REHAU Forgalmazó Kft.
Ismerd meg a REHAU födémfűtés-hűtés stratégiáját!

Az aktív betonfödém, az épületszerkezet fűtés-hűtés az építészek és épületgépészek számára ma már nem ismeretlen fogalom.
A magas minőségű polimer csövek tömeges építőipari felhasználása hozta magával, hogy az aktív betonfödém egyre gyakrabban alkalmazott műszaki megoldás lett.




Ahhoz, hogy 2050-re az EU klímasemleges gazdasága és társadalma megvalósuljon elengedhetetlen, hogy az építőipar is kivegye a részét a feladatokból. Az aktív betonfödém révén akár 88% megtakarítás is elérhető a működés közbeni szén-dioxid kibocsátás terén.

Ismerd meg a REHAU födémfűtés-hűtés stratégiáját, sok éves tapasztalattal rendelkezünk a témában! Egyik mottónk: A komfort mellett az energetika is számít!






REHAU Forgalmazó Kft.

További részletek és termékinformációk:
Honlap: www.rehau.com/hu-hu
Webshop: rehau-shop.hu/Aktiv-betonfodemfutes-hutes-termekek


REHAU

Az építőiparban, autóiparban és különböző ipari szektorokban alkalmazható, polimer alapú megoldások vezető prémium márkáinak egyikénél világszerte több mint 20 000 alkalmazottal.

Innováció és haladás jó és kihívást jelentő időkben: Ismerjen meg érdekes tényeket a sikertörténetünkből és az útról, amelyen haladunk, kiemelten koncentrálva a fenntarthatóságra és a jövő generációinak igényeire.





2022.10.11.
Hirdetés
Rehau hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information