FlexFire tűzgátló függöny EI230-kivitelben

A FlexFire textil tűzgátló függöny már hőszigetelt EI230 tűzgátlási osztályú kivitelben is elérhető, kiegészítve ezzel a korábbi Hörmann termékpalettát, melyen megtalálhatók az E120 és EW 60 tűzgátlási osztályig minősített termékek is.




Az E120, illetve az EW60 tűzgátlási osztályig fejlesztett kivitelek továbbra is elérhetők és alkalmazhatók azokban a környezetekben, ahol csak térlezárásról és hősugárzáscsökkentésről kell gondoskodni. Különösen alkalmas egy tűzgátló függöny azokban a beépítési szituációkban, ahol kevés a rendelkezésre álló hely, hiszen ezeknek a szerkezeteknek jelentősen kisebb a beépítési helyigényük. Tűz esetén néhány másodperc alatt nagy nyílások zárhatók le velük és megakadályozzák a tűz tovább terjedését.


Fő tulajdonságok:




Helytakarékos szerkezet

A keskeny 115x75 mm méretű vezetősínenek köszönhetően az oldalsó megvezetés alig észrevehető. Az integrált csőmotort takaró tengelyház elrejthető az álmennyezet fölé is, ezáltal az egész szerkezet láthatatlan és nem zavarja a belsőépítészeti megjelenést.





Választható felület

A vezetősínek, a tengelyház és a zárószegélyek is szériában horganyzott acélból készülnek. Színre festett kialakítás opcionálisan kérhető választás szerinti RAL színben vagy egyedi színben egyaránt.






Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.




2023.09.14.

Hörmann HírekHörmann CADHörmann csomópontokHörmann MédiaközpontHörmann ProspektusokHörmann KonfigurátorHörmann VideókHörmann Ajánlatkérés3D bemutatóteremHörmann Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information