tondach A tető dísze lesz. És sokáig az is marad. 

2020. május 4-étől rendelhető a Tondach színes Ereszcsatorna rendszere. 

Egy tető nem csupán cserepekből és lécekből áll, hanem több különféle tartozékból tevődik össze az a rendszer, mely biztonságot nyújt a lakók számára. Ezek biztosítják a tető hosszú távú tartósságát, és az épület esztétikai megjelenésében is fontos szerepet játszanak. A Tondach ereszcsatorna rendszere - kiemelkedő funkcionalitása és élettartama mellett - a tető díszévé is válik.







A Tondach fém Ereszcsatorna Rendszer EN 612 termékelőnyei:

Felületkezelés
Az öngyógyuló horgany réteggel ellátott masszív acéllemezt további megnövelt vastagságú, alacsony súrlódási együtthatójú HDP bevonattal láttuk el mind a külső és a belső oldalon egyaránt. Ez nem csupán a korrózió elleni védelmet növeli, de a csatorna színtartósságát is évtizedeken keresztül biztosítja. Emellett javítja a termék ellenállóságát a szállítás és felszerelés közbeni esetleges karcolásokkal szemben. A belső oldali felületkezelés hatékony védelmet biztosít az esetlegesen beeső fém tárgyak elektrokémiai korróziós hatásával szemben is.

Geometria
A félköríves külső peremes kialakítás extra merevítésként biztosítja a termék szerkezeti stabilitását, ellenállóbbá teszi a mechanikai hatásokkal szemben (pl. nekitámasztott létra), továbbá biztosítja, hogy a csapadék szélsőséges esetekben is kizárólag a megfelelő irányban távozhasson a csatornából.
A belső peremes rendszerekkel ellentéteben itt nem kell tartanunk a jég szétfeszítő hatásától és az esetleges horpadásoktól sem.

Kapacitás
A 333 mm-es kiterített csatornaméret és a hozzá csatlakozó 100 mm átmérőjű lefolyó rendszer az érvényes szabványoknak megfelelően a családi házas alkalmazások döntő részében tökéletes vízelvezetést biztosít.

Kivitelezés
Az előregyártott rendszerelemek garantálják a tökéletes illeszkedést és egyenesfutást. A Tondach ereszcsatorna rendszere többféle illesztési módot biztosít, így a szakemberek az általuk nagyobb gyakorlattal alkalmazott megoldást választhatják. Az ereszcsatorna illesztéseket gumis gyorscsatlakozó bilinccsel, vagy a kónikus kialakításnak köszönhetően akár toldva, szegecseléssel is lehetséges rögzíteni.

Ingyenes szolgáltatások:
A Tondach ingyenes, személyre szabott szolgáltatásával segít vásárlóinak, vagy szakmai partnereinek a mennyiségszámításban.
Ha a Tondach szakemberei számára e-mailen elküldi alaprajzát, a homlokzati rajzokat és a metszetrajzokat, néhány napon belül választ kaphat kérdéseire!
A Tondach ingyenes anyagszükséglet számítása a teljes tetőrendszerre - ezen belül az ereszcsatornára is - elérhető az ajanlat@wienerberger.hu e-mai címen.
Ingyenes kiszállítás: a feltételekről érdeklődjön a Tondach kereskedő partnereinél!

Az új termékkel kapcsolatban elérhető Tondach ereszcsatorna prospektus és a beépítési útmutató az alábbi linkről tölthető le:
www.wienerberger.hu
Tökéletes illeszkedés, hosszú élettartam, elegáns megjelenés. Válassza építkezésnél a Tondach ereszcsatorna rendszereket!


További információk:

WIENERBERGER Téglaipari zRt.
www.wienerberger.hu


2020.05.18.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Tondach hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information