1. kép: A Huga energiatakarékos ajtók hőszigetelt beltéri ajtók, amelyek csökkentik az energiafogyasztást.


Huga energiatakarékos ajtó:

Energiamegtakarítás és hőtartás

Az energiatakarékosság napjaink fontos kérdésévé lépett elő. Az épületszigetelés, valamint a szigetelt térelválasztások segíthetik a takarékoskodást, melyet akár egy jó minőségű, beltéri ajtóval is megvalósíthatunk. A Hörmann Huga faajtói amellett, hogy megtartják a hőt a helyiségben, segítik az energiafogyasztás csökkentését, prémium megjelenésükkel ékkövévé válnak otthonunknak.


A Huga energiatakarékosságot segítő ajtói valódi fából készült, hőszigetelt beltéri ajtók, amelyek két különböző hőmérsékletű terület között képeznek hőelválasztást. Alkalmasak akár a lakótér és a fűtetlen pince elválasztására, valamint olyan helyiségek elzárására, mely egymás mellett is nagy hőkülönbséggel üzemelnek.

A Huga ajtók jó hőszigetelő tulajdonságai különleges felépítésükön alapulnak. A belső részük keményhab betétből, a fedés két nagysűrűségű homlokzati panel (HDF) alumínium párazáróval ellátott kompozit eleméből áll. Az automatikusan süllyedő padlótömítés hatékonyan meggátolja a fűtetlen területekről érkező léghuzatot. A 3. klímaosztályú Huga ajtói a beltéri ajtók legmagasabb klímaosztályával rendelkeznek. Az ajtó klímaosztálya a vetemedésállóságra vonatkozik, amely fontos szerepet játszik, ha az ajtó két oldalán eltérő éghajlati viszonyok jellemzőek. Az EN 1192 szerinti S igénybevételi csoportba vagy 3. osztályba tartozó Huga energiatakarékos ajtókra nagyfokú robusztusság is jellemző.

A felületekhez 24 különböző, kiváló minőségű Durat bevonat közül választhatnak az érdeklődők. A Huga energiatakarékos ajtók így a lehető legnagyobb tervezési szabadságot kínálják. A Durat felületek emellett higiénikusak és könnyen tisztíthatók, fényállók, hőállók, valamint rendkívül karc- és kopásállók. A Huga Durat felülete mintegy 48 %-kal ütésállóbb, mint más ismert gyártók tesztelt CPL felületei.



Képek és képmagyarázatok:




2. kép: A Huga energiatakarékos ajtó a keményhab betétnek köszönhetően nagyon jó hőszigetelési értékkel rendelkezik.





3. kép: Az automatikusan süllyedő padlótömítés meggátolja a fűtetlen területekről érkező léghuzatot.




4. kép: A Huga energiatakarékos ajtó fedése két nagysűrűségű homlokzati panel (HDF) alumínium párazáróval ellátott kompozit eleméből áll.


Fotók: Huga




Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.




2023.07.17.

Hörmann HírekHörmann CADHörmann csomópontokHörmann MédiaközpontHörmann ProspektusokHörmann KonfigurátorHörmann VideókHörmann Ajánlatkérés3D bemutatóteremHörmann Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information