Innobet

Kubio Plus felső bedobónyílásos kukatárolók


A kukatárolók használata mindig egy kis többlet-odafigyelést igényel. A tárolóban elhelyezett kukákhoz nyilván kicsit nehezebb hozzáférni, mintha a kukák szabadon állnának. Ha gyakran, pl. naponta többször is kell egy-egy kukában hulladékot elhelyezni, akkor jó megoldás lehet a bedobónyílásokkal ellátott tároló használata, mint a Kubio Plus kukatároló.



A Kubio PLUS egy új lehetőség a kukatárolók még kényelmesebb használatához. A betonszekrény felső részén 35 x 35 cm-es nyílások vannak kialakítva, amelyeket egy-egy nyitható fedél takar. A fedél felnyitását egy csavarrugós mechanizmus könnyíti meg, az esetleges lecsapódáskor keletkező zajt gumiütközők tompítják. A fedelek felnyitása nagyon könnyű, a nyílásokon keresztül pedig a legtöbb, a kukában is elférő méretű hulladék kényelmesen bedobható.

A felső bedobónyílással szerelt kukatárolókban a kukákat nyitott fedéllel kell tárolni. Ez a megoldás tökéletes a szagtalan, műanyag-, papír-, vagy fémhulladékokhoz. Ha egyéb, nem szagmentes hulladék kerül a kukákba, akkor a kuka fedelét lecsukva a "hagyományos" módon lehet a Kubio kukatárolójának ezt az egységét használni az elülső ajtók kinyitásával és a kuka kibillentésével.








A Kubio PLUS bedobónyílást tetszőleges kombinációban lehet rendelni, pl. egy 3-ajtós Kubio kukatárolóra lehet egy, kettő, vagy három bedobónyílást is rendelni.

A Kubio PLUS rendelhető S-es és L-es méretű Kubio kukatárolókhoz is, azaz 120 és 240 literes kukákhoz.

Az bedobóajtók és a szerkezet minden eleme horganyzott acél anyagú, tartós, elektrosztatikus porszórással festve. A festés a RAL-színskála bármilyen színében megrendelhető, így a környezetébe harmonikusan illeszkedő, esztétikus tárolók valósíthatók meg.




A Kubio kukatárolók modelljeit a Kubio ArchiCAD könyvtár tartalmazza, amely letölthető a következő linkről:

https://www.eptar.hu/eptar_letoltes_gdl.php?id=kubio_gdl

Kubio - Stílus a hulladéktárolásban.


Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.kubio.hu
kubioshop.hu


Innobet Kft.-ről

Az Innobet Betonipari-, Kereskedelmi- és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2012-ben alakult. A Cég fő tevékenység a Kubio márkanevű betonból készült előregyártott kukatárolók és Bringabox kerékpártárolók gyártása.
A cég Magyarországon, Kecskeméti telephelyen működik, magyar magántulajdonban van, ügyvezetője Vincze László, végzettsége villamosmérnök.
Dolgozóink az alapítás óta a cég alkalmazottai, ők tehetséges, felkészült, és termékeink gyártásában nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek. A csapat nagy része már korábban is együtt dolgozott az ügyvezetővel egy térkőgyártó vállalatnál, ebből vált ki és alakult meg az Innobet Kft.
A gyártáshoz szükséges gépeink, eszközeink saját tulajdonúak. Ezek a beton keverőberendezés, laboreszközök, anyagmozgató gépek, a betonelemek gyártásához szükséges öntőformák, egyéb gépek, szerszámok.
Alvállalkozóinkkal sok éves kapcsolatokat ápolunk. Ők saját szakterületükön hosszú évek óta dolgozó, nagy tapasztalatokkal és korszerű gépparkkal rendelkező vállalkozások.


2022.12.13.

Kubio HírekKubio kukatároló termékkönyvtárKubio Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Innobet hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information