Kubio HírekKubio kukatároló termékkönyvtárKubio Termékek

Innobet hírek:


Innobet - Bringabox kerékpártárolók - mert kell egy jó hely a bicajoknak is!
Bringabox kerékpártárolók - mert kell egy jó hely a bicajoknak is! 2023.08.14.
Budapesten a kerékpárosbarát fejlesztések keretén belül kerékpártárolók telepítésére is sor került.

A betonvázas Bringabox kerékpártárolók a XIX. kerület lakói számára biztosítanak lehetőséget a kerékpárok lakóhelyük közelében való biztonságos elhelyezésére.

Innobet - Kubio Plus felső bedobónyílásos kukatárolók
Kubio Plus felső bedobónyílásos kukatárolók 2022.12.13.
A kukatárolók használata mindig egy kis többlet-odafigyelést igényel. A tárolóban elhelyezett kukákhoz nyilván kicsit nehezebb hozzáférni, mintha a kukák szabadon állnának. Ha gyakran, pl. naponta többször is kell egy-egy kukában hulladékot elhelyezni, akkor jó megoldás lehet a bedobónyílásokkal ellátott tároló használata, mint a Kubio Plus kukatároló.

Innobet - Kubio XXL ECO konténertárolók - Rend a lelke mindennek
Kubio XXL ECO konténertárolók - Rend a lelke mindennek 2022.11.07.
A társasházaknál, lakótelepeknél a hulladékgyűjtő konténerek szükségmegoldásként a közterületeken, járdákon, úttesten, parkolókban vannak tárolva. Ennek az áldatlan állapotnak a felszámolására sok település önkormányzata rendeletben kötelezi a lakókat a kukák tárolásának rendezésére. A városokban zárható, a városképet nem romboló, esztétikus tárolók létesítését szorgalmazzák. Erre egy költséghatékony megoldás az előregyártott, betonvázas Kubio XXL ECO konténertároló.

Innobet - Kubio - Szelektív hulladékgyűjtés a közterületeken
Kubio - Szelektív hulladékgyűjtés a közterületeken 2022.10.06.
A közterületeken, tereken, utcákon is lehetőség van a környezettudatos, szelektív hulladékgyűjtésre. Ehhez csak arra van szükség, hogy a különböző hulladékfajták gyűjtéséhez külön edények, azaz kukák legyenek elhelyezve. Önmagukban a kukákat közterületen elhelyezni nem túl esztétikus, és nem is túl biztonságos. A kukákat akár még a szél is felboríthatja, de a vandalizmus és a guberálás is gondot okozhat.

Innobet - BRINGABOX előregyártott beton kerékpártárolók - Mert kell egy jó hely a bicajoknak is!
BRINGABOX előregyártott beton kerékpártárolók - Mert kell egy jó hely a bicajoknak is! 2022.09.13.
A Bringabox tárolók a kerékpárok biztonságos elhelyezésére szolgálnak. Első osztályú védelmet nyújtanak a lopás, a rongálás, valamint az időjárás viszontagságai ellen.

Innobet - Kubio XXL konténertárolók - a legnagyobb kihívásokra
Kubio XXL konténertárolók - a legnagyobb kihívásokra 2022.08.15.
A társasházaknál használt 1100 literes hulladékgyűjtő edények elhelyezésére kifejlesztett előregyártott betonvázas, zárható konténertároló a Kubio XXL.

Innobet - Kubio kukatárolók az ARCHICAD-ben
Kubio kukatárolók az ARCHICAD-ben 2022.07.20.
Már letölthető az ARCHICAD BIM szoftverhez a Kubio kuka- és konténertárolók elemeit tartalmazó Kubio termékkönyvtár. Ezáltal könnyen, kényelmesen betervezhetők a különböző, háztartási méretű 120 és 240 literes kukák, vagy a nagyméretű, társasházaknál, lakótelepeknél, intézményeknél használt 1100 literes hulladékgyűjtő konténerek tárolására alkalmas előregyártott tárolók.


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information