Hörmann ALR F42 Vitraplan AT alumínium szekcionált kapuk új designnal
Exkluzív, harmonikus és izgalmas
2023.10.11.

A Hörmann ALR F42 Vitraplan AT alumínium szekcionált ipari kapuk mostantól 8 új design-nal kaphatók. Az exkluzív látványt a matt színek és tükröződő felületek adják. Az ALUCOBOND® és TRESPA® METEON® homlokzati panelek izgalmas tervezési lehetőségeket kínálnak a különböző építészeti igényekhez.


ALUCOBOND®-lemezek


naturAL Reflect 405Solid

Colours Pure White 10 / 100


Solid Colours Black 326


naturAL Brushed 400


TRESPA® METEON®-lemezek


Italian Walnut NW08 Matt


Paris Silver LM 5101 Diffuse


Anthracite Grey A25.8.1 Satin

Natural Slate NA18 Matt


Az ALUCOBOND® naturAL Reflect 405 panel egy magasfényű alumínium, átlátszó védőbevonattal. A fémes csillogás nemes és élénk megjelenést kölcsönöz az épületnek.

Természetesen előfordulhatnak tükröződések, amelyeket a tervezés során figyelembe kell venni. Alternatívaként a naturAL Brushed 400 felület is választható, aminek felületi struktúra kiküszöböli a zavaró tükröződéseket.








Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.




2023.10.11.

Hörmann HírekHörmann CADHörmann csomópontokHörmann MédiaközpontHörmann ProspektusokHörmann KonfigurátorHörmann VideókHörmann Ajánlatkérés3D bemutatóteremHörmann Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information