Rigips

GLASROC® X KÜLTÉRI ÁLMENNYEZET



Több éves kitartó fejlesztőmunka eredményeként megalkottunk egy kültérben is felhasználható építőlemezt, mely kiválóan alkalmas, többek közt, homlokzati hőszigetelő rendszerek fogadására, kültéri álmennyezetek készítésére vagy akár közvetlen felületképzéssel attika és egyéb építményszerkezetek kialakítására.




Kültéri álmennyezet alkalmazhatósági feltételek:



01 LÉPÉS

ALAPOZÁS

A webertherm M701D ragasztó felhordása előtt a teljes felületet webercol bondprimer tapadóhíddal le kell alapozni. A webertherm M701D ragasztót min. 3,5 mm vastagságban kell a teljes felületre felhordani.
02 LÉPÉS

HÁLÓZÁS

A webertherm M701D ragasztóba a webertherm 145 g/m² üvegszövet hálót (3,5 mm) úgy kell beágyazni, hogy a folytonosság biztosítása érdekében legalább 10 cm-es átfedésben legyenek egymással. Glettvas segítségével a hálót teljesen el kell fedni a webertherm M701D ragasztóval. Hasonlóképpen, ha a homlokzati kialakítás miatt egyéb kiegészítő profilok alkalmazása szükséges, azokat is ragasztóval teljesen be kell fedni.
03 LÉPÉS

SIMÍTÁS

A tökéletesen sima felület eléréséhez min. 1 mm vastagságban weberKPS kültéri fehér glettet javaslunk felhordani.
04 LÉPÉS

SZÍNEZÉS

Végezetül a glett teljes száradását követően weberton silicon homlokzatfesték hordható fel.


További információért töltse le Glasroc® X katalógusunkat!



Rigips
További információk:
www.rigips.hu/hu


Saint-Gobain Hungary Kft. Rigips divízió


Több mint 350 év alatt a Saint-Gobain Csoport mára az építőipari piacok vezető szereplőjévé nőtte ki magát. A Saint-Gobain a világ első 100 ipari csoportja közé tartozik, szerte a világon több mint 1000 konszolidált vállalatból áll, 179.000 fős munkaerőt foglalkoztat a világ 67 országában.2017-es árbevétele meghaladta a 40,8 milliárd eurót.

www.rigips.hu/hu


2023.02.06.

Rigips HírekRigips CADRigips CsomópontokRigips TervezőknekRigips Építkezési és felújítási megoldásokRigips Műszaki adatlapokRigips Teljesítmény nyilatkozatokTerületi KépviselőkRigips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Rigips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information