felismerve vezette be az "Első sor" szolgáltatását a Porotherm Rapid, vagyis a felfekvő felületükön síkra csiszolt termékek esetében, ami egyszerre teszi könnyebbé a kivitelezők munkáját és biztonságosabbá az építkezést. A vállalat szakemberei segítik a kivitelezőt a Rapid falazat első sorának kialakításában, az építkezés helyszínén mutatva be az innovatív, idő és víztakarékos Rapid technológiát - mindezt minden költségtől menetesen.

Részletek
 


Tondach tetőt minden házra! Kihagyhatatlan kuponhetek a Tondachnál!
Tondach: Tondach tetőt minden házra! Kihagyhatatlan kuponhetek a Tondachnál! >> A Wienerberger Zrt. a Tondach kerámia tetőcserepek gyártója és forgalmazója kuponos promóciót hirdetett termékeire. Legyen szó elegáns fekete, ellenálló FusionProtect vagy FusionColor vagy hagyományos kerámia tetőcserépről, most minden adott, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni a minőséget illetően!

Részletek
 


FlexFire tűzgátló függöny EI230-kivitelben
Hörmann: FlexFire tűzgátló függöny EI<sub>2</sub>30-kivitelben >> A FlexFire textil tűzgátló függöny már hőszigetelt EI230 tűzgátlási osztályú kivitelben is elérhető, kiegészítve ezzel a korábbi Hörmann termékpalettát, melyen megtalálhatók az E120 és EW 60 tűzgátlási osztályig minősített termékek is.

Részletek
 


Így legyen a kerted álmaid oázisa
Semmelrock: Így legyen a kerted álmaid oázisa >> Mindenki arra vágyik, hogy otthona harmonikus és szép legyen, így a kertek átalakítása és tervezése is kiemelt szerepet kap. Az első lépések megtételénél azonban sokszor elakadunk, gyakran nem tudjuk hova forduljunk tanácsért, kitől kérjünk segítséget a tervezéshez és az elképzeléseink megvalósításához. Itt jönnek képbe a tájépítészek, akik szakértelmükkel, kreativitásukkal és tapasztalatukkal segíthetnek megvalósítani álmaink kertjét. Most 5+1 indokkal alá is támasztjuk, hogy miért érdemes tájépítészt felfogadni, ha kertünk átalakítására vagy tervezésére kerül a sor.

Részletek
 


Így lehet zöldebb az építőipar
Terrán: Így lehet zöldebb az építőipar >> Megkerülhetetlen kérdés, hogy hogyan lehet zöldebb az építőipar és az épületüzemeltetés. Már az épületek tervezési fázisában is kulcskérdés a fenntarthatóság, de a gyártási folyamatokban sem kikerülhető többé. A Terrán elkötelezett a minél kisebb ökológiai lábnyom elérése mellett, ami nem csak a saját fejlesztésű napelemes tetőrendszerében mutatkozik meg.

Részletek
 


Hörmann házbejárati ajtók és garázskapuk: Modern, azonos megjelenésű kapu- és ajtókialakítás
Hörmann: Hörmann házbejárati ajtók és garázskapuk: Modern, azonos megjelenésű kapu- és ajtókialakítás >> A házbejárati ajtók és garázskapuk jelentősen hozzájárulnak a ház homlokzatának megjelenéséhez. Azok az építtetők és felújítók, akik nagy hangsúlyt fektetnek otthonuk harmonikus összképére, most tökéletesen összehangolhatják a kapu- és ajtókialakítást. A Hörmann szekcionált garázskapukhoz öt új Duragrain dekor kapható. Ezek megjelenésükben illeszkednek a ThermoSafe alumínium házbejárati ajtókhoz készült Decoral dekorfelületekhez, amely modern, azonos megjelenésű kapu- és ajtókialakítást eredményez.

Részletek
 


Megújult a Mapei lábazati vakolat színmappája!
Mapei: Megújult a Mapei lábazati vakolat színmappája! >> A Mape-Mosaic lábazati díszítő vakolat évek óta szerepel a Mapei kínálatában, nagy sikerrel.

A termék vékonyrétegű dekorációs és védővakolat készítésére használható, alkalmas mind kültéri, mind beltéri felhasználásra.


Részletek
 


Megjelent a Xella Magyarország Kft. "Kivitelezési segédlet Ytong vasalt pallókhoz" című kiadványa
Ytong: Megjelent a Xella Magyarország Kft. Kivitelezési segédlet Ytong vasalt pallókhoz című kiadványa >> A kézikönyv összefoglalja a nagy elemes építési rendszer alkalmazástechnikai útmutatásait, ezzel is megkönnyítve a szakemberek munkáját a termékek betervezése illetve felhasználása során

Részletek
 


A C+, Szigma, és Szigma+ gerendák szeptember közepétől érhetők el
Lindab: A C+, Szigma, és Szigma+ gerendák szeptember közepétől érhetők el >> A Lindab új, minőségi termékei, a C+, Szigma és Szigma+ nyomásra optimalizált nagy teherbírású szelvények, amelyek jelenleg egyedülállóak a hazai piacon. Az innovatív termékek kiváló megoldási lehetőségeket nyújtanak az építőipar számára tartószerkezeti oldalról, segítségükkel egyszerűen, gyorsan és hatékonyan tervezhetnek és kivitelezhetnek rendkívül tartós és megbízható épületeket.

Részletek
 


Ha a helyzet fokozódik
Austrotherm: Ha a helyzet fokozódik >> Fél évszázada ismert az EPS magú homlokzati hőszigetelés. Az anyag kiállta az idő próbáját, a régi szigetelések többnyire ma is épek. Csakhogy az energiahordozók ára az elmúlt négy évtizedben majdnem a 150-szeresére emelkedett, így a régi 4-5 centis szigetelési vastagság ma már nem elégséges. Mit lehet itt tenni?

Részletek
 


Termékkönyvtárak és megoldások ARCHICAD 26-hoz Termékkönyvtárak és megoldások
ARCHICAD 26-hoz


 

Összefoglaló
 


 
Építészgaléria
 


Építészgaléria megtekintése Regisztráció / épület feltöltése


 
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information