Rigips

Lakáselválasztó falak újragondolva



NYUGALOM, BIZTONSÁG ÉS KIEMELKEDŐ KOMFORT MÉG A TÁRSASHÁZAKBAN IS

Az otthonunkban szeretnénk jól érezni magunkat. Ezért nem csak az fontos, hogy a szobákat elválasztó falak hogyan épülnek és milyen követelményeknek felelnek meg, hanem komfortérzetünk szempontjából az is kiemelkedő jelentőségű, hogy a lakásunkat határoló falak milyen tulajdonságokkal rendelkeznek. Az otthon az a hely, amely menedéket nyújt és feltölt.


Fontos szempont, hogy a lakáson belül biztonságban és nyugalomban érezzük magunkat.
A korszerű építészeti megoldásokkal a lakás a benne élők szükségletei szerint alakítható.


A RIGIPS HABITO RENDSZERBEN TALÁLKOZIK A BIZTONSÁG, AZ EGÉSZSÉGES KÖRNYEZET, A TERVEZŐI SZABADSÁG, A KREATIVITÁS, VALAMINT A GYORS ÉS TISZTA KIVITELEZÉS.

A szerelt lakáselválasztó falak építése azért is jó választás, mert a hagyományos építési módokhoz képest nagyon gyorsan kivitelezhető, a kiemelkedő hanggátlásnak köszönhetően biztonságban élvezhetjük az otthon nyugalmát. A Habito lakáselválasztó falak választásával az egészséges lakókörnyezet kialakítását is támogatjuk, mivel a Habito® Hydro építőlemez A+ besorolású, azaz nagyon alacsony a VOC (illékony szerves vegyület) kibocsátása.






A Habito® Hydro besorolása A+, mivel a károsanyag-kibocsátása nagyon alacsony.

* A belső légtérbe kibocsátott, belégzés útján mérgezés kockázatát magában rejtő illékony anyagok A+-tól (nagyon alacsony kibocsátás) C-ig (magas kibocsátás) terjedő skálán osztályozott szintjére vonatkozó információ.













Tovább a letöltéshez




Tovább a letöltéshez


Rigips
További információk:
www.rigips.hu/hu


Saint-Gobain Hungary Kft. Rigips divízió


Több mint 350 év alatt a Saint-Gobain Csoport mára az építőipari piacok vezető szereplőjévé nőtte ki magát. A Saint-Gobain a világ első 100 ipari csoportja közé tartozik, szerte a világon több mint 1000 konszolidált vállalatból áll, 179.000 fős munkaerőt foglalkoztat a világ 67 országában.2017-es árbevétele meghaladta a 40,8 milliárd eurót.

www.rigips.hu/hu


2022.03.07.

Rigips HírekRigips CADRigips CsomópontokRigips TervezőknekRigips Építkezési és felújítási megoldásokRigips Műszaki adatlapokRigips Teljesítmény nyilatkozatokTerületi KépviselőkRigips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Rigips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information