A tetőcserép és a térkő találkozása
Együttműködésre lépett a Terrán és az SW Térkő
2024.04.10.

A harmonikus otthon elemei egymással, valamint a környezettel is összhangban állnak. Az építőanyagok ugyan elsősorban funkcionális termékek, a látszó részek esztétikai jelentősége igencsak számottevő. A tetőcserép és a térkő alapjaiban határozza meg egy épület hangulatát, a megfelelő párosításokkal a stílus egészen új értelmet nyer. A Terrán és az SW Térkő együttműködésében kinyílik az otthon horizontja.




Az otthonunk maga a teljesség, a harmónia. Fontos része az egységes, valamint egyedi város- és utcaképnek, de a legfontosabb mégis, hogy mi magunk elégedetten tekintsünk rá nap mint nap. A tökéletes összkép akkor áll össze, ha minden mindennel összefügg. Legyen szó új ház építéséről vagy felújításról, a kiválasztott tetőcserepek és a térkövek több évtizeden, sőt, akár egy egész emberöltőn keresztül részesei maradnak az életünknek.

A Terrán és az SW Térkő együttműködésével megszületett a tetőcserép és a térkő tökéletes találkozása, egy olyan kollekció, amelyben a stílus és a színek különleges kombinációja az otthon új horizontját teremti meg.

A piaci trendek alapján egyre erősebb igény mutatkozik arra, hogy az építőanyag-ipari vállalatok a szakterületükön belül széles skálán fedjék le a vásárlók elvárásait, ugyanakkor egyedi, sokszor niche megoldásokat kínáljanak ügyfeleik számára.

A Terrán és az SW Térkő számára mindig is fontos volt a rugalmasság, a legújabb irányzatokra reagáló portfólió kialakítása, amely sem minőségben sem megjelenésben nem köt kompromisszumot. Azért, hogy vevőiket a lehető legmagasabb színvonalon és odafigyeléssel szolgálhassák ki, létrehoztak egy olyan közös termékpalettát, amelynek célja, hogy különleges szín- és stílus-kombinációkkal segítse a legjobb döntés meghozatalát. Emellett exkluzív ajánlattal várják azokat, akik Az otthon horizontja kampány keretén belül választanak tetőcserepet és térkövet maguknak.

„A Terrán piacvezető tetőcserép-gyártóként mindig is az innovátorok közé tartozott, ezért folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel még több dimenziót adhatunk szolgáltatásainknak. Az SW Térkővel való partnerség kialakítása azt a fajta üzletpolitikát erősíti, amelynek középpontjában az értékteremtés áll, hiszen egy ház nemcsak egy lakóteret szimbolizál, hanem az ott élők egységét, otthonát, amire jó ránézni, ahova jó megérkezni. Örömünkre szolgál, hogy hasonlóan elhivatott félre leltünk az SW Térkő személyében″ — mondta Tóth Szabolcs, a Terrán regionális marketing igazgatója.


„A két cég attitűdje és a piachoz való hozzáállása számos ponton egybecseng. Küldetésünknek tekintjük, hogy együttműködésünk révén egy életérzést adjunk azoknak, akik számára kiemelten fontos a szakértelem, a minőség és az esztétikum, valamint az odafigyelés. Különös gondossággal és különböző szempontok szerint egy professzionális csapattal karöltve alkottuk meg egyedi tetőcserép- és térkő- párosításainkat, amelyben bárki megtalálhatja a számára legkedvesebbet. A Terrán és a közöttünk lévő üzleti és szakmai összhangnak köszönhetően egyedülálló modellt hívtunk életre″ — mondta az SW térkő képviseletében Galló Ferenc, az SW Umwelttechnik Magyarország Kft ügyvezető igazgatója.



Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
tetotepitek.hu
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2024.04.10.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information