Rigips

Clima Top RF 10 gipszkarton építőlemez

Rigips Clima Top RF 1200x2000x10 mm

Hűtő-fűtő felületek burkolására alkalmazott építőlemez.

A Clima Top RF építőlemez megjelenésében nagyon hasonló a normál gipszkartonokhoz, ám vékonyabb, nagyobb sűrűségű, és jobb hővezetési tényezővel rendelkezik. Hővezető képessége: 0,30 W/mK.

A különleges gyártási technológiának köszönhetően a Clima Top RF építőlemez fokozza, illetve egyenletessé teszi a hűtő-fűtő rendszerek teljesítményleadó képességét. A hűtő-fűtő paneleket és a gépészeti rendszerelemeket nem a Rigips forgalmazza.

A Rigips Clima Top RF 10 építőlemezek Rigiprofilokhoz történő rögzítéséhez a HartFix csavarok alkalmazását javasoljuk. Az elkészült felületek hézagolása Vario hézagoló gipsszel történik.



Műszaki adatok
Vastagság Szélesség Hosszúság Jelölés Élképzés Tűzvédelmi osztály Relatív páraterhelés Hővezetési tényező Megjelenés
10 mm 1200 mm 2000 mm DF PRO hosszanti élek és vágott keresztirányú élek A2-s1, d0 70% 0,30 W/mK színoldal nyers fehér, hátoldal szürke


Kapcsolódó dokumentumok

Clima Top biztonsági adatlap
Clima Top RF teljesítménynyilatkozat
Clima Top RF műszaki adatlap
Clima Top RF gipszkartonok - használati útmutató


Rigips
További információk:
www.rigips.hu/hu


Saint-Gobain Hungary Kft. Rigips divízió


Több mint 350 év alatt a Saint-Gobain Csoport mára az építőipari piacok vezető szereplőjévé nőtte ki magát. A Saint-Gobain a világ első 100 ipari csoportja közé tartozik, szerte a világon több mint 1000 konszolidált vállalatból áll, 179.000 fős munkaerőt foglalkoztat a világ 67 országában.2017-es árbevétele meghaladta a 40,8 milliárd eurót.

www.rigips.hu/hu


2022.04.12.

Rigips HírekRigips CADRigips CsomópontokRigips TervezőknekRigips Építkezési és felújítási megoldásokRigips Műszaki adatlapokRigips Teljesítmény nyilatkozatokTerületi KépviselőkRigips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Rigips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information